Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Hvala ?paniji (beri 7 x Barca, 3 x Real + CampdeVilla)

Sedaj grem lahko v miru na morje....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ja dr?i, ampak tu ni ?lo za podajo... zato pa govorimo o pasivnem offsideu. To je razlika, klele je ?lo za strel na gol in takrat ni offsidea, pa ?e odboj je bil od obrambnega igralca, ki je bil dale? stran od nizozemca pa ?e ta se nato ni dotaknil ?oge ampak se je samo umaknil.

Pa ?e sem dobro videl je bil offside (?e bi bila ?oga res podana napadalcu) le za kako stopalo in ni? ve?, ker proti tistem argentinskem offsid golu je tole ?ista nula in sploh ni omembe vredno saj je tolk ?ejev...

Sicer pa naj mojstri nogometa (Daskan, ...) povejo, k spremljajo velik nogometa a je al to ni offside.

Argentinski Offsajd ni bil offsajd ampak gol iz zasede....?lovek se je vra?al iz ?ihta nazaj dobesedno

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Sam ni ?lo za podajo ampak strel na gol in se to smatra kot pasivni offside. ?oga je pa najprej zadela obrambnega igralca in se lahko to smatra kot podaja obrambnega igralca, kar tudi ni offside pa ?ele po odboju je sploh ?la v smer nizozemskega napadalca, tako da po moje tukaj ni niti sladu o nedovoljenem polo?aju.

Pozablja? da se offside ocenjuje v trenutku podaje soigralca.....sem pogledu pravila izklju?no v trenutku podaje

game influence pa je ne samo dotik ?oge ampak tudi varanje nasprotnika....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride en ful mi?i?njak v gostilno, vzame v roko limono in jo stisne,

kolikor jo more in nato re?e:

"Kdorkoli iz te limone stisne vsaj ?e eno kapljico, dobi 10.000 evrov."

Seveda vsi posku?ajo in nikomur ne uspe, nato pa pristopi neki majhen

mo?akar, suh, z o?ali in re?e:

"A lahko tudi jaz poskusim? "

Ha, ha, ha, se mu vsi smejijo in mu dajo limono, on pa kot za ?alo iz

nje iztisne ?e 6 kapljic.

Vsi debelo gledajo od za?udenja in vpra?ajo:

"Ej, kako je pa tebi ratalo, ?e nam ni ?

Mo?akar skromno, skoraj opravi?ujo?e: "Ja, veste, jaz sem iz dav?ne. "

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

1:10 do Zagreba brez divjanja po novem... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Tale polfinale je bil ko olimpija maribor...kr neki, pa ce drugi gol ni bil offsajd, pol tud ne vem....?lovek je zakrival zogo branilcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

In kje je tle neka logika? Lej ce jz kupm audija, alpa zarad mene ferrarija, bom ?e zmer tko vozu k zdej vozm, tko da nemore? kr tko posplo?evat. Tko vozijo tut lastniki mazd, renojev, oplov itd...

Recimo en primer k se mi je zgodil v ljubljani na celov?ki ?e en lep ?as nazaj;

se peljem prot semaforju, kjer je ?e gorela rde?a lu?, prvi v vrsti, lepo po?as zaviram, k se najde en as s srebrno mazdo 323f na polno pred mene, pa po bremzi (ja je bla rde?a lu?) tko da sm mogu dost bl po bremzi stopt. Po nalepki na zadnji havbi sklepam da je bil uporabnik foruma, in predvidevam da mi je hotu 'pokazat' da obstaja tut slo-mazda forum. Ja pa sej nism butl, bom ?e sam najdu ?e mi bo do sodelovanja na forumu ane. To je samo en primer recimo, ko je voznik enga 'povpre?nega' avta tkole izsilu, ali pa naredu kak?no drugo pizdarijo.

Nevem kdo je to bil, ker po ve?ini ne prebiram tem katere se ne navezujejo na mx5. Ker od mazde sta mi zanimiva samo 2 modela, vse ostalo me ne gane. Glede same vo?nje pa takole vozijo po ve?ini arogantni in o cppju neizobra?eni vozniki. Tut slu?beno ko vozim, tovornjak ali pa kombi, usi kr neki siljo, recimo primer;

Ozka ulica, jz peljm not, nasproti avto, po cppju ima prednost vedno te?je vozilo, se pravi jaz, ampak ne folk kr sil pa sil, pol pa ?akamo, pa en kup je dretja pa mahanja s tistega avtomobila, dolker ne dojame da se jz v rikverc ne mislim vozit. Pol pa gre brez problema. Pa da se nebomo narobe razumel, ?e je plac za umaknt se, ni nikol problema se tud jz umaknem, ampak ko pa prostora ni pa iz principa ustavim avto, pa use 4 in ?akam da se nasproti voze?i zbrihta in za?ne upo?tevat cpp.

?E to ni bil Pew... :rolleyes:

Druga?e pa ja....vse je v glavi!!! Prevozil sem jugoslovanske, nem?ke, japonske, francoske in korejske znamke z istim stilom.

Dejstvo pa je da obstajajo stereotipi, ki jim ?rni audi in bmw pomeni status (brez las, spider jakna, lanac), ampak tem ni pomo?i tudi ?e jim da? bicikel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Danes sem bil Dom?ale, Jesenice itd med drugim Rondo. Ni blema samo razvrstiti se je treba, ampak ?AKA? pa na 2h ko butelj, sedaj ko ni gu?ve je ok, se bojim da ko bo en mal ve? folka bo zopet kolona na dovozih (beri izvoz avtoceste)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

A si mal pozabil da je svojemu dal krila :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodatni woofer
Napisano

Sedaj testiram tole, Bass lepo dodaja - mogo?e mogo?e je pa malo pre?voh...bomo videli, probam prej preden grem avto sesuvat :)

post-2637-1278407502_thumb.jpg post-2637-1278407551_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje in obnova na?ih cest
Napisano

si bo treba umislit helikopter :)

Ne vem, pri nas nad bajto je totalen promet na relaciji Tacen - Brnik.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzdr?evanje in obnova na?ih cest
Napisano

Ojoj a je to ?e? Jaz grem zjutraj v Zagreb jutri.

Se pa strinjam, da ne mine leto ali 2 od novogradnje ali popravila, in ?e je tu nova sanacija. Drugega tu ni kot da se krade material, oziroma da se sploh ne izdeluje po standradih. S tem se bogati, dodaten plus pa je skoraj?nje vzdr?evanje.

Tu dela dr?ava ogromne napake, namesto da bi stiskala in kontrolirala na delih ki se merijo v miljonih, zapravlja denar za bandite, ki to pridno izkori??ajo.

A temu je tako ker imajo ti banditi v vseh lobijih svoje ljudi in denar v bistvu samo kro?i.....

Poglejmo Vegrad, ne poznam kje lahko tako dolgo vle?e? kalvarijo in vsi ?akajo....namesto da bi banke izpolnile svoje hipoteke, zasegli stavbe itd, se bo zopet vlagalo...zopet ker je krog sklenjen in vsak ?aka na svoj dele?.

Res imamo en k ceste - govorim o materialu, v?asih pa se mi zdi da je potrebno nekje kar posiliti vzdr?evanje in obnovo da so podjetja zaposlena...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zadeva je zalavfala

Kamera

F5 za refresh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

ph. sej nocem nic, sam ta vzorec ljudi ki vozijo nemske limuzine je postal ze kar prevec stereotipen :whatever: nazalost se vedno znova potrdi

pa verjame? da ni bil ?rn...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sramotilni steber
Napisano

Bolj bi bilo pametno pohvaliti tiste ki upo?tevajo, te spustijo, pomagajo na cesti, ne glede na znamko itd itd. A ?al je tema potem prazna... :blush:

No, ampak verjetno se pa vsak od vas kdaj znajde v situaciji, ko za las re?i celo ko?o, pa si tist moment besen ko ris! :hudicek::P

Persen pomirja

P.S. In kaj pomaga da ga pol tukaj gor nalima?? :whatever:

?e se spomnite sem imel bli?nje sre?anje z nekim pasatom, in sem ?el na policijo, TO JE pomagalo, saj so ga oglobili na podlagi moje pisne izjave.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosejem LJ
Napisano

Ajde dam ti 100 maraka, dobra cena....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tole je tik preden....

post-2637-1278311884_thumb.jpg post-2637-1278311915_thumb.jpg

Medtem sem pa jaz pekel ?evape v baraki in ?el loviti mizo na polje med najhuj?im....k sre?i brez to?e a veter u 3pm, sosedov trampolin je ?el rakom ?vi?gat, na?ega so komaj 2 gurtni dr?ali....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ko si podajajo Iniesta, Xavi, Villa, Pedro, Bousqet, skoz i??em Messija.....

Ma kaki Hansi neki :o Arijske rase je v ekipi bolj malo, zato tud tko razturajo, taprava me?anca za prvaka, duhovitost in pa disciplina....Da bi jih le ?panci nabili.... <_<

Dost mam teh ?vabov na morju pijanih, upam da se jim kon?a pravljica....sam res to je vse njihovo, nobene kulture, pijani v avtih.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Al bo fuzbaler al pa tenisa? :)))))))

Naj bo kar direktor Vegrada...se bolj spla?a (manj truda)

?e tretji dan doma :)

naredil 70 km... pes, majkemi :)

http://www.alter.si/mystuff/showStuff.php?stuffID=3506

Objavljena slika

Objavljena slika

vuf!

Bil na koncertu Aerosmith v Veneziji. :danzoman:

Bil je bomba koncert.

A je ratalo sedaj? Jaz sem sel ko je nevihta ubila enega postavlja?a, pa je blo odpovedano, kake 2 leti nazaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimiv a resni?en komentar med odprtjem dolenjske avtoceste:

Kon?no odpravljena sramota med Bregano in Barcelono edini odsek brez avtoceste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Jaz ne bom sodil a je dobro al ne, dokler ne sprobam v ?ivo. Vidim, d apa zna bit problem, ?e se na za?etku ne razvsti? pravilno, bohnedej pa da se vmes v rondoju premisli?, kje bi rad ?el ven.

Predstavljajte si tranzitni promet iz smeri Maribor + neupdejtan GPS - Zmaga

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.