Nikakor ne odobravam nasilje samo tukaj so Hrvati kr precej sami krivi. O?itno so pozabili, da Srbi niso Slovenci in da jim maha? z zastavo pred nosom in se obna?a? kot, da si glavni pa? v Srbiji ne pride skozi in o?itno so se pa? na?li nekateri, ki so jim to morali povedati ne malo druga?en na?in, ker civilizacijskega ne razumejo glih dobro.
?e enkrat, ne odobravam tega dejanja, ga pa popolnoma razumem.
Danes so merili policisti s pumpe na AC se?ana, ustavljali pa na cestninski Se?ana. Ko zavije? s primorke desno proti se?ani ima? tisto dooooolllgooo ravnino, ki kar vabi, in tam so ?akali s stoje?im radarjem in voki tokijem.
Jaz sem imel po GPSu not 142 pa sem bil o?itno nezanimiv...
Jures pa ne mi re?t, da se nisi kot mulc igral kavboje in indijance al pa nemce in partizane? Kr naprej smo se neki strelal pa pretepal pa smo glih tko ratal ve? ali manj normalni s pravilnim dojemanjem sveta. :ne vem:
V?asih stvari, ki jih prepoveduje? oziroma se jim izogiba? ratajo ?e toliko bolj za?elene.
Kako si sploh pomislil, da bo? na takem napajalniku poganjal tole grafo? :ne vem:
Tko kot pravi Klopko... obvezno mo?nej?i napajalnik, ker tud ?e zrihta? na temu dost priklju?kov se ti bo ma?ina ob ve?ji porabi sesuvala, napajalnik pa pregreval.
Pa sej se hecate no... ma ne morete biti ?iv?ni zaradi teh jokav?kov in padav?kov - ?e tko ne morem fuzbala gledat pol pa ?e tala barca polna simulantov - doma sem se ?e z mat zaka?il, k jih kr neki brani pa opravi?uje.
Nej bo "brez skrbi", zdej ko smo v EU se vse to po?ilja tudi med dr?avami. Ma pa "sre?o", da bo dobu samo denarno kazen in nobenih pik, lahko pa mu za?asno prepovejo vo?njo pa Avstriji :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nikakor ne odobravam nasilje samo tukaj so Hrvati kr precej sami krivi. O?itno so pozabili, da Srbi niso Slovenci in da jim maha? z zastavo pred nosom in se obna?a? kot, da si glavni pa? v Srbiji ne pride skozi in o?itno so se pa? na?li nekateri, ki so jim to morali povedati ne malo druga?en na?in, ker civilizacijskega ne razumejo glih dobro.
?e enkrat, ne odobravam tega dejanja, ga pa popolnoma razumem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani