Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Nikakor ne odobravam nasilje samo tukaj so Hrvati kr precej sami krivi. O?itno so pozabili, da Srbi niso Slovenci in da jim maha? z zastavo pred nosom in se obna?a? kot, da si glavni pa? v Srbiji ne pride skozi in o?itno so se pa? na?li nekateri, ki so jim to morali povedati ne malo druga?en na?in, ker civilizacijskega ne razumejo glih dobro.

?e enkrat, ne odobravam tega dejanja, ga pa popolnoma razumem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

..... in mimogrede...

Ce ste odgovorili na prvo vprasanje o splavu z "DA", potem ste pravkar umorili Beethovna.

Hja kurc... evropska himna bi bila druga?na, pa prihranjeno nam bi bilo s celim kupom filmov o pasjih mrcinah.

No ja zdaj mi je vsaj jasno od kod mu naglu?nost in bipolarna motnja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Danes so merili policisti s pumpe na AC se?ana, ustavljali pa na cestninski Se?ana. Ko zavije? s primorke desno proti se?ani ima? tisto dooooolllgooo ravnino, ki kar vabi, in tam so ?akali s stoje?im radarjem in voki tokijem.

Jaz sem imel po GPSu not 142 pa sem bil o?itno nezanimiv...

Tam so dostikrat...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Slovenec, Hrvat in Srb dru?no oropajo banko.

Ko pregledajo plen, vidijo, da imajo kup Evrov, Kun in Dinarjev.

Naredijo tri kupe po valutah, nato pa za?ne Slovenec deliti:

»1000 Eurov meni, 1000 Kun tebi, 1000 Dinarjev tebi.

1000 Eurov meni, 1000 Kun tebi, 1000 Dinarjev tebi.

1000 Eurov meni, 1000 Kun tebi, 1000 Dinarjev tebi.....«

Onadva ga gledata, ?ez ?as pa pravi Hrvat Srbu:

»Ta Slovenac mi gre na jetra, ampak nekaj mu pa morava priznati: Po?ten pa je.«

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hm nenadna slabost, ?ustveno nestabilna, zdej pa ?e reci, da ti pa?ejo nenavadne kobinacije hrane...

hehehe :hudicek:

?eprav po drugi strani pa cukrpekrski izdelki in dolga vo?nja nikakor ne gredo skupaj. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jures pa ne mi re?t, da se nisi kot mulc igral kavboje in indijance al pa nemce in partizane? Kr naprej smo se neki strelal pa pretepal pa smo glih tko ratal ve? ali manj normalni s pravilnim dojemanjem sveta. :ne vem:

V?asih stvari, ki jih prepoveduje? oziroma se jim izogiba? ratajo ?e toliko bolj za?elene.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Kako si sploh pomislil, da bo? na takem napajalniku poganjal tole grafo? :ne vem:

Tko kot pravi Klopko... obvezno mo?nej?i napajalnik, ker tud ?e zrihta? na temu dost priklju?kov se ti bo ma?ina ob ve?ji porabi sesuvala, napajalnik pa pregreval.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Section control
Napisano

Nej bo "brez skrbi", zdej ko smo v EU se vse to po?ilja tudi med dr?avami. Ma pa "sre?o", da bo dobu samo denarno kazen in nobenih pik, lahko pa mu za?asno prepovejo vo?njo pa Avstriji :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sumamed dejavu :hudicek:

Lizing pla?an,. v ponedeljek miato odpelje drug ?lan :(

A je tole dvoje kej povezano... si se spet vozil zgoraj brez, fasal prehlad, zdej je pa avto kriv in mora od hi?e. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.