Zdele sem res "spal" za volanom (pomoje prvi? v ?ivljenju), ampak sem bil tok dec, da sem vsakega ki me je ujel, takoj spustil naprej, no ni vrag, naletel sem na Golf 6 TDI, KR tablice, ki mu nikakor ni zneslo it po omejitvah (govorim po naselju namesto tistih 50, se pelje nekje 35kmh cca., jao)! Se prav nekateri dejansko tko vozijo kot sem jaz enkrat za hec (ni se mi niti slu?ajno nikamo mudilo, celo sem bil krepko prezgoden)!
Boss, mislim da je vseeno ?oga pri nogometu "bolj okrogla", se pravi ve?krat zmagajo outsiderji (npr. na?i so znali ?e ve?krat premagati Italijo) kot v ko?arki!
Jure, priporo?al bi ti enga hudga maherja iz Sl. Bistrce, ki je mojo kolegico po?timal (mela je 3 hernije, ni mogla niti sedet, niti hodit normalno, injekcije ji niso pomagale).
Vidu sm u?eri en Bolgarski avto, s "?pegu" stekli, matr kok bi jaz to mel, ?al pa vem da je krepko prepovedano, ampak zgleda pa carsko, taka modra stekla so izgledala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na? "hi?ni" mehankar Simon (itak ga vsi poznate) me je spet presenetu z odli?no storitvijo in pa ugodno ceno! Rihtal smo zglobe, optika, itd.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani