Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Na? "hi?ni" mehankar Simon (itak ga vsi poznate) me je spet presenetu z odli?no storitvijo in pa ugodno ceno! Rihtal smo zglobe, optika, itd. :danzoman::bravo::jupiii:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mah hrbtenica oz. kri? je kriza, no sej meni se isto ne pi?e dobro (8 ur sedenja vsak dan), zato je treba ?im ve? gibat v prostem ?asu! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men se to da mi je stroja odnesu vili?ar, niti ne rabi sanjat ampak je realnost! V sanjah mam ve? domi?ljije in bolj zanimive sanje! :P:harhar:

post-185-1315158700_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele sem res "spal" za volanom (pomoje prvi? v ?ivljenju), ampak sem bil tok dec, da sem vsakega ki me je ujel, takoj spustil naprej, no ni vrag, naletel sem na Golf 6 TDI, KR tablice, ki mu nikakor ni zneslo it po omejitvah (govorim po naselju namesto tistih 50, se pelje nekje 35kmh cca., jao)! Se prav nekateri dejansko tko vozijo kot sem jaz enkrat za hec (ni se mi niti slu?ajno nikamo mudilo, celo sem bil krepko prezgoden)! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Boss, mislim da je vseeno ?oga pri nogometu "bolj okrogla", se pravi ve?krat zmagajo outsiderji (npr. na?i so znali ?e ve?krat premagati Italijo) kot v ko?arki! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Za u?eri mi pa da dosti mislit, ?e v prvem pol?asu niti enkrat ne strelja? v okvir nasprtnikovih vrat, na DOMA?EM terenu!!! :hudicek: :ne vem: <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

Jure, priporo?al bi ti enga hudga maherja iz Sl. Bistrce, ki je mojo kolegico po?timal (mela je 3 hernije, ni mogla niti sedet, niti hodit normalno, injekcije ji niso pomagale). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Dobri bojo le za LJ-PORT in LJ-MB

Pri njihovih cenah, bi moral popre?en dr?avljan celo leto var?evat, da bi si privo??il pot do Portoro?a in nazaj! <_<:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vidu sm u?eri en Bolgarski avto, s "?pegu" stekli, matr kok bi jaz to mel, ?al pa vem da je krepko prepovedano, ampak zgleda pa carsko, taka modra stekla so izgledala! :rozico::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.