Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Jure, iz Klu? je verjetno nekaj groznega, ?e pa bi ?el po Kaninskih in Rombonskih podih (?tart od postaje D), pa bi bilo bolj prijetno, saj bi bila hoja cel ?as po Visokogorju, torej na vi?ini 2000m+, ponekod se morda spusti? na kak?nih 1800m, skratka vi?inska u?ivancija. :danzoman:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S kolegom naredila plan, da letos osvojiva ?e kar nekaj 2-tiso?akov, med drugim v enem pohodu (vmes verjetno spanje) Visoki Kanin in Rombon! :ljubezen::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Neki sodelavki sem direktno v faco povedal kar ji gre, s tem da sem svoje trditve ustrezno argumentiral in je ostala samo odprtih ust, se strinjala ter od?la. Sem pa uporabu ustrezen nivo komunikacije, ne nekih primitivnih izrazov in "udarcev izpod pasu"! Po?utim se odli?no! :jupiii::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

wow, po dolgem ?asu je Olimpiji uspelo premagati Maribor in to kar konkretno :bravo:

Me veseli, ?eprav nisem nek SLO fuzbal fan, ampak sem pa po izvoru ?abar! :hudicek::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Treba je pa? (optimisti?no) gledat naprej, ne nabirat frustracij na podlagi preteklih spodrsljajev! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?oga je okrogla,v fuzbalu ni nobenih vnaprej pisanih pravil glede rezultata. Niti slu?ajno pa nisem prepri?an, da bo na naslednji tekmi Barcelona premagala RM (bomo vidli, ?as je najbolj?i sodnik, vse ostalo so teorije in ?pekulacije ter nepredvidljiva predvidevanja). :hudicek::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

A ni v Begunjah ena psihiatrija... da nas slu?ajno ni hotel tja poslat ?zmeden?

@Boss, a ma? ti tadolgo lajtungo dans aktivirano, kaj misli? da nas je poslal na Grad Kamen, ali pa v tovarno Elana, halo? :P

Primorci pa v tem kontekstu omenjajo Idrijo, ?tajerci imajo Vojnik, pri nas pa Polje oz. Studenec (kolegica pravi temu Fu?inske toplice, hihi). :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kadar macke ni doma misi plesejo
Napisano

AJVARU DEJ SE ENKRAT TOKRAT BREZ NAPAK

(VZDZEVALNA, RAZEN TEGA VZDRZEVALNA KAJ?, KERA TEMA JE KENEKI? )

:P

BIL JE DEC TOK NAKURJEN DA JE NATIPKAL Z MAX. HITROSTJO, SEJ DRUGA? TUDI BEGUNJE BI BILE LAHKO PISANE Z VELIKO ZA?ETNICO NPR. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.