obra?un 1.12.2009 - 31.5.2010 pol leta 1084? porabljenega ?troma, to vklju?uje vse, gretje, klime, bojler, lu?i, pranje (ki je pri nas dnevno) itd alles inclusive
Torej ra?unam na 2.000? letno za vse, to je manj kot pa ena cisterna olja ali plina
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ko pospe?im nad 100 km/h se zemljevid tako oddalji, da vidim od hrva?ke, slovenije in avstrije. Seveda ko se vozim po sloveniji recimo po MAriboru. ?e ga zoomiram 3 krat ali 4 krat je dobro in se prilagaja v dveh nivojih ko vozi? po?asi ali mora? zaviti pribli?a, ko si nad 100 oddalji.
Ampak vsako krat ko ga pa na novo pri?gem pa je ista pesem (SLO, CRO in A).
mi ?ivce para
nastavitve?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
problem je v tem samo da priklopim kabl za internet se mi sesuje racunalnik (zamrzne slika) monitor gre na spanje in potem je treba ponovno zagnat ?katlo in to ho?e naredit v safe mode ..
torej ti bi po moje moral priklopiti modem v router na port za DSL in ra?unalnik na ethernet od routerja ?e se ?e spomnim sploh teh zadev...:)
?e pa priklaplja? kabel direktno iz modema na pc se ti paloh sesuje ja...
Samo ?e povej ali ima? ti kabelski internet za tako konfiguracijo?
Ta tvoj stavek mi ne gre v glavo:
ko pa dam kabl za modem noter se mi pa ra?unalnik obesi oz ga zazene v varnem na?inu
:)
druga?e pa gonilniki so v biosu je odprt samo problem je samo da dam kabl v "mrezno" se mi ugasne monitor in zamrzne pa ni vazno a sm v windowsih al pa v biosu ..
kej tazga pa ?e ne!
?Aki mal kabel v mre?no in modem sta pa 2 ?ist razli?ne zadeve
Kaj tebe zdaj mu?i dejansko
Ko smo ?e pri tablicah, prvi? me na meji niso postran gledal s CIGI, ker je policaj samo mahal za roko in s ?udnim pogledom nazaj mrmral saker, saker...koga je pa to...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pohvalite se <= v Puli spet ujela to?a...in to ne pistacija...u 3pm kak?no je bilo, na parkirplacu pod bregom je bila voda avtom do vrha gum!!!
Ampak plehu ni?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani