Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Pohvalite se <= v Puli spet ujela to?a...in to ne pistacija...u 3pm kak?no je bilo, na parkirplacu pod bregom je bila voda avtom do vrha gum!!!

Ampak plehu ni? :punk:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sprobal novo avtocesto Rovinj - Pula - full dvopasovnica :bravo: (+ hrvatje julija odpirajo avtocesto DO slovenske meje mimo umaga)

potem pa me je => jamralnik

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ti je kaj stolkl?

Ni to francoz...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

popolno popoldne

Pozabil, da je cilj dirke po Sloveniji to?no tam kjer pre?kam glavno cesto danes, cesta ?ez Pirni?e je zaprta...

potem ko sem se skobacal do doma, sem hotel z mulci pe? na cilj, pa se je vscalo, ni? gremo v Lumpija - nas na Jeprci dobi to?a.....

:ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Lep znesek, jest mislim da bo? ?e pod 2000 eur pri?el, tja do septrembra oktobra ima? skoraj mir z gretjem.

Pa mamo skoz toplo in od jutra do ve?era kro?enje tople vode, ni to gorenjska varianta :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ivela Toplotna ?rpalka!!!

obra?un 1.12.2009 - 31.5.2010 pol leta 1084? porabljenega ?troma, to vklju?uje vse, gretje, klime, bojler, lu?i, pranje (ki je pri nas dnevno) itd alles inclusive

Torej ra?unam na 2.000? letno za vse, to je manj kot pa ena cisterna olja ali plina :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

tnx

predvidevam da ti pol kabel dela zdej :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Do sedaj sem gledal 1 tekmo in o?itno mi ni ?al.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Crknil mi je printer. Ne potegne papirja, ?eprav je not :angry2:

zameni papir

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Men so pa kul, na morju grejo vsi komarji k nemcem......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

pere? na 30°C namest na 60°C ali celo kuhanju,

Pere? na roke :bravo:

Res je dokler ma vsak mulc mobitel, ?epnino, za ?ike in kavo ni hudega.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

garmin 205W ?udno obna?anje
Napisano

Ko pospe?im nad 100 km/h se zemljevid tako oddalji, da vidim od hrva?ke, slovenije in avstrije. Seveda ko se vozim po sloveniji recimo po MAriboru. ?e ga zoomiram 3 krat ali 4 krat je dobro in se prilagaja v dveh nivojih ko vozi? po?asi ali mora? zaviti pribli?a, ko si nad 100 oddalji.

Ampak vsako krat ko ga pa na novo pri?gem pa je ista pesem (SLO, CRO in A).

mi ?ivce para :vskalo::vskalo:

nastavitve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

modem -> router -> ra?unalnik

problem je v tem samo da priklopim kabl za internet se mi sesuje racunalnik (zamrzne slika) monitor gre na spanje in potem je treba ponovno zagnat ?katlo in to ho?e naredit v safe mode ..

torej ti bi po moje moral priklopiti modem v router na port za DSL in ra?unalnik na ethernet od routerja ?e se ?e spomnim sploh teh zadev...:):)

?e pa priklaplja? kabel direktno iz modema na pc se ti paloh sesuje ja...:)

Samo ?e povej ali ima? ti kabelski internet za tako konfiguracijo?

Ta tvoj stavek mi ne gre v glavo:

ko pa dam kabl za modem noter se mi pa ra?unalnik obesi oz ga zazene v varnem na?inu

:):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Laguna II ma pa opcijo, da ?im dose?e? 10kmh, se avtomatsko zaklenejo, ampak mam to izkloplen! :P

Exeo isto....in se odklene takoj s kljuko z notranje strani, to je namenjeno predvsem vzhodno evropskemu trgu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

jures kje si tiste facebook pobral?

na fejsbuku ziher ne :party0035:

mail

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

po vsej verjetnosti da se no :)

druga?e pa gonilniki so v biosu je odprt samo problem je samo da dam kabl v "mrezno" se mi ugasne monitor in zamrzne pa ni vazno a sm v windowsih al pa v biosu ..

kej tazga pa ?e ne!

?Aki mal kabel v mre?no in modem sta pa 2 ?ist razli?ne zadeve ?zmeden?

Kaj tebe zdaj mu?i dejansko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?... Kaj nardit?
Napisano

bom kar tukaj vpra?al

kaj bi bilo mozno narobe .. sformatiral diske na nowo nalo?il XP-je vse potrebne drajverje itd scene dal gor ...

ko pa dam kabl za modem noter se mi pa ra?unalnik obesi oz ga zazene v varnem na?inu .. druga?e pa dela normalno ..

:S

a modem se uporabljas? :hudicek:

najdi zadnje driverje za ta modem, pa poglej ce je v biosu enejblan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tkole pa zgleda na? 4 mese?ni ?L :rulam:

COPY PASTE !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko smo ?e pri tablicah, prvi? me na meji niso postran gledal s CIGI, ker je policaj samo mahal za roko in s ?udnim pogledom nazaj mrmral saker, saker...koga je pa to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V bistvu ni sme?no, ampak bolano.....

post-2637-1275997025_thumb.jpg

post-2637-1275997031_thumb.jpg

post-2637-1275997042_thumb.jpg

post-2637-1275997050_thumb.jpg

post-2637-1275997059_thumb.jpg

post-2637-1275997065_thumb.jpg

post-2637-1275997072_thumb.jpg

post-2637-1275997082_thumb.jpg

post-2637-1275997091_thumb.jpg

post-2637-1275997098_thumb.jpg

post-2637-1275997107_thumb.jpg

post-2637-1275997114_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.