Kolega si je kupil Golf 5 (nisem vedel kater motor, benz pa?, ?udak itak sem si mislu, TDI pa to, halo! ), pa nisem bil kaj dosti pozoren na ta avto, se je ful razvnela debata. Nakar greva po avtocesti in dec pohodi, mene zalepi na sede?, neki ?asa rabim, da dojamem, pol pa (se opogumim) in pra?am, kva pa je tole za ena zadev?na, tole ni golf pod pokrovom, jebomast??? :ne vem:
Pa mi ponosno odvrne, da "skoraj" ni golf, je pa? GTI!
Kasneje sem ga ?e sam malo peljal, to res NI (ve?) Golf!
Ni ?voh, primerna vi?ina, zdej v kratkem grem ?e zadnja izpu?na podalj?ka malo skraj?at, da ne bo ve? tako ven ?trlelo. Matr ko vidim npr. Accorda tega letnika (2.4 i motor) ima komaj vidni cevki, na vsaki strani po eno, pri Mazdojkli pa ?trlijo k zmaji!
Zanima me, ?e se kdo bavi z naknadno monta?o klimatskih naprav v osebne avte.
Kolko je kaj dela s tem?
Kak?ni so stro?ki?
Nakup drugega avta ne pride v po?tev.
Tast se pa vozi s VW Lupom 1,4 benz, 60km.
Pred leti si je kupil novega in je dobil, kot se za VW spodobi, ?tiri kolesa in volan, seveda osnovni model, ker je bil najcenej?i. Zdaj, ko je malo starej?i, pa ?e vro?ino te?je prena?a, kot prej.
Magari naj poskusi zadeti kak?no akcijo, menjava staro za novo, pa neki malga dopla?a in odpele druzga stroja! :ne vem:
Pol nism ?el v Beligrade, ampak u?ival na Rakitni v?eraj - carsko jezero, ?koda pa da nisem imel malega otro?i?a seboj, ker sem vidu da je otrokom zadeva stra?no v?e?!
SISHI KAKO ZUBO SI PRILEPU, DOBRO DA NAVIJAM ZA REAL; KI ?E TAKALE PROMOVIRA BARCELONO KOT DOBRA MA?KA, POTEM JE MESSI V RESNICI DIRK NOWITZKI (MEGA DIOPTRIJA PA TO)!
@DASKAN - DOBRO SI SE ZMENU, ITAK MA PA AJVER TAM DOBRE VEZE!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?estitke Totim za preboj v Ligo Evropa, pred sre?anjem namre? nisem bil ravno prepri?an v njihov uspeh!
P.S. - u Zagreb bom ?el lahko gledat RM!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani