Skoči na vsebino
Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

Pravkar sem se vrnil z nje. :danzoman:

Samo sem dal za trajekt+spanje ene dvakrat ve? kot ti-polna sezona press. :(

V katero smer oz. mesto jo pa maha? na Sardinijo?Olbia ali kam bolj ju?no?Severneje?

Sever - Alghero - Pallau - Porto Pollo - Olbia

Costa Smeralda pa to, 2008 novega leta dan smo bili pa Cagliari - Pula

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim LABIJA - Albanija!
Napisano

V?eraj odlo?itev padla da Albanija ?e malo po?aka, da otroc zrastejo, predvsem zaradi omejene mo?nosti raziskovanja in cest....par let pa bo.

Novembra pol Sardinija pade - trajekt za 4 z avtom s kabino ?ez no?, 179? po-sezona rules.

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena pro?nja
Napisano

Aaa??? Hvala, mogo?e jih bom pa nabral kar nekaj. Na 1. mesto najbr? ne bom prilezel ampak baje, da bo na koncu odlo?ala tudi strokovna ?irija. Hvala ?e enkrat vsem. :rispekt:

?E je taka kot na RTV ima? veliko ?ans z malo glasov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Naslov teme je dosti nazoren, torej dopizdile so mi podra?itve Siol-a, in verjamem da nisem edini.

Najprej sprememba paketov programov, seveda na ?kodo uporabnika, zdaj podra?itve teh novih paketov in zara?unavanje digitalnega dostopa, mislim wtf??! <_<:angry2:

V pribli?no letu in pol bom pla?eval za Siol troj?ka prek optike (20M/20M, Mega TV paket in osnovni telefonski paket) pribli?no 15? ve?.

Drugi ponudnikov je nekaj - T2, Telemach, Amis. Zanima me, kateri je zanesljiv, torej se ne sesuva 3 krat na teden, ponuja ve?ino najbolj pomembnih TV programov, stacionarna telefonija mi niti ni pomembna, je skoraj ne uporabljam. Pa seveda kateri ima razmerje cena/ponudba najbolj?e. Seveda more bit optika :bravo:

Pri meni Siol dela oziroma ?teka, kot se mu zazdi, v?asih 2 krat tedensko, drugi? spet cel mesec ali dva dela BP. Pa set top box zna za?tekat, treba izklapljat iz elektrike. Kak?ne so kaj va?e izku?nje?

V Kranju sem imel 3 leta na optiki T2 - moram re?i BP vsa 3 leta - res.

Samo ene 2x na leto je blo treba izklopiti in vklopiti aminota zaradi posodobitev SWa

Star?i imajo T2 v Medvodah na stari liniji, 1 TV dela BP, medtem ko se 2 med seboj po?irata in ?teka

Skratka ?e ma? optiko predlagam T2 - sem ?el iz Siola na to, za ostalo ne vem, nisem izkusil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ena pro?nja
Napisano

HAUG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Boss, tkole bom pra?u, a bo? zelo nesre?en, ?e grete v Monco, pa ga bo? u ?ivo gledu, pa heroj ne bo med prvih 10.nakonc uvr??en (magari domnevno takti?no, hehe)? :harhar::P

Ko si navija?, si navija? tudi ko ne gre. Mogo?e nas vidi? pljuvati po kakem Alonsu, Hamiltonu, Hakkinenu itd?

To je bistvo ?porta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

A ko je topel tudi pod 1300 dela samo benz ? torej ne more? kruzat v 6 in 1200 rpm :vskalo:

Verjemi da s CX7 ne mores kruzat pod 1200...to ni navornik.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Fino, ?e bodo izbolj?ali avto, potem jim manjka le ?e dober dirka?.

Ah janik, ti si pa ze bolnik ve?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

To bo nekaj tak?nega kot pri CX-7, ko pri vi?jih obratih dodaja ?e nekaj bencina? Ne spoznam se ampak a ni bila debata, da pri teh avtih rabi? ?e kar dosti plina/bencina in zato ne deluje ?isto samostojno? Sicer pa ti kar zmontiraj sam, potem pa lahko za?ne? ?e to fu?at. ?e bo? pa ?e homolomo zrihtal pa ni vrag, da ti ne bi posel cvetel. :bravo:B)

CX-7 na plin dela v obmo?ju 1300-cca5200 rpm always, po tem ko se uplinja? segreje, ostalo je benz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zivela EU

Celjski policisti so pono?i ustavili dva voznika, ki sta po ?tajerski avtocesti vozila v napa?no smer. Voznika tovornjaka in avtobusa sta se zmedla, ker je pred tem nekdo prevozil signalizacijo na delovi??u in jo prestavil.

Celjski policisti so imeli opravka tudi s pijanim tovornjakarjem iz Romunije. Ustavili so ga, ker je vozil krepko ?ez omejitve, alkotest pa je pokazal 0,71 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka.

Pono?i so celjski policisti zaradi vo?nje v napa?no smer na avtocesti izlo?ili tovornjak s priklopnikom in avtobus s priklopnikom. Oba voznika, Poljak in Romun, sta v napa?no smer zapeljala zaradi premaknjene signalizacije na avtocesti. Pred njima je namre? voznik na delovi??u avtoceste zapeljal na podstavek s cestnoprometno signalizacijo, ta se je premaknila in zmedla oba tuja voznika.

Tudi danes se je na napa?ni strani avtoceste zna?el voznik. Ta je vozil po gorenjski avtocesti proti Ljubljani med predorom ?entvid in cestninsko postajo Torovo. Policisti ga niso izsledili, saj je, ?e preden bi povzro?il kak?no huj?o nesre?o, ?e sam zapeljal z avtoceste.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Druga?e pa VEDNO tankam polno, tudi zdej. :glare:

Da loh sploh dam pride? :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LABI
Napisano

:mi pijemoo: vse naj naj, pa ne se prehladit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ajvar TDI
Napisano

Z enotedensko zamudo sem si kupil, pomoje najbolj?e rojstnodnevno darilo ever. :jupiii:

Sestavljajo ga 3 ?rke, in sicer MPS. :punk:

Multi purpose sucker!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

O?itno si ti narobe videl, saj niso kaznovali prehitevanja ampak izrivanje iz steze. Ker eno je zapiranje, vo?nja po defenzivni liniji, poznej?e zaviranje, ... tole pa je bilo povsem navadno izrivanje iz steze. Sicer pa to za ?umaherja ni ni? novega, saj se tako na hitro spomnim kako je enkrat v travo izrinil Alonsa, ankrat pa je iz boxov zapeljal naravnost v Frenzena, da je ta moral odstopiti. Ne vem, ali to dela namenoma ali pa ne spremlja dogajanja okoli sebe.

Malo ?udno vedenje za nekoga, ki je za nevarno vo?njo obto?eval tale Villenevov manever:

Samo da uzivas Janik, samo da uzivas....s tabo res nima smisla debate met.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

E-bay je zakon, iz omar sem pometal vso kramo od Cdjev do kablov u tri faluse....vse dal na licitacijo in sem ?e na 190? za vse :bravo:

Za MS Office SBE ENG z nalepko sem dubu 61?..... :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Saker III se mi je hotel pokazati v zivo na domu, jest pa v Kranju..... :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Komentarji so res sme?ni. :hohoho: Fantje ne vejo, da se da Kio Ceed dizel ?ipirati za nekaj ? s poceni ?ipom. Resno. Kolega je za foro iz ebaya vzel nek box, ki ga da? vmes v original napeljavo in izmeril 30 konjev ve?. :bravo:

to je danes na voljo za vsak avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Koala sedi na drevesu ko mimo pride martin?ek:

"Hej Koala! Kaj dela??"

Koala pravi: "Travco kadim, pridi gor in probi."

In res... martin?ek pride gor in skupaj skadita ?e enih par.

?ez nekaj ?asa martin?ek postane ?ejen.

"Grem do reke kjer se bom po?teno napil" re?e martin?ek!

Ker pa je bil mali martin?ek zadet kot majmun, se je preve? nagnil nad vodo in padel noter.

Vse to je videl krokodil, ki se je nemudoma pognal za martin?kom in ga re?il iz vode:

"Pa kaj hudi?a je narobe s tabo?"

Martin?ek mu razlo?i, da sta s Koalo pu?ila, on je bil ?ejen in se je odpravil k reki pit.

Naprej pa je krokodil ?e poznal zgodbo.

Krokodil se odlo?i, da gre pogledat do koale v de?evni gozd.

Tam koala spet ravno dela zadnje dime vnovi?nega đointa...

Krokodil zavpije: "Hej, ti!"

Koala pogleda z drevesa in za?udeno vzklikne...

"Fak stari!!!!! .............Koliko vode si pa ti spil?!!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ampak si pa ti ?ist na moji miselni frekvenci... s tistim "zadnji?" sem to?no na pogrebni avto mislu in zadnjo vo?njo ;)

Pa misli? da bi v kampu izstopal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jaz zase niti ne rabim ?otora, ker lahko v avtu spim - ne bo prvi? niti zadnji? ;)

Evo ideja 2 pogrebna avta....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e gremo z dvema avtoma lahko arafata vzamemo, ?e pa z enim bo pa treba mal stiskat.

jaz glasujem za dva avta - pa normalen konfort :blush:

Evo jest mam tud iglu za 4 sardine, 2 na komot. al pa unga familjarnga.

Men je za avte vseen pr benzu pr men veste kako je (in cestninah)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

AAAA saker III bo much faster, brez magic black boxa. :harhar:

Bo pa kak mesec bolj ?ejen, kot "pravi" navorniki. <_<

Pol te prehtim ko gres ti tankat :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.