?e okol tega je tolk pluvanja in nakladanja kak?en nepotreben megalomanski projekt je to. Si predstavlja?, kaj bi blo, ?e bi res bil za 30-40k gledalcev - jamra?i in stalni negativisti bi raztrgali jankota, mestno oblast pa ?e tri ?etrt Ljubljane, ki smo si drznili izvolit Zokija za ?upana.
?e dajo asfalt namesto travo bo stadion skoz zaseden
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Super fantje... hvala, ker mi pomagate pri odlo?itvi.
Sem gledal tudi Canon SX1 IS ampak ga nekaj grajajo, da je samodejna nastavitev fotkanja resni?no slaba in da se je tega treba vedno lotit ro?no s kr nekaj nastavljanja. To ni cool ?e posebi, ko rabi? neki na hitr prtisnt in ni ?asa narest doma?e naloge iz manualnega nastavljanja fotki?a.
Kak?no je pa kej mnenje o Olympusu SP-800UZ - fotke so se mi zdele dobre.
?e koga zanima res dober in kvaliteten fotoaparat po mazda ceni - Konica Minolta Dimage A200 naj me zvrcne ..
uporabljen 3x....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Zarad Chucka Norrisa so Devi?ki otoki samo ?e otoki..
Chuck Norris je legenda. edini ki je kavsal pred svojim fotrom
?e imata ti in Chuck Norris 5?, ima Chuck Norris ve? denarja.
Chuck Norris lahko z eno ptico ubije dva kamna.
Na svetu sta dva tipa ljudi: Chuck Norris in nesposobne?i.
Nekateri berejo stripe o Supermanu. Superman bere stripe o Chuck Norrisu.
Chuck Norris ko dela sklece, se ne dviguje ampak potiska zemljo navzdol.
Chuck Norris ni nikoli dobil oskarja, ker si ni nih?e upal mu dati kovinski predmet v roke.
Solze Chuck Norris-a zdravijo AIDS in raka, ?koda da on nikoli ne joka.
Ko se Chuck Norris pogleda v ogledalo, se steklo trese, ker ga je strah biti med dvema Chuck Norris-oma.
Chuck Norris vedno spi v osvetljenem prostoru. Ne zato, ker se boji teme, ampak zato ker se tema boji Chuck Norris-a.
Parkiri??e za invalide, ni njim namenjeno, ampak je to Chuck Norris-ov parkirni prostor. Znak samo nakazuje, kaj se ti bo zgodilo, ?e parkira? nanj.
Ko ti Chuck Norris poka?e sredinec, ti v resnici poka?e kolko sekund bo? ?e ?ivel.
Duhovi so ljudje, ki jih je ubil Chuck Norris, samo smrt jih ?e ni uspela sprocesirat.
Chuck Norris je umrl pred desetimi leti, samo smrt nima jajc, da mu to pove v obraz.
Koledar Chuck Norris-a gre iz 31. marca takoj na 2. april. Nih?e se ne ?ali s Chuck Norris-om.
Chuck Norris-ov pes je sam streniran, da po?isti drek za sabo. Chuck Norris ne ?isti nobena sranja.
Chuck Norris igra rusko ruleto s polnim bobnom...in zmaga.
Chuck Norris ni mo?an kot konj, konj je mo?an kot Chuck Norris.
Chuck Norris ne potrebuje besed za zapeljevanje dekleta, on samo re?e TAKOJ.
Chuck Norris je 1/8 indijanec. To nima veze z njegovimi predniki, ampak je indijanca pojedel.
Chuck Norris je ?tel do neskon?nosti. Dvakrat.
Chuck Norris je naredil samomor. Trikrat.
Boogieman zve?er pogleda v omaro, da ni slu?ajno v njej Chuck Norris
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.
Chuck Norris se ?e ni kdaj umil ker voda pred njim be?i. Pa vendar ni umazan, ker je Chuck Norris hitrej?i od vode.
Chuck Norris je edini mo?ki, pri katerem ?enska utihne potem, ko jo je nategnil.
Samo Chuck Norris je sposoben narediti samomor iz zasede!
Chuck Norris ne dobi son?nih opeklin, sonce dobi Chuck Norris opekline!
06.06.06 je pri?el hudi?, da bi za?el apokalipso, pa je sre?al Chuck Norrisa...
Chuck Norris ne ve veliko o spletnih straneh. ?e dobro da ne, saj bi druga?e zbirsal celoten internet.
Chuck Norris je ubil Hitlerja, sam neonacisti tega no?ejo priznati!
Chuck Norris ne gleda son?nih zahodov. On jih napravi!
Chuck Norris lahko za?ge mravljo s pomo?jo pove?evalnega stekla. Pono?i!
Chuck Norris lahko deli z ni?lo!
Chuck Norris je edini, ki je premagal steno pri namiznem tenisu!
V povpre?ni sobi je 1278 predmetov s katerimi te lahko Chuck Norris ubije, vklju?no s samo sobo.
Chuck Norris ne bere knjig. Tako dolgo strmi v njih, dokler ne dobi informacij, ki jih rabi!
Nekoc je Chuck Norris tako mo?no zamahnil z nogo, da je le-ta prebila svetlobni zid, ?la nazaj po ?asu in ubila Jurija Vego, ko se je ta odpravljal domov
Na za?etku je bla Pangea, potem je pa pri?el Chuck Norris...
Strela ne udari Chuck Norrisa, ampak Chuck Norris strelo.
Chuck Norris te lahko ubije s katerimkoli delom svojega telesa v eni sami sekundi. Ce je dobre volje ti celo dovoli, da lahko sam izberes.
Samo Chuck Norris pozna zadnji dve decimalki ?tevilke PI.
Chuck Norris je edini ?lovek na svetu, ki lahko kro?ni udarec po?lje po elektronski po?ti.
Chuck Norris ne spi.... on ?aka.
Policija ozna?i vsakogar, ki napade Chuck Norrisa kot CD 45-11.... samomor.
Chuck Norris lahko ubija s pogledom in to za tri generacije naprej.
Chuck Norris ni naro?en na National Geographic, ampak je National Geographic na Chuck Norrisa.
Zakaj kupuje Slovenska vojska nove oklepnike? Ker nimajo Chuck Norrisa.
Chuck Norris na krvodajalski akciji: "Dvocevko in vedro prosim!"
CHUCK NORRIS je prvi sesul windowse!
Naslednje ime za Microsoftov operacijski sistem bo ChuRis, ker bo bolj udarjal po luknjah.
Zakaj Chuck Norris nima antivirusnega na ra?unalniku. Ker ko virus prileti v ra?unalnik, se ga tak vstra?i, da se kar obrne.
Bog je hudi?a pregnal z nebes na zemljo, Chuck Norris ga je usekal naprej v Pekel...
Chuck Norrisov prdec di?i kot pomladanski travnik. Ampak te vseeno ubije.
?e ne bi bilo Chuck Norrisa, bi danes na Zemlji ?ivelo 11 miljard ljudi.
Teorija evolucije ne obstaja. Obstaja samo spisek bitij, ki jim Chuck Norris pusti ?iveti.
Chuck Norris ne rabi vojske, on je vojska.
?e vedno mislite da ste lahko Chuck Norris? Ne? Sem si mislil!
In v razmislek: Zemlja se vrti samo, ker Chuck Norris te?e po njej...
Ce vprasas Chuck Norrisa koliko je ura, ti bo odgovoril "Dve sekundi do!", in ko ga vprasas "Do ?esa?" ti bo s kro?ejem gobec razbil!
Macgyver lahko napravi avion iz zvecilnega in pisarniske sponke, vendar ga lahko Chuck Norris ubije in mu ga vzame.
Chuck Norris se je nekoc sprehajal po ulici z masivno erekcijo. Nobeden ni pre?ivel!
AMPAK:
Bruce ga dol vrze
Inter ni dal najve? golov, samo se je zmuznil z 0:1 zmagami ?ez..
Inter je bil 6-ti po u?inkovitosti, posest ?oge so v popvre?ju imeli manj kot FC Zurih, Rangers, Apoel, in so nekje na repu pri Unirei, Haifi in Rubinu...
So pa dale? zmagal v ?tevilo ofsajdov in ?tevilu prekr?kov, ki so jih nardili in seveda posledi?no v rumenih kartonih...
To so statistike, ki govorijo o kakem nogometu?
(?e en fun fact: rezen Ibrabosanca, ki je itak ?e zmer 90% italjan so vsi top ofsajderji iz italjanskih klubov, in ?e to kar skos pravim, da je Inzagi rojen v offsajdu, skor ni? igral pa je 3-ji.. vodi pa Milito, vpra?anje ?e so ?tel tudi tle ofsajd gol )
(fun fact 2: Real Madrid, ki je igral 5 tekem manj, je imel skoraj enako ?tevilo strelov na gol in mimo gola in samo en manj dose?en gol (enako prejetih)).
Kot navija? Barce, bi moral biti Real Madrid no.1 enemy pa mi ni, navkljub zgodovini in njihovi filozofiji, igrajo dokaj spodoben nogomet (razen tiste lanske tekme na Camp Nou, ko se je igralo posekaj Messija).
Ne prebavljam klubov, ki igrajo makaronarski nogomet, kamor spadajo prakti?no vsi makaronarji, lansko leto se mi je malo zmeril Chelsea in letos Rubin. Ekipe kot so Sevilla, Atletico so letos premagale Barco pa jim ni? "ne zamerim", ker so igrale fuzbal (sploh lanska tekma z Atleti je bila nepozabna 4:3..huh).
@Labi: mah jest se bolj katalonca po?utm kot janeza, mene itak vle?e tja (ker redno spremlajm za kak?ne slu?be, zdej k bo po?as ?tudija konc). V?e? mi je mesto, v?e? mi je filozofija mesta, sonce majo skos, najbolj?i fuzbal.... sam bebe so bolj za en kurc, bi blo treba eno slovenko sabo prpelat
Daskan, treba bo pozabiti, iti na morje in v novo sezono....?e bo Murinho sel v Real lahko real pozabimo, ker s tako obrambo ne bo bunkerja, ronaldo bo pa na sredini cakal kontre
Se pardoniram, ?e sem bil ?aljiv - me v?asih zanese pa kej preve? napi?em. To pa zato, ker kamor koli zaidem (blogi, forumi, debate, mediji) je samo ena tona nekega jamranja pa ?rnogledih napovedi katastrof. Po?as mam vrh glave tega negativizma - kokr, da en drugmu ho?ejo povedat, da ni perspektive in da najbolje, da narimo kolektivni samomor, ker nam je tolk hudo.
Ljudje so vdani v usodo kolk jim je slabo in kaka groza je - v ve?ini primerov pa je pa? tako, da so mnogi nekaj let ?iveli na veliki nogi preko svojih zmo?nosti (krediti so se recimo talali za med in ogromno jih je najemal za to, da o vlagali v vrednostne papirje) in zdaj je pri?el trenutek resnice, ko je treba odpla?at, propadle investicije (kriza) in je krivce treba poiskat drugod in nikakor ne pri tistem, ki ga zjutraj zagledajo v ogledalu.
Saj ne re?em, nekateri so precej izgubili, ne po lastni krivdi ampak najve?krat po krivdi svetovnih razmer. Ne bom branil trenutne oblasti samo kdorkoli bi danes bil na vladi bi se ukvarjal natanko z istimi problemi in s te?ko situacijo kot Barbika s pomaga?i.
Ampak vseeno neko zaupanje imam saj se posku?a nekatere stvari urediti, dokler ?e lahko migamo in imamo manevrski prostor. Gr?ija ga recimo nima ve?, ?panija, Italija, Irska, Portugalska, islandija tudi ne dosti ve? pa so bile to dr?ave z vi?jim standardom kot pri nas.
Dale? pa da imamo stanje ro?nato ampak kaj se da narest:
1.) folk tuli naj razlastninimo tajkune - ?e to naredijo bodo tulili, da se vra?amo v mra?ni komunizem in dru?beno lastnino
2.) radi bi vi?je pla?e, lahko jih imamo samo nas potem res zelo kmalu ?aka gr?ki scenarij
3.) visoke cene... to je tako ?eljeni kapitalizem, kjer cene dolo?a trg in ?ele zdaj se ugotavlja, da o?itno bodo potrebni regulatorji trga, ker ?e ne je zaradi lakomnosti ljudi stanje tak?no kot je zdaj
4.) dalj?anje delovne dobe... nisem zadovoljen s tem ampak razumem, da je oz. bo nuja saj se je kakovost ?ivljenja v zadnjih letih pove?ala in ljudje ?ivijo dlje. Ukinjanje ?tudentskega dela pa je soukrep, da bodo mladi lahko ?imprej pri?li do slu?b in da se bo razmerje aktivnega prebivalstva spet pove?alo.
Vem, da je 90% ljudem takole moje razmi?ljanje popolnoma nerazumljivo, ker je pa? la?je jamrat, kot pa postre?t z drugim bolj?im izhodom. O?itno ga ni saj, ?e bi bil, bi dana?nja opozicija s takim programom postrgala levake z oblasti na hitro, tako pa se grejo politikanske igrice kontriranja in namesto, da bi pomagali dvigovati moralo ljudi ?e bolj pritiskajo v depresijo. Pa reci, da to ni res.
Evo spet sem predolg.
Ampak ?e malo se vra?am na tvojo primerjavo s cenami bencina. globoko si ?el v preteklost, ki s trenutnim stanjem nima neke veze ampak, ker si ravno omenil. Ker mi nimamo nahajali?? nafte jo lahko le kupujemo na prostem trgu in smo odvisni od osnovne cene le te. In takrat leta 95 je bila cena za sod med 17 in 20$ (http://research.stlouisfed.org/fred2/data/OILPRICE.txt) danes pa je med 70-80$. Razlika je cca 4x.
Zdaj pa bistvo - navedel si napa?en podatek in sicer je bila leta 95 cena bencina 95oktanov malo nad 100SIT oziroma cca 0,42?.
Se pravi, da si si za 80.000SIT pla?e lahko privo??il 800litrov goriva se pravi z in?inirsko pla?o danes pa cca 1000litrov.
Po drugi strani pa glej tole - leta 1996 je stala nova Hyundai Lantra (osnovni model brez klime) cca 2.200.000SIT se pravi jo je Jaka kupil za 27 pla?. Primerljivi Hyundai I30 (z veliko ve? opreme in klimo) je danes 12.000? in ?e ma? mizerno pla?o 600? ga kupi? z 20 pla?ami s povpre?no slovensko pa v 12 mesecih.
Tehnika enako... v?asih je bil nakup TV-ja vreden vsaj dve pla?i, ekvivalentno dobrega pa danes dobi? dva z eno pla?o.
Klele lahko na?tevamo in na?tevamo tako stvari, ki so danes bistveno cenej?e pa tudi take, ki so enormno dra?je (nepremi?nine) ampak mislim, da bi bila neresnica, ?e bi rekel, da si si leta 95 lahko privo??il ve? kot danes. Potreb danes imamo enormno ve? in to je problem: pa bom na?tel samo tiste, ki jih 15 let nazaj ni bilo: mobitel, internet, kabelska TV, ra?unalnik pri ve?ini. Samo te stvari povpre?no na mesec odnesejo 4 ?lanski dru?ini cca 150?.
Evo neham, ker tole je debata brez konca in kraja. Aja Mazda 6 Ccmbi ti kr zahajaj sem pa kej napi?i, ker iz debate se veliko nau?imo, ?e pa vsi mol?imo pa si znanja ne dvigujemo. Pa tole kar se midva zdele pogovarjav ni nobeno kreganje ampak samo razli?ni pogledi na dolo?eno zadevo in z moje strani ni nobene zamere vidim pa da s tvoje tudi ne
BOSS PONDELK JE!!!! Kdo bo to bral
Se strinjam. Sedaj mi pa povej, kdaj v zadnjem ?asu je dialog kaj prinesel? Samo govori?enje in delanje po svoje. Ne glede na to kdo in kam in kdaj.
?tudentje od prvega dne zavra?ajo in bojkotirajo dialog - ko gre za pogajanja s Pahorjem vedno zaklju?ijo enako. Pri pogajanjih morata obe strani kompromis delati.
Nih?e novega zakona ni prebral - gre se zato da so ?tudentje v prvo na bolj?em! Gre se za to, da se odvzema pravice in provizije ?tudentskim servisom, organizacijam in podobno - in ti sedaj hujskajo preko ?tudentom.
Videti jetreba PRAVO sliko, in ne tisto v medijih
Tudi to je res. Ampak roko na srce nekdo jim mora povedat, da ga vlada hudo serje. In delavci to ne bodo zmogli ker kot sem rekel jih (nas) je preve? strah. Mulariji se pa je**. Zato tudi ne bomo imel penzije, ?e bomo ?akal na dana?nje otroke.....
To ni dialog, to ja vandalizem pijanih razvajenih otrok
Sem jo sli?al ?e na radiju ... ?e mislite, da je "Check in" mesto na Kitajskem ...
Sem se kar nasmehnil saj gre v uho ... ?e pa malo globje razmislim pa je verjetno bolj trkanje na tiste kupce, ki so malo bolj razgledani in ne ozko uniformirani:
?e ostanemo pri avtih je verjetno mi?ljeno, da ?e poznate samo Golfa, VW, Audi in Mercedes itak ne boste ?li gledat Mazde, ker za vas niti ne obstaja ni? drugega kot prej omenjeni. Za tiste z malo ?ir?im nazorom in ne strogo omejenostjo pa je Mazda lepa opcija za nakup in na te trkajo s to reklamo saj se zavedajo, da une prve grupe ne premakne? pa ?e se svet zru?i bodo obstajali samo Golfi, VW, Audi in Mercedes.
Primer, kakemu starej?emu gospodu je nova mazda v?e?, pa pa? ne potuje po svetu. In ko sli?i to reklamo si re?e, ja ?e pa mislite da sem preneumen za vas, pol se pa j.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa kaj bi vi2 rada klitoris slikala za na jumbo plakat?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani