Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, jaz ?e vedno verjamem, da je "moj in TheBillov" Janez namerno izgubil volitve 2008, ker je vedel kak?no gospodarsko obdobje se bli?a. S takti?nega vidika, se mi zdi to pametna poteza. Nekako imam tudi ob?utek da trenutno ga niti malo ne mika prevzeti oblasti, npr. varjanta pred?asnih volitev, ker bi zagazil v totalno svinjarijo in slabo zapu??ino. Dosti bolj?a taktika bi bila, ?e po?aka da se situacija (?e se bo) nekoliko normalizira in nastopi kot odre?enik in vsesplo?ni dobrodelne? in re?itelj naroda. :P

Moje osebno mnenje pa je (nisem sicer jasnovidec - imam kar nekaj dioptrije dejansko :P ), da ?e bi bila sedajle na oblasti druga politi?na opcija (Desnjakarji in Desanke), pa ?e bi jim vsaj minimialno nekaj uspevalo naredit, bi bila sedajle dr?ava 10% v bolj?i poziciji, ?e bi pa zavozili vse kar bi se dalo, bi bili pa to?no tukaj kjer smo sedaj!

To je moje mnenje, ki ga nikomur ne vsiljujem, morda sem ?rnogled, morda pa zgolj realist, ne vem! :harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss, sej lepo in prav da smo imeli (imamo) ta NPU, ampak kak?ni pa so rezultati njegovega delovanja (marsikdo krivi samo Pravosodje, a zadeva je nekoliko (precej) bolj kompleksna)! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ko bo, boste obve??eni! :P

Sicer pa se mam fajn med dopustom (naslednji dnevi bodo precej raznoliki), zaenkrat pa u?ivam v dru?enju s samimi pozitivnimi osebami (ki niso zakompleksani dol do nafte, se nad nobenim ne iz?ivljajo in podjebavajo ter stresajo svoje frustracije po drugih)! Med Mazda?i vas je malo tak?nih, na to se pije! :jupiii::danzoman::punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mene pokli?te, pa ne padajte na take fore. O od?kodninah d.o.o., poravnavah d.o.o. in podobnih vem kar precej...

Oglasite se na PM, pa se bomo pogovoril... :closedeyes:

A ti se prov konkretno ukvarja? s temi zadevami ali si samo totalni obvlada? (pravnik, kokr se spomnim)? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mah neka cesta od ..... (mo?ki reproduktivni organ) - total gladek asfalt, imel sem kar naenkrat polne roke dela.

No nek penzjoner me je total iz?ivciru, pa se nisem ?elel ?e nadaljnjih 3km cjazit za njemu. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

15.35 nisem ?e nikoli uspel pridt do doma (dans pa mi je zneslo, ?eprav sem delal do 15.00)! :danzoman:

Se vid da sm danes neke divja?ke volje (upam da Lojz ne sli?i), ?e zjutraj sem se mal za?trikal pri enem prehitevanju in me je pol odneslo - lovil rit ?ez cel svoj pas, potem je sledil kontra ovink in sem jo lovil ?e v drugo smer, ampak fajn ko se 0 ne nagne tale ?rni zmaj! :hudicek::jupiii:

P.S. - lu?ka za sondo se mi je celo pri delovanju na LPG ugasnila! :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boss, ko ?e Ajver enga podmladke na?tepa, bomo mel lahko miting prihodnjih generacij! :P:bravo:

Glih zdele sem komplet posesal in prah pobrisu po sobi od tamale in pa malo prerazporedil elemente znotraj sobe! :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Verjetno nisva edina, eto zakaj ga je cenil cel svet - temu se re?e ?lovek z zna?ajem in karizmo;

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem na hitro pogledal par odlomkov filma "Senna". :rispekt:

In definitvno ga bom danes zve?er pogledal celega, tud ?e nimam cajta, ker to mora pa vsak pogledat.

Moj najlup?i dirka? za vse ve?ne cajte (tule je napovednik filma);

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V optiki Clarus v BTC so mi pod reklamacijo zamenjal stekla o?al, pa niti nisem prepri?an ?e sem bil upravi?en do menjave pod garancijo. CARJI! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.