Jaz tud tuhtam, kaj ?em narest, ker ?e par dni imam ?asa, da Mobitel po?ljem v organ in vrnem ?tevilko. Ampak je problem, ker alternative ni. Simobil je s pokritostjo HSDPA signala domala ?ist v kurcu, ker ravno tam kjer bi rabil ga enostavno ni. Da o ostalih sploh ne govorim.
In kje je to?
T2 je skorajda povsod kje je cerkev....?pila noro meni doma za 10?/mesec neomejeno
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Od v?eraj na Simobilu (sluzben telefon), ra?uni so bili vedno ve?ji oz. ogromno ogromni na mobitelu, pa da vidimo kaj pomeni edina alternativa v Sloveniji zame (blackberry)
Razlog 1 na mobitelu - prenos podatkov v tujini (evropa in posebej Hrvaska)...za popizdit, v enem dnevu v ZG 100?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
durres (drac) je beden...nikakve plaze, samo betonski bloki, guzva in sranje
novembra ni sans, da bi se kopal, ceprav ne bo guzve
vlora pa se bolj juzno (dhërmi, saranda- to je tik ob grski meji (krf)) pa mogoce mas sreco in se lahko kopas...je pa tam neprimerno lepse kot durrës...
ce bos sel v durrës bos razocaran - tole mi kar zaupaj
verjamem....pravim samo da sem do tam bil in mi je ?e bilo v?e?, ?eprav je v bistvu samo pristani??e
Thanks
meni pa je na poti v kocevje priletel kamen na sipi in mi je pocla sipa..bemu mater...
ali lahko zamenjam sajbo pod delni kasko?
?e ima? v kasku stekla (delnem ali ful) ni panike, te ne stane ni?. Samo da ti zrihtajo vse tako da lahko vinjeto zamenjas - Carglass naredi to zate, tudi Novomat
Kako je na albanski obali Duros in ni?je za novemberske po?itnice? Planiramo Albanija - Krf za 10 dni malo raziskovanja z avtom, pa bi se prej ustavil v Albaniji, Duros mi je takoj padel v o?i ?e nekaj let nazaj.
Kaj bi ti priporo?al?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
In kje je to?
T2 je skorajda povsod kje je cerkev....?pila noro meni doma za 10?/mesec neomejeno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani