Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Kok sem ratal dans ?iv?en (prej gledam - oba Meka brez te?av operete konkurenco), no pol pa ... a zmagal je vsaj Knofek, tud to je nekaj! :jupiii:

P.S. - a ste porajtal da je ?umel celo vodil nekaj trenutkov! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A je kdo kdaj fural Uniroyal rain expert? Sem jih kupu za fotra, ki je mal paranoja po de?ju! :P

Baje naj bi mokro cesto dr?ale k zmaj! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Jure, daj mi objektivno oceno Federalk (kupil jih je Peri?nik pred kratkim), pa me zanima al je to res ?ivi pofl al je neka srednja zadev??na (mi je sicer jasno da to niso Dunlop Sportmaxx, ki majo direktno od Federalk x 2 ceno, npr.)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e 2 urci in ?tartam v Vodice (pa ne tle pri Kamniku, hehe), pol pa po otokih (vmes verjetno tudi meni precej nesimpati?ne Zrće)! :jupiii::party0035:

Aja kolega mi bo dal MB SLK 230 Depressor za na dopust! :hudicek::ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zadovoljen sem k zmaj - super zanimivo dogajanje, zmagovalec pa moj adut! :danzoman::bravo:

Mi je pa zanimivo da je Hemi oba Mercedesa (ki naj bi bi imela identi?na motorja) ugnal za ve? kot krog! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tolkle pa stane nov kompresor klime, za mazdo6 benz (naj bi pri?el z Japonske), ki mi ga bo ?astila firma, pri kateri sem kupil ?estko! :danzoman::bravo:

post-185-1311366839_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.