Nisem gledal....samo danes na posnetkih - ampak recite kar ho?ete, Mercedes ima prav (ne glede na to za koga navijamo).
Kaj je potem poanta da se SC umakne, da se samo v paradi vozijo do cilja???
Joza ti si pa tipi?en slovenski neprivo?ljivec...pravi navija?i ?e vedno verjamemo vanj, in tudi bo tako, po vseh pljuvanjih se ?lovek vidno vra?a in demantira vse.
Lepo poslu?ajte tega 'strokovnjaka' glede teh leto?njih pravil:
pravilo, ki ga uporabljajo pa je while the SC is deployed...torej na stezi, ta pa je ?el v boks. ?esto mesto bo ziher, Damon Hill je pa bedak ker to jemlje osebno.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V bistvu je referendum pri nas izjemno lahko narediti, ker podpise nabere vsak lobi stranke in ne ljudstvo, torej je ?isto politi?no orodje, ampak je pa tudi povratni strel ker dobijo odgovor ljudstva in tudi potem imajo 'kao' odgovornost da to tudi nardijo (NOT)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes smo ?li v de?elo pal?kov pri Celovcu, pal?kov da se ti zrola.... Dru?in iz vasice gurk jih izdeluje od 1935. majo lu?ten vrt/park z vlakcom....mal za du?o in otroke
Hehe... kaka sme?na dirka. Alonso je glede na smolo naredil ogromno ampak je na koncu vse skupaj zapravil in s poni?al, ko ga je ?umi prihitel v zadnjih 500metrih - pa samo normalno bi moral linijo dr?at pa ni? pretiravat.
Loh je tud zadnji, sam da ga ?umi, ki ga italjani sedaj ignorirajo, dol vrgu je pa bole?e.....
Letos med 6, drugo leto med 3 - realnost razen ce Mercedes ne naredi ?ude?a.
Pa Joza glej malo stvar z realne strani, Nico je 2. samo zaradi obilice dezja na zacetku sezone, sedaj prihaja suha evropa, kjer bo RB, Ferrari, Mclaren odpel svoje, bliza se pa reno in Force india.....
?e pomnete ta moj post...to je to, ne glede da je monako, dirko je re?il najpogostej?i vodilni - SC Mercedes
Glede na to, da ve? glav ve? ve, tukaj na forumu nas je pa uradno ve? tiso?, bom kr tlele popra?u, kaj se kej priporo?a!
Imam pa v planu, vsak mesec dajat nekaj v te namene (recimo kak?nih 100 EUR), pa za "tamalo" - 4mese?nico kak?no zavarovalno polico odpret itd.
Zdej opcij je malo morje, pa predvidevam, da je najbolj?a samo ena, medtem ko nekaj je potem ?e dobrih, kak?ne pa ?ivi nateg, zato bi prosil ?e za va?e mnenje kam investirat, da se poja?a, ne pa izgubi ?e tisto kar je.
Dokaj dobro poznam od Merkurja zadeve (Top garant npr.), pa od Fondpolice (KD) sem tut ?e mel neko stvar (mislim da KD Maximus al Pelikan) itd.
TNX za odgovore!
LP!
Borut
Jaz imam za tamala2 var?evalni ra?un na Hypo banki, mene ze pred leti niso prepri?ali s temi skladi, in me tudi ne bodo, in danes mi ni ?al, ker nisem izgubil 0.
Na var?evalnih ra?unih sem pa presene?en koliko obresti dobivata.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nisem gledal....samo danes na posnetkih - ampak recite kar ho?ete, Mercedes ima prav (ne glede na to za koga navijamo).
Kaj je potem poanta da se SC umakne, da se samo v paradi vozijo do cilja???
Joza ti si pa tipi?en slovenski neprivo?ljivec...pravi navija?i ?e vedno verjamemo vanj, in tudi bo tako, po vseh pljuvanjih se ?lovek vidno vra?a in demantira vse.
Lepo poslu?ajte tega 'strokovnjaka' glede teh leto?njih pravil:
http://www.youtube.com/watch?v=RkHUsYYHbBE
in opis pri 0:35 sekund, zastave so se spremenile v ZELENE, in Alonso je bil pred Sumijem cez belo ?rto - grem stavit da bo pritozba uspela.
enako nem?ki strokovnjsk
http://www.youtube.com/watch?v=7ch-Nj_LvBE&NR=1
pravilo, ki ga uporabljajo pa je while the SC is deployed...torej na stezi, ta pa je ?el v boks. ?esto mesto bo ziher, Damon Hill je pa bedak ker to jemlje osebno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani