Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

a sele zdaj ti je padu zeton :D

o tem je ajvar govoru 4 poste nazaj

Nisem gledal....samo danes na posnetkih - ampak recite kar ho?ete, Mercedes ima prav (ne glede na to za koga navijamo).

Kaj je potem poanta da se SC umakne, da se samo v paradi vozijo do cilja???

Joza ti si pa tipi?en slovenski neprivo?ljivec...pravi navija?i ?e vedno verjamemo vanj, in tudi bo tako, po vseh pljuvanjih se ?lovek vidno vra?a in demantira vse.

Lepo poslu?ajte tega 'strokovnjaka' glede teh leto?njih pravil:

http://www.youtube.com/watch?v=RkHUsYYHbBE

in opis pri 0:35 sekund, zastave so se spremenile v ZELENE, in Alonso je bil pred Sumijem cez belo ?rto - grem stavit da bo pritozba uspela.

enako nem?ki strokovnjsk

http://www.youtube.com/watch?v=7ch-Nj_LvBE&NR=1

pravilo, ki ga uporabljajo pa je while the SC is deployed...torej na stezi, ta pa je ?el v boks. ?esto mesto bo ziher, Damon Hill je pa bedak ker to jemlje osebno.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No evo....

nova pravila, nove kazni, ?umi 12-i

http://en.espnf1.com/monaco/motorsport/story/17477.html

Brawn ima popolnoma prav, a je FIA (Damon Hill) naredil ogromno napako

?e se dirka ne kon?a z varnostnim avtom, se lahko ?e dirka med prvo ?rto - kjer SC zapusti stezo do ciljne ?rte..

Kaj delajo ej, sej noben ve? ne ve kaj se dogaja v tej F1

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

V bistvu je referendum pri nas izjemno lahko narediti, ker podpise nabere vsak lobi stranke in ne ljudstvo, torej je ?isto politi?no orodje, ampak je pa tudi povratni strel ker dobijo odgovor ljudstva in tudi potem imajo 'kao' odgovornost da to tudi nardijo (NOT)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A ?e kurite doma? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Super...a je ?L u?ival? Mi gremo tudi...drug let :(

Oba sta ?e v pogonu ne sam veliki

Jebenti, smo se skor sre?al, mi2 sva tud malo kruzala po avstriji in iskala pumpo z LPG, pa sva najda samo une z ERDGAS. :angry2:

V Avstriji ima k sre?i Agip na voljo LPG, tako da v GPS samo Agip vnesti - jaz sem se mimo 2h peljal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?umaher?ki, a ste kaj veseli ? :hudicek:

Sam je pa en kmet, kot da vozi prvo dirko u lajfu. :rispekt:

Alonso a ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes smo ?li v de?elo pal?kov pri Celovcu, pal?kov da se ti zrola.... :rolleyes: Dru?in iz vasice gurk jih izdeluje od 1935. majo lu?ten vrt/park z vlakcom....mal za du?o in otroke

http://www.zwergenpark.com/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Enako bom ZA, ?e bom doma....ker to je le prvi korak od 30-ih, kjer lahko kon?no kaj premaknemo, druge alternative ni ve?.

Vas vpra?am takole: In kje bi moral biti meja?

Noben slovenec nima pojma (ali hrvat), gre se zgolj za ponos in 'ne bo? ti mene'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz pravim mobitelu "najkraj?a vrvica, ki jo ?e psu ne bi prvo??u" :(

tud pes se zna strgat s ketne.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hehe... kaka sme?na dirka. Alonso je glede na smolo naredil ogromno ampak je na koncu vse skupaj zapravil in s poni?al, ko ga je ?umi prihitel v zadnjih 500metrih - pa samo normalno bi moral linijo dr?at pa ni? pretiravat.

Loh je tud zadnji, sam da ga ?umi, ki ga italjani sedaj ignorirajo, dol vrgu je pa bole?e.....

Letos med 6, drugo leto med 3 - realnost razen ce Mercedes ne naredi ?ude?a.

Pa Joza glej malo stvar z realne strani, Nico je 2. samo zaradi obilice dezja na zacetku sezone, sedaj prihaja suha evropa, kjer bo RB, Ferrari, Mclaren odpel svoje, bliza se pa reno in Force india.....

?e pomnete ta moj post...to je to, ne glede da je monako, dirko je re?il najpogostej?i vodilni - SC Mercedes

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Iz Slovenj Gradca. Jaz sem za.

Se sli?iva ?ez teden, lahko uletim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To?no, zdaj pa samo ?e zrihtat, da se bo prilagajala na zunanjo svetlobo in da bodo lu?i skoz gorele...Tnx ?e enkrat.

Z veseljem zamenjam modul s teboj, ce si za in seveda vse dela.

Vec jutri, grem na avion.lp

Dejva se dobit ob prilki pa pohledava - iz kje si ti

P.S. I am back

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

trening, zlasti 1. ne pomeni ?e ni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:D to ne. Je pa Juresova finta u?gala in sedaj armaturka bolj? svet....

mazda hidden tricks....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

:bravo::notworth:

Zelo pozorno bere?!

NAjve? avta za denar - defacto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Finan?ne investicije
Napisano

Pozdravljeni mazda?i!

Glede na to, da ve? glav ve? ve, tukaj na forumu nas je pa uradno ve? tiso?, bom kr tlele popra?u, kaj se kej priporo?a!

Imam pa v planu, vsak mesec dajat nekaj v te namene (recimo kak?nih 100 EUR), pa za "tamalo" - 4mese?nico kak?no zavarovalno polico odpret itd.

Zdej opcij je malo morje, pa predvidevam, da je najbolj?a samo ena, medtem ko nekaj je potem ?e dobrih, kak?ne pa ?ivi nateg, zato bi prosil ?e za va?e mnenje kam investirat, da se poja?a, ne pa izgubi ?e tisto kar je. :blush:

Dokaj dobro poznam od Merkurja zadeve (Top garant npr.), pa od Fondpolice (KD) sem tut ?e mel neko stvar (mislim da KD Maximus al Pelikan) itd. :P

TNX za odgovore!

LP!

Borut

Jaz imam za tamala2 var?evalni ra?un na Hypo banki, mene ze pred leti niso prepri?ali s temi skladi, in me tudi ne bodo, in danes mi ni ?al, ker nisem izgubil 0.

Na var?evalnih ra?unih sem pa presene?en koliko obresti dobivata.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pa sej so parkiri??a okoli letali?? varovana, al kaj?

?e vedno je to Italija............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

danes zaaral cvi?ek power! :bravo::P

?kodilak?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj, da vem a se mi spla?a it v Trst :hudicek:

Ne ve?, ker bom vedu da si ti...

ta staro motorolco (privat), sam dost da ma? ?talo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zdajle sem se spomnil, da sem na parkiri??u na letali??u Trst pustil na sede?u nekaj mamljivega :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A s kladivom? :blush:

hehe, zakaj pa ne :bravo:

Ave

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Rade volje sam kurac je to, da mi to ni omogo?eno... in lu?i sploh ne morem ugasnt med vo?njo :angry:

A letos ponovimo :ne vem:

Mail poslan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S pozdravi od Jures-a, ki je o?itno v rimu v nekem Ferrari shopu.

Iz Rima v Bukare?to. LP iz 30 stopinjske Bukare?te...!!!!

?e kdo rabi Ferrari V10 od ?umija z leta 2000 ga dam v hand luggage nazaj grede....

Ga bo Labi dal v svojo 6 pa na plin predelal.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Za mene kot super duper"atleta" nisva ?la po?as pa sva rabla skor 2 uri, pa brez pija?k in sladoleda, v 1,5 ure mor? ?a kar malo laufat.

Je pa res da sem naredu cca 50 posnetkov okolice, kar pa tud zahteva neki ?asa.

Si pa naredu v Monzi po moje povpre?no ene 4km/dan....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.