Skoči na vsebino
projekt mazda6 webasto upgrade
Napisano

True, true :) Ma bom videl, do sedaj sem uga?al, najbr? bom ?e naprej :)

Ne rabi? komplicirat - na prej?nji ?estki sem imel webasto na daljinca pa nikoli nisem izklapljal in je avto normalno v?igal tri zime. Po treh letih sem pa vseeno preventivno menjal akumulator, ker je pa? ratal rahlo ?voh in nisem ?akal na "presene?enje".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz sem pa besen kot ris... najprej nase, ker kupujem v ?tali imenovani Harvey Norman in kot drugo, ker sem se nategnil in sem prepozno opazil, da ni slovenska roba, ?eprav je bilo ime programa zvenelo zelo doma?e.

V glavnem, ko bom pri volji bom napisal celo kalvarijo, ker takih ?alabajzerjev pa ?e ne - grem jutri osebno do njih (mislim, da ?e peti?) in imam po?asi ob?utek, da se bom spozabil in jih poslal v 3pm in vse skupaj predal na tr?no in?pekcijo, ker jih imam res polhn organ.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:blink:

Napisal je, da kviz ni te?ek, ko ga re?ujejo ?enske in zelo te?ek za mo?ke - glede na tvoj hiter odziv, kako si to takoj opazil, sta bila na dlani samo dva odgovora - ali si ?enska (kar predvidevamo da nisi) ali pa ... :blush:

Druga? je pa vse skupi ?ala tako, da ne se sekirat - se samo malo zajebavamo in zezamo en druzga. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva najstnika sedita v sobi in ne po?neta ni?.

Vstopi babica in vpra?a: "A vama skuham kavo?"

"Ne, ne, ni treba. Bo? potem, ni frke," ji odgovori vnuk.

?ez 15 minut sper pride babica v sobo in vpra?a: "Naj vama skuham kavo?"

"Ni treba, no, res ni frke. Bomo potem kavo," spet odgovori vnuk.

?ez pol ure spet vstopi babica, prinese dve kavi in re?e:

"Evo, jaz sem vama skuhala kavo, ko pride Frka, pa bom skuhala ?e njej."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sej ve? kako je - v malih stvareh je zadovoljstvo. Ampak tale romun?ek je verjetno veliko bolj sre?en in zadovoljen od marsikoga, ki je nafilan s ke?em in v?asih bi bilo veliko bolj bit nevo??ljiv takemu romunu, ki najde sre?o v takih malih re?eh, kot pa bogata?u, ki ima polno rit vsega in niti ve? ne ve, kaj pomeni "sre?a v malih stvareh" in nima niti najmanj?ega pojma zakaj je tako zamorjen pa kljub temu, da je "fully loaded" :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nvm, pa? Lion nm je u?eri fajn problme delou, sj prej je vsaki? blo kokrtok ok sam tole u?eri pa muka res 3x sm vleku z neta gonilnike jih saj 6x daju na klu?k pa je bi rezultat vedno prazn klu?, smo probl z ve? klu?ki, jih formatial v Mac OS ni hotl gor dat pa da ga ubij?

To ti je najbolj?a za??ita pred virusi - ?e nima? filetov gor na?eloma tud virusa ni tko, da bodi hvale?en za tak ukrep :harhar:

:huh:

js nevem ka ti dela? sam jst ?e z enim macom nism mel problemov ne z virtualci (VMWare, PArallels) ne z bootcampom...

Sam sem sicer velik Mac hater ampak moram re?i, da Parallelsi ali pa VMware delujejo ?ist OK tako, da nima? panike, ?e kak SW ni napisan za Maca. Va?n, da je uporabnik pred nakupom seznanjen s tem, da bo verjetno moral imet ?e to gor, rata Mac ?ist splo?no uporabna ma?ina za poslovno rabo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Yeah :bravo: po treh letih uporabe bolje narejen kot mazda :glare:

Huh... a ve? kje je razlika? Swifta vozi tvoja ne?na ?enka, Mazdo pa ti k si kramp**. :hudicek:

**ne me ubit sem se sam hecal :jezicek:

Renaulti narejeni v NM so eni najbolj kvalitetnih. Poleg unih, ki jih naredi Alpine v Dieppeju (prej?nji RSi, 16V, Turbo petka). Zdaj delajo Twinga RS v NM, Cliota v Dieppeju, Megana RS pa nekje v ?paniji). Zdaj, ?e ti zaradi slabe nafte zariba Bosch pumpa pri dciju iz NM pa ni kriv Renault NM ampak Bosch. ;)

Kar je res je res in to priznavajo tudi v mati?ni fabriki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Po vojni vnuk vpra?a nono: "Nona kaj je to seks"......?????

Pravi nona. "Ve? vnu?ek, to je bilo tako: pride Nemec k tebi, te

poseksa in ti da 20 mark".

A, kaj pa je to grupni sex....?????

Ko te cela ?eta poseksa naenkrat in ti vsak da 20 mark.

A kaj je to ljubezen...??????

To so si izmislili partizani....ker niso hoteli pla?ati.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tale link ji daj pa naj si pogleda kje je v supertestu (100.000km) pasat in kje so Mazde. Med 80 avtomobili so Mazda 6, Mazda 5 in Mazda 3 med prvih pet. Passat pa "way back" proti koncu. Edina konstantna zamera je pri Mazdah vedno povr?inska rja, ki pa zna biti s?asoma lahko tudi problem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Heh Boss, bolj tu izstopa dejstvo, da ti apriori zagovarja? levake in vsa njihova dejanja, pri ne-levih pa tvoj apriori objektivni pogled pade - glede na to, da se ima? za nekega objektivne?a. In to je zelo podobno temu, kar o?ita? in pripisuje? meni. Najbolj na?itan lai?ni strokovnjak, ki pa s pravimi strokovnjaki nima nobene veze :hohoho:

Za razliko od marsikoga jaz vsaj veliko preberem, se pozanimam, podvomim in se ne pustim voditi za rokco, ki ti jo ponujajo mediji ali politika. Takrat vidi? marsikatero stvar, ki je ve?ini skrita, nau?i? se razmi?ljat in za?ne? lo?evati pleve od zrnja ali po doma?e vidi?, ko delajo iz muhe slone in ko ti velike svinjarije posku?ajo pomesti pod preprogo oziroma jo skriti ali izena?iti z mno?ico za vse nas prakti?no nepomembnih dogodkov in tako, dobi? ena?enje korupcije nekega parkiranja z podkupovanjem v najve?jem oro?arskem poslu.

Tega ne bo? nikoli razumel in ti bo sprejemljivo, da ?e pri nekomu ne najdejo ni? oprijemljivega, da se spravijo na iskanje pravih ali izmi?ljenih oziroma napihnjenih napak dru?inskih ?lanov, sorodnikov, sodelavcev in se i??ejo vse mo?ne teorije zarot in povezav in ?e ?e to ne gre ponaredijo nekaj dokumentov. Vse to, da bi se nekoga oblatilo. Ne bo? razumel, da ?e se nekdo znajde v sodnem postopku ni enako kot, ?e mu sodi pouli?na ali gostilni?ka govorica.

In ?e nekaj za razliko od tebe znam tudi Ivana braniti, ?e mu posku?ajo naprtiti kako nepomembno bedarijo - pa ne toliko zaradi njega samega ampak zaradi tistih, ki se ga posku?ajo lotiti na tak na?in in s tem deskriditirati samega sebe ter posledi?no zmanj?ajo resnost ostalih zadev, ki ne smejo it nekaznovano v pozabo. In ja velja seveda tudi kontra tudi za tiste za katere pravi? da "navijam".

Pri nas se ta zadeva tako ali tako zlorablja za metanje polen pod noge oziroma je posledica non?alantnosti in neupo?tevanja predlogov opozicije s strani koalicije (pa je ?isto vseno, katera struja je tisti ?as na poziciji).

Imamo parlamentarni sistem in v njej predstavnike, ki smo jih kot ljudstvo izvolili, da v na?em imenu sprejemajo zakone, ki jih pripravlja vlada oziroma ministri s svojimi sodelavci in strokovnjaki s podro?ja, ki se ga dotika tak zakon.

Parlament tak zakon z ve?ino sprejme, kar pa ni v?e? tretjini poslancev in lahko zahtevajo referendum. Se pravi na?eloma vzamejo odlo?itev ljudem, ki se na to spoznajo oziroma bi se po slu?beni dol?nosti s strokovnimi sodelavci morali spoznati, in jo dajo v roke nam ljudem, ki v ve?ini v 95% niti ne vemo to?no o ?em se odlo?a niti nimamo poleg sebe strokovnega ?taba, da bi nam to razlo?il. Z drugimi besedami, damo odlo?itev v roke "bedaku" ter tako operemo tiste, ki bi morali o tem odlo?ati in so tudi pla?ani za to ter bi morali nositi politi?no odgovornost za eventuelno napa?no odlo?itev.

Tako pa lahko odlo?a vsak polnoletni dr?avljan, ki zaradi nepoznavanja teme najve?krat odlo?i subjektivno predvsem glede na to katera politi?na stran mu je bli?je in kako je zadovoljen z vlado. O sami vsebini pa si upam re?i, da vsaj 80% glasovalcev ne glasuje in tako ugled dr?ave v svetu pada in pada.

In ja kon?no si ugotovil kaj je referendum v sloveniji in da nujno potrebujemo spremembo zakona o referendumu. Nikakor ne ukiniti ampak ukiniti mo?nost, da bi se tega vzvoda poslu?ili poslanci, ki so bili preglasovani. ?e gre res za tako pomembno vpra?anje potem tudi zbiranje zadostne koli?ine podpisov ne sme biti prevelik problem.

Kot si omenil demokracija naj bi bila najbolj?i sistem, kar ga poznamo a po drugi strani je to sistem, ki omogo?i, da te bedaki oziroma ignoranti preglasujejo in lahko povzro?i nepopravljivo ?kodo. Mogo?e bi bila edina re?itev, da bi se volivci pred odlo?anjem morali izkazati, da temo glasovanja poznajo in da so seznanjeni zakaj se odlo?ajo. Tako bi vsak moral vsaj malo truda vlo?it, ?e bi ?elel odlo?ati o stvari, ki se ti?e vseh nas. Jaz bi temu rekel informirana demokracija in ne tako kot zdaj, ko imamo primitivno demokracijo, ki nas zavaja v misli, da imamo demokrati?en sistem, ki pa ?e zdale? ni to kar naj bi bil. Razlika je nekako tak?na kot v teoreti?nem komunizmu in v prakti?nem politi?nem komunizmu - kdor je prebral Marxa bo vedel o ?em govorim. :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hvala Ploki, da si mu razlo?il, ker bi mu podobno tudi sam samo s to razliko, da tebe bo mogo?e ?e posku?al zastopiti, meni bo pa apriori po defaultu kontriral. Pa? tako kot je navada pri tistih za katere navija.

Pa v razmislek raznim, ki se jim zdijo referendumi tako dober na?in sprejemanja zakonov. Dejmo na referendum vpra?anje ali naj pla?ujemo davke ali ne ali pa ?e bolje da bo bolj realno - a ste za to, da se davki zni?ajo za 50%. No kdo, ki je vsaj malo po?ten do samega sebe in do poznavanja ljudi ter dru?be na splo?no si upa trditi, da ne bi ljudje izglasovali tak referendum za zmanj?anje davkov pa ?etudi pol vse crkne - sej za v naprej raja itak kej dosti ne razmi?lja.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kako tipi?no oportunisti?no nagajanje stalno enih in istih akterjev

http://24ur.com/novice/slovenija/intervent...bo.html#comment

Zdej mi pa sam en naj ?e re?e, da Ivan veliki ne daje lastnih interesov pred interese dr?ave.

Pizda voda nam te?e v grlo, gospodek Ivan in gospodek Zmagec se pa malo hecata - mislim, ?e bo to vodstvo naslednje vlade pol pa res ne vem kam bomo zgrmeli. Vsaj dobro voljo bi pokazali pa poskusili prepri?ati opazovalce, da resno mislimo z reformami pol pa nam taki pizdeki in pezdeti ?talo delajo :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Tako kot pravi MadMax zelo hitro presko?i trda roka na vse dr?avljane... kako pa se ustvarijo diktatorji? Nastavit prave ljudi okrog sebe, ki te podpirajo v vsem in nikoli ne podvomijo v tvojo odlo?itev in vsi ti nato izvajajo tvojo voljo na podrejenih samo, da ne bi izgubili privilegijev. Raje vidim na oblasti nekoga, da mu podrejeni ne kima vedno in tudi podvomi o smotrnosti odlo?itve kot pa hirarhi?ni voja?ki ustroj, ki samo brez lastnih misli uboga velikega vodjo saj bo itak veliki vodja mislil namesto nas.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.