U?eri sem glih zadnja 2 kroga Kraljevega razreda ?e ujel, ko je moj adut stisnil Stonerja tik pred ciljem. Sicer pa itak Pedrosi privo??im na polno!
A naslednja dirka je pa na MAZDA dirkali??u? ?eprav je to verjetno edino dirkali??e, kjer pi?e da (Reno) Laguna seka (se prav domnevam, da bi bila hitrej?a od ostalih, hehe)!
Sestavil pro?njo in ?ivljenjepis za novo zaposlitev ter ju odposlal, pomoje sem bil do zdele neaktiven, garant eno leto ?e ne ?e ve?. No tele sodnije sem se mal na?rl (nedinami?no delo do curaka)!
Sej da ima? z Romunskimi ?oferji posla, ne rabim hodit v Romunijo, jih imam ?e veliko za sre?at po na?ih AC-jih (kjer domnevam da ne gredo z gradbi??a ali ?esa podobnega, po 12 urah dela)! :ne vem:
Kar se pa vozni?ke (ne) kulture ti?e, pa kej tacga kot je v Gr?iji, nisem ?e nikjer drugje zasledil, Labi - ti bo? vedu, mogo?e je ?e kak?en Istanbul konkuren?en?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Preve? gorak tip - carinik;
http://24ur.com/clanki-spored/carinik-od-t...ralni-seks.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani