se prav, ?e samo zamenja? tale modul z obstoje?im dobi? OFF res OFF. Za dnevne ledice mi je jasno, da pride modul zraven z nakupom teh lamipic ampak dokler si ne omislim, drugega modula mi nakup dnevnih lampic ni? ne pomaga
Se prav 300? na servisu, kaj pa direktno naro?ilo oz. s katere strani ma? tale info.
www.allmazda.net
preverit je treba na servisu drugac za 6ko
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ja sam kakor kol... lu?i mu s tem modulom ne bi smelo uga?at :ne vem:
Pazi so 4je moduli, in njemu o?itno dela auto modul kot je treba na svetlobo, torej nima DNEVNIH lu?i....
Sedaj pa se mi pojavlja, da se v?asih lu?i (ko je na funkciji AUTO) same ugasnejo in armaturka mo?neje zasevti, ?eprav po vgradnji tega modula to nebi smelo biti .
To je funkcija senzorja za svetlobo. Vpra?anje je ?e si ti res prepri?an da takrat ugasnejo lu?i, ?e ja potem nima? priklopljenih dnevnih lu?i - ?e je tako potem tvoj avto tudi ko ga v?ge? v?ge BREZ lu?i.
Je tako?
Namre? tovarni?ki priklop pa nam naredi da avto v?iga z glavnimi lu?mi
In to kar ima? ti si vsi mazda?i zelimo, ker das samo dnevne lu?i posebej in si zmagal
Za CX-7 (za vse je isto samo druge kode)
E22367890A 1 (W/O AUTO HEAD LAMP>W/O RUNNING LAMP) Price
E22767890A 1 AN (E227-67-890B)
(W/AUTO HEAD LAMP>W/O RUNNING LAMP)
- 071201
ER*9** -112527 Price
E22767890B 1 (W/AUTO HEAD LAMP>W/O RUNNING LAMP)
071201 -
ER*9**112527- Price
EH14677R0A 1 (W/O AUTO HEAD LAMP>W/RUNNING LAMP) Price
EH1567890A 1 AN (EH15-67-890B)
(W/AUTO HEAD LAMP>W/RUNNING LAMP)
- 071201
ER*9** -112527 Price
EH1567890B 1 (W/AUTO HEAD LAMP>W/RUNNING LAMP)
071201 -
ER*9**112527-
Ti ima? tega v celoti boldanega
In ?e gre kdorkoli na servis izklopiti dnevne lu?i ko?ta 300? ker mu zamenjajo ta modul....ki opravlja potem samo auto funkcijo brez dnevnih lu?i, sedaj pa imajo nove W(with) auto in running (dnevne) lights...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e so ti vgradili ta modul in si ga pla?al lepo zapelji nazaj pa naj ti uredijo tako kot se zagre. S tem modulom bi morale lu?i skos goreti le armaturka bi se ti morala zatemnit oz. osvetliti ?e je dan.
Glede na to kar pravi? je modul ali crknil ali pa izgubil kontakt.
?e preden gre? pa mogo?e neumen izpade? (brez zamere!!) daj stikalo na pozicijo normalnih lu?i, zavrti gumb za osvetlitev skrajno desno potem pa ga pritisni v pozicijo da se osvetlitev zatemni (slab?a osvetlitev)
?e je v tej poziciji stikala osvetlitev na?timana na najja?o ti stikalo auto ne bo preklapljalo, poizkusi v CX-7 je tako da z gumbom za osvetlitev 'pove?' auto poziciji kako naj dela
japan all the way......noro (?e enkrat vsaj pri meni)
Hamilton je kot Tom Cruise v dnevih grmenja - his way/my way.......samo da on no?e sli?ati o my way....
?e se ne bo umiril ne bo dolgo v poziciji za zmage. Popolnoma vsako dirko naredi eno ali ve? katastrofalnih napak.
Pri naslovu je imel sre?o z Glockom, medtem ko ga je Raikkonen sezono poprej rutinirano premagal za piko, ?eprav je mali imel ?e pokal z verigo na roki priklenjen....
Ko ste glih pri tej debati o dnevnih lu?eh: Men so ugradil tisti modul na uradnem servisu, da se lu?i pri?gejo same, armaturka pa glede na zunanjo svetlobo. Rezultat je bil ta, da se kratke lu?i vedno pri?gejo, armaturka pa skoz zatemnjena (stikalo na funkciji AUTO), kakor bi normalno imel pri?gane lu?i. Sedaj pa se mi pojavlja, da se v?asih lu?i (ko je na funkciji AUTO) same ugasnejo in armaturka mo?neje zasevti, ?eprav po vgradnji tega modula to nebi smelo biti .
Kako naj re?im ta problem, da bi imel tako kot je imela M3 letnik 2009-na AUTO so skoz gorele kratke lu?i, armaturka pa se je pri?igala in uga?ala glede na dnevno svetlobo. Ne bi rad izgubil tudi garancije. Mi lahko kdo pomaga .
YavarYe X6V6? Boss?
Pa to je v vseh mazdah....
Sam NIKOLI nisem delal prek ?tudenta, sem vedno tolk delal da sem imel ve? kot dovolj, sa vsa sprotna sranja, in najbolj nevo??ljivi so mi bli tisti ki so delal prek ?tudenta, ker so mogl ?akat na dnar, js pa...
Zaposlil sem se pred 18 letom,pripravni?tvo sem opravil kot redno zaposlen in ne kot pripravnik, samo izpit sem ?el narest na obrtno zbornico. Potem pa sem naredil ?e eno ?olo, sedaj pa moram dokon?at ?e fax in to vse ob delu in za svoje ?.
Zdej pa nej delam do 63 leta, malo morgen da bom imel 45 let delovne dobe, ena ?tudentski kekec pa se bo zaposlil pri mogo?e 28-30, pa delal 35-33 let ja itaq, pa za ve?jo penzijo, kljub temu da imava enako izobrazbo.
Matr jest mam tud se 12 let delovne dobe, pa mi na vsako leto opravljene dobe dodaj ?e 2 za oddelat....
Bom kar dana?nji primer napisal, ?eprav mogo?e ni tako povezljiv
Kupujem povratno avio karto za Bukare?to
Ljubljana - Bukare?ta preko Nem?ije 680?
Ljubljana - Bukare?ta preko Prage 520?
Trst - Rim - Bukare?ta 280?
Ne bom se prito?eval, ampak se vsedem v avto peljem v Italijo, pla?am benz, pot, cestnine in karto sosedom in sem ?e sam na bolj?em.
@Ajvar
Pa ozko razgledan tud nisem, samo razmi?ljam kaj je s tem dubu en ?ist navadn ?lovk ki hodi v slu?bo-?tacuno, mejbi kak dopust, ki ne kupuje na ebayu oziroma ?ez mejo.
To je lokalen problem, edino kar je dobil, da se lahko poteguje brez dovoljenj za slu?bo v tujini, da se znajde in poi??e slu?bo v SLO pri nekomu ki prihaja na podlagi EUja na SLO trg itd itd
Ampak kot sem ?e omenil, noben ne prinese to je vse 'DIY', problemi pa ostajajo slovenski.....
Pa ne me imeti za EU fan-a, ?e enkrat so VELIKI minusi in VELIKI plusi, sem pa odkrito totalen NE USA fan!
O Gr?iji -
kot je rekel Boss, tipi?en Balkan, dokler se jemlje in u?iva je vse ok, ko je treba dati....ka?in
Hja lej jaz sem prakti?en ?lovek. Mene boli ku*ac kaj se dogaja na oni strani hoste. In ne zanima me razlog, zakaj ko je bil SIT sem pla?eval 100 SIT za gorivo sedaj pa pla?ujem 300 SIT pri skorajda isti pla?i. Ne zanima me ozadje Eura, ker vse, kar mi je Euro prinesel, je to, da mi ni treba na banko po ?ilinge ?e grem enkrt na dve leti u Graz. Poleg tega vse, kar mi je Euro prinesel ?e to, da je vse v trgovinah v zadnjih 5 do 10 letih vsaj za 4x dra?je. To mi je prinesel Euro. Ne re?em, da bi v primeru tolarja podra?itev ne bilo, ampak vsi vemo, kaj je bilo na prehodu SIT/?.
Ne zanima me, da ni treba pla?ati carine, ker je bilo kljub carini vse bistveno cenej?e kot danes. Ne zanima me spro??en uvoz avtov, ker vsi vidimo, da kljub enotni gospodarski coni, torej pla?anim davkom, pla?a? za uvoz ene Mazde 6 tudi 28% dodatnega davka.
Iz navedenega upravi?eno sklepam, da je Europa za malega ?loveka eno samo veliko finan?no breme. ?e iam pa od tega interese oz. politika.... no to pa ni nikoli bilo po meri malega ?loveka. In to smo. Mali ljudje. V veliki ve?ini.
Torej Boss (in ostali), v ?em je prednost Evrope in zakaj nebi pljuval po njej, predvsem pa v takozvanih prispevkih, makar bili na papirju ali pa tudi ne, kot sam pravi?.... Sicer se strinjam z vama z Juresom (delno)napisanim, menim pa da tudi jaz nisem ustrelil ?ist v temo.
Prednost vidi? le ?e sodeluje? mednarodno, ?e si ve?inoma Slovenec nioti ne...ampak:
- la?je potovanje, prepoznavnost (na paso?u ti pi?e EU, ?e ti nebi, mi verjemi, da te za Milanom ne vedo kam uvrstiti
- prosti pretok trgovine blaga
- EURO zona, benti? ?ez EURO, res je prinesel draginjo a na?a valuta je stabilna, Madzarska, Romunija in ostale se sesuvajo, ker dnevno izgubljajo na valuti
- ?E VEDNO SMO najcenej?i pri gorivih
- Zaposli? se lahko kjerkoli
- Kupuje? lahko kjerkoli, karkoli, tudi nepremi?nine
- enako je obratno EU prina?a konkurenco na na? trg, ?eprav je na? trg ?e velika lobi kuhinja, in bo moralo ?e nekaj generacij hla?e zamenjat
- Preko lu?e lahko potuje? brez problemov in nisi ozna?en kot terorist
bla
bla
bla
Moji navedki so predvsem v smislu trgovine, gospodarstva in ne posameznika v SLO, v Sloveniji je zelo veliko ljudi ki gledajo ozkosmerno (tipi?en primer - na hrva?ko ne grem, pa ?e raje dam 2x ve? za po?itnice v Tur?iji) - to so ljudje ki niso videli in izkusili sveta, in nasedajo la?em ki jih trosijo na?i novinarji, katere bi jaz prvi ukinil.
Poneumlja se folk, ki ?ivi v matrici, te jaz vpra?am:
- kdaj si nazadnje videl/prebral pozitivno novico?
- kdaj je nekdo pohvalil na? status, kako nam gre....itd, ?e vedno smo Slovenija na lastni poti, in ni nam slabo, so seveda tudi problemi, ampak ?e enkrat Slovenija je en mali El Dorado, in tega ne morem razlo?iti dokler vsak sam tega ne izkusi.
Hrana, goriva, elektrika, voda, avtomobili itd itd itd - Najcenej?i v evropi z evropskimi standardimi.
Seveda bo va? prvi odgovor kaj pa pla?e?
?e enkrat naj gre nekdo delati v tujino in potem pla?ati tudi prispevke v tej dr?avi! , naj nekdo kupi avto v tujini, ga tam vozi in tam tudi vzdrzuje/registrira.
Skandinavija ima min 50% dajatve na vse tole, gorivo 1,5?, pa velike pla?e.
V Franciji so sedaj za?eli jemati avtomobile na leasing v Nem?iji in jih vozijo v imenu nem?ke lizing hi?e, ker ne gre ve?. Moj kolega V Franciji je prodal C5 - samo zavarovanje 3.000? letno!
No nazaj k EU - ravno to je glavna prednost, nismo ve? omejeni samo na svoj prostor, imamo vso pravico izkoristiti vsako drzavo v EU kot njen ?lan, prebivalec in obratno.
Nam Slovencem, pa je kot vsaki dr?avi s tem prineslo dobro in slabo, samo eno ne mora biti, ampak na? problem je interni od vlade do konstantnega jamranja kako nam je slabo, oziroma se bolje samotrpin?enja, s katerim nas vodijo mediji.
EU nam odpira mo?nosti, prina?a mo?nosti na nas je da ali sedimo kri?em rok in udrihamo po tem, ali pa da kaj naredimo, sama EU pa za nas ne bo delala
Madona tole bo pa ?e za Bossa v dol?ino...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.allmazda.net
preverit je treba na servisu drugac za 6ko
Povezava za deljenje
Deli na druge strani