Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

@Han?o, raj?i povej, ali si vmes dvakrat ali trikrat tankal? :harhar::P

Lepo ti je ratal, upam da ni bila ?ista relacija, ker pol to ni lih nek uspeh za dol past! :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mah ko sem sli?al, da je Hemi na tesnem z gorivom sem si mislu :vskalo: ko se je pa Knofku kolo odvija?ilo, sem pa samo ?zmeden?:hudicek::zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a ji je ratalo al je na zajebanca naletela? :harhar:

Tkole je bilo - sem na njeno gorkoto odreagiru na na?in kakor ponavadi tete - o kar po?as, najprej telefonska, pa kaka pija?ka, potem pa dalje, hehe :harhar:

No tudi potem nadaljevanje - vikend bil je ?iv! :ljubezen::vesel:

P.S. - bemti Dej?i, ?e spomnu sm se nate, ampak pol te nisem hotel motit, ker nisem vedu ?e si za tak?ne plenilske varjante! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ez 2 urci ?tartam v smeri koncerta moje najlup?e SLO skupine (Skater), ju3 pa spet do kolega na Primorsko - najprej mal ?urke ob bazenu, zve?er pa na polno, potem pa vsak nadaljnji vikend imam pestrej?i program v planu! :jupiii::ljubezen:

Zdej se pa ?e drugi lohk mal pohvalte! :P:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

BAUHAUS je meni bistveno bolj simpati?na zadeva (ponavadi je bila ve?ja izbira,a ne govorim za ro?tilj, bolj građevinstvo), pa tudi s parkingom nikoli ni bilo te?av! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nima? kej, va?n da se neki dogaja! <_<

Zdele ravno ?itam na Reno forumu, da nekoga Galuna (isto 1.8 16v 2002 letnik) - identi?no podrkava (safety mode scene) v ?ivi mozak kakor je mene (reve? se mi po?teno smili - jao)! :angry2:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

1x sem ?e bil,sam v osnovni ?oli za ekskurzijo :harhar: hm,?udn,da te nisem nker sre?u <_< Je pa res,da sem bil s puntotom :bravo:

Bil sem na Voglu in pa bli?nji okolici - Rodica je nek hrib tam dokaj blizu,ki je bil osvojen! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.