Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ljubljana - Novo mesto, kon?no odprta 4-pasovnica, pa baje niti vinjete ne bodo obvezne! <_<

Prilagam slikovni dokaz! :harhar:

Narobe to je Medvo?ka ?tiripasovnica LJ-KR

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bravo!

Desperados Ingver mi prspari, kolega jih je 4 spil, po petmu pa prav ta per pa cika.... :jupiii:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gr?ija
Napisano

Da? in dobi? kar rabi?, ampak to kar je bilo v Gr?iji je sme?no 14 pla?a v javni upravi, 20 ur dela na teden v JU itd itd

totalen kaos in zapravljanje - ni ?udno da so ?li na kant...

Pa prosim, ne se zavajat od na?ih neumnih novinarjev, to ne bo ?lo iz na?ih ?epov, gre za EU sklade, ta denar je le del denarja KI ?e obstaja....

nekaj je dati,drugo pa odstopiti to kar nam naj bi pripadalo samo na papirju.....

Moj svak ki dela v EU komisiji dobi mese?no odtegljajev da te kap - to gre vse v EU sklade, kao za penzijo in leta v EU komisiji - jok brate slovenija ne ve za ta sklad....se boji da ne bo sploh imel ?tetih let v slovenski dobi za delo v tujini za EU....

Evrope sploh ni, ker ima vsaka drzava svoj sistem, dav?ni sistemi nimajo pogodb, drzave med seboj nimajo dogovorov itd itd

na?i novinarji nimajo pojma kaj pi?ejo, le takoj spro?ajo paniko med ljudstvom in pi?ejo naslove da ja ljudje berejo njihove ?asopise, linke...itd....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

spet...

Vremenska napoved za prihajajo?i dirka?ki vikend v ?panski Barceloni je vse prej kot prijazna. Za petkova prosta treninga vremenoslovci napovedujejo mo?ne plohe, ki pa naj bi se v soboto in nedeljo nekoliko omilile, a steza naj bi bila ?e vedno mokra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Martini
Napisano

:mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Montiral bom klimo sam, in sem na?el srbska monta?na navodila, ki so me v hudo dobro voljo spravla:

post-2637-1272897893_thumb.jpg

post-2637-1272897915_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kje so te cestne dirke ej...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vrtni kamin
Napisano

Ker se po?asi bli?a,oziroma je ?e tukaj ?as za razne piknike ob vodi in doma me zanima kak?ne kamine kaj priporo?ate,oziroma jih imate doma in za kak?en denar se jih da kje kupiti...

Hvala za odgovore :bravo:

ne vem glih zdej za cene, ampak un betonski z dimnikom na vrhu in za drva spodaj je res dober ker se vro?ina porazdeli in pe?e enakomerno, ?e da? pa notri ?e marmornato plo??o je pa cela zmaga, ko tisto enkrat zagreje? dela hudo (?e posebej za ribe)

P.S.sam druga?e prisegam na oglje in ne plin kadar pe?em, jem pa vse :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvomajske po?itnice v SLO...
Napisano

Kaalman svaka ?ast, ko sloven?ki be?imo iz SLO ti najde? tnartabul?e.

Jaz velikokrat letim po SLO pa je ?e toliko neraziskanega da je joj.

2 leti nazaj smo ?li po poti mure - vodeno, izdelava olja, mlin na muri, cerkev v bogojini, in je bil en bolj?ih izletov.

Letos spet Bovec pa mogo?e jesen bela krajna

V logarski pa preko jezerskega itak skoz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e rabi? in ma? pol da?, ?e pa ne pa pa? jebat ga in ?ivi? v prikolici :blush:

:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KALAMARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Napisano

Mi pa cel dan ?akali la?ni da nas kon?no opazi?....klinc na?rt se je izjalovil....

Pa ?e Kalamare smo mel za na ?ar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KALAMARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Napisano

a po lastnikih? :harhar:

Ne vem ce je Bossova starejsa od moje, moja je 03/08? boss?

Ja Kalamari so bili da dol pade? - dobesedno!

Boss je dal 1 ?ajno ?li?ko kalamarov v avto in je pri?el domov brez mravelj :bravo:

@ajvar

ne vem kje ti to zivis, 40km juzneje sonce, 25C, brez vetra, danes brez dezja :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kr verjemi, da je tole slikano 28.4.2010 - na drugi sliki v ozadju vidi? v hribih ?e sneg pa tudi drevje je komaj za?elo zeleneti (svetlo zelena barva listavcev)

Druga? pa ima voda 13,5°C tko, da za tistih 20sekund kopanja se da zdr?at. 4°C pa ima Savica, ki prite?e v jezero. Sava Bohinjka, ki te?e iz jezera pa ima kakih 10°C.

Pol bojo ta vikend na morju toplice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nidhoggr 323f
Napisano
:pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e vedno se ti lahko, ker ti si ga sam zjebal mojega je vsaj tud starost. :harhar:

Js mam tudi manj?ega in par Ah mo?nej?ega kot prej. :bravo:

A ti o akomulatorju al o ?em ...... :rolleyes::rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Js grem pa na morje, ....

Umakni se z levega pasu....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dobra cena (pa rubrika > Avtoakustika...):

TV

Je za nasmejat.

Pa to spljoh ?e ni vse.....?e pokli?ete takoj dobite ?e videokasete....

http://www.rtvslo.si/sport/videodneva/evro...na-osterca/9074

1. Poslu?aj himno kluba, ne glej gola

2. Poglej koliko je avt odmaknjen od kazenskega prostora....Osterc je bil vsaj 25m dlje

Go Gorenjska liga :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To niso glih neke "obljubljene" de?ele za primerjat standard. :P;)

irska, italija, portugalska??

neko? najbogatejse dezele, predvsem irska kot 'sedez' evropskih podjetij

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Crknila akuma na M6, crkoval je 1,5 leta, zimo je pre?vel, zdej pa ko niti webasta ne laufam, pa je shodil.

Str je bil 3,5 let, R.I.P.

A se mi nisi neki smejal, ko sem dal novega mo?nej?ega? :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja glih Miko bi jaz dal noter, pa da vidmo! :danzoman:

Se prav Schumi-feni, katero mesto (oz. bom raj?i vpra?u kok mest za Rosbergom) mu napovedujete v skupnem se?tevku leto?nje sezone, da vidm kok je (?e) optimizma v vas? :P:harhar:

Letos med 6, drugo leto med 3 - realnost razen ce Mercedes ne naredi ?ude?a.

Pa Joza glej malo stvar z realne strani, Nico je 2. samo zaradi obilice dezja na zacetku sezone, sedaj prihaja suha evropa, kjer bo RB, Ferrari, Mclaren odpel svoje, bliza se pa reno in Force india.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

a ni stirling z liftom padu 50m? Mogoce ma posledice :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Povej ti to njej, da more bit pr mir. Ampak jo je najprej treba ujet, in pol dr?at,..in pol ji dat leseno krta?o ki jo od jeze gloda vmes, ko jo js ?e?em, s extra drago krta?o, ki so jo posebej priporo?il v trgovini, kok je super, ampak sploh ni super. In seveda mava tud balzam prot vozlom, ki pomaga,..?ist n?,.

Sva zdj kuple ?e en super duper glavnik za raz?esavanje in bomo vidl ?e je ta kej bol?i,..

Obstaja re?itev......nabavi? si normalnega psa.... :D

na? ata je ze za?el te?ko dihati, poletje gre not...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Lohk ?e tok jamrate (priznam da to u?eri ni bil fuzbal, pa? pa s strani Italjanov vse kej druzga), ampak ?teje to kdo skupno da ve? golov, na dveh tekmah oz. .... (kok jih kdo da na tujem itd.) in tle so Katalonci bli za las prekratki! <_<

V finalu se pa bojim, da bo Bayern zmagvalc! :hudicek:

A kdo jamra?

Po?teno sem napisal da je na?el recept, ?e smo pa razao?arani je pa normalno. Malo me je Pep na ?ivec stopil, ker je 90 min iskal pot po sredini, kjer je bilo neprebojno...totalno brez idej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.