Zemir, ne mi pri tvojih letih razlagat, da nima? kaj po?et sam doma. Prvi?, kaj dela? doma in drugi? povrh vsega ?e sam, haaaalooooo
Ja tako je ?akam svojo da pride do mene da opraviva svoje potem jo pa peljem na ?iht.Dolg?as mi je pa ker sem na dopustu ?e skoraj en tedn pa se mi me?a doma
Niti mal se ne strinjam s tabo, ker konec koncev, ?e se govori o nekih biv?ih zvezah, nas v ve?ini primerov itak totalno boli za cev svet kaj je blo prej in je va?no kaj bo naprej, razen nekateri, ki blazno radi pogrevajo staro ?upco, no pa ?e le-ta tukaj zgubi svoj pomen!
Jz mislim tko, da kdor se bo upal, bo kej napisal, kdor ne pa? ne, sej nobenga v ni? ne silim, ali pa??!
Niti mal se ne strinjam s tabo, ker konec koncev, ?e se govori o nekih biv?ih zvezah, nas v ve?ini primerov itak totalno boli za cev svet kaj je blo prej in je va?no kaj bo naprej, razen nekateri, ki blazno radi pogrevajo staro ?upco, no pa ?e le-ta tukaj zgubi svoj pomen!
Jz mislim tko, da kdor se bo upal, bo kej napisal, kdor ne pa? ne, sej nobenga v ni? ne silim, ali pa??!
Jaz sem pa glede tega pa ?e angel?ek nikoli nisem varal
Tole je kosst pa ko?a kot sem ?e reku, bi jo dav za en mesc k stari mami na gorensko da jo mal z doma?o hrano futra, pol pa bi postala baba in tri?ert, ?e ne celo dve babi iz nje!
Ja te so najhuj?e jaz sem ko sem bil man?i sem vsake po?itnice hodil k teti in ko sem po 2 mesecih pri?el nazaj sem tehtal 20 kg ve?.Kar pa sem izgubil med letom sem jih spet poleti pri njej dobil tako da sem se odlo?il da ne hodim ve? k njej :ne vem:
Da me naute narobe razumel. Tist pism k je gor napisan je en gospod poslal na revijo kjer odgovarjajo na tovrstne probleme! En se je u bistvu zajebavu ter to poslou na revijo kot hec! To ni moj problem, to sm dou gor da vidte ?esa je use folk zmo?en napisat. Useen pa hvala za nasvete!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tako je ?akam svojo da pride do mene da opraviva svoje potem jo pa peljem na ?iht.Dolg?as mi je pa ker sem na dopustu ?e skoraj en tedn pa se mi me?a doma
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani