sorry dejan samo kdor tole popravi za 100? mi pove da je to popravil lokalno. Da ni po?trihal celega odbija?a, celih obojih vrat, pa verjetno niti pokital ne.
Ker vedno dobim od zavarovalnice najprej jaz ke? pol pa an?etu pla?am ra?un je znesek enega odbija?a 500? + - ker se celoten sname, celoten prebrusi, po potrebi povari, celoten pobarva + delo.
Tu je samo dela za 6 ur = vsaj 200?. to pomeni da dec samo in res samo malo po?mirgla in ?pricne ?ez.
Hvala lepa....
Ene par foruma?ev je vidl zadevo v ?ivo pa lohk povejo kok je po?timan in ne ni blo lokalno, ?lo je v pe?. Pa ja, odbija? je bil kompletn pobarvan
je pa reku, da raj?i naredi cenej pa ma ve? strank, kot pa da je drag, pa je brez strank
Takega mojstra bi tudi jaz potrebovala. Da me mo? ne bi kregal vsakokrat, ko mi kak?na neprevidna ograja sko?i pred avto takrat, ko obra?am. In krega me, kot da bi bila jaz za to kriva! Bi lepo odpeljala enemu takemu mojstru, ?e preden bi mo? opazil, pa za majhen denar popravi in mo? ne bi niti vedel, da se je kaj zgodilo.
pa ?e kot zanimivost. Dec se rokov dr?i, takrat, ko re?e da bo avto gotov to?no na tist datum je gotov ta majster se nahaja v Sp. Savinjski
Za 30? da ti tole popravjo? ?mego a sm lohk tvoj prjatu?
kamot
za sanacijo tegale sm dal pred cca. 1.5 leta nazaj 100? + ?e na drugi strani na zadnjem blatniku je bla ena manj?a praska ?e predn sm jo nabavu, pa sm dal ?e tisto po?timat, vse zajeto v to ceno.
S ?im pa barva? Barvo za pirhe? Ti ?ez 3 dni ?e napoka, tko kot je napokala prej?na barva na mojmu odbija?u
na Daihatsutu ze eno leto lepo drzi in ne, ni blo narjen po domace, avto je sou u pec barvo pa nabavlja v silcotu, kolker vem, tam ne izdelujejo barve za pirhe
Doma sem se lotil nekaj ustvarjati in bi potreboval navaden klinasti jermen dimenzije:
?irina 5mm
vi?ina 3 mm
obseg od 280 do 300 mm
Kolikor sem uspel na hitro povpra?ati po okolici, bi prej dobil vesoljsko ladjo kot pa tak jermen?ek... In na internetu sem na?el edino enega, pa ?e ta trgovec je iz ?vice... A zdaj bom pa 10,90 CHF vreden jermen?ek naro?al po internetu...
Pa sem pri?akoval te?ave povsod drugod, samo pri jermenu ne...
rabis tocno take dimenzije? Drugace mam js ene 2 viska
Izle?ava cele dneve, redno dobi hrano, redno gre na sprehod, briga ga za gospodarsko krizo, briga ga za tro?arine in DDV, briga ga za vse... Izle?ava cele dneve, v?asih malo zalaja, ?re in serje... In kaj mu manjka?
Se mi zdi, da je ?enska pobarvana v papigo (na desnem zapestju ima kljun, na ?elu ima oko od papige, levo nogo ima pokr?eno, desno pa stegnjeno za rep)?
Ni mi samo jasno, a je res na nekem tnalu ali na ?em drugem sedi.
No, dokler sem buljil v sliko je ?e objavljena re?itev.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prov golf al mini golf?
Sent from my RM-825_eu_croatia_437 using Tapatalk
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani