Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 27 minutami je Slivka napisal:

Podjetja, ki bi šla v likvidacijo in sprostila svoje zaposlene, bi "sprostila" tudi povpraševanje. In bi ostala podjetja dobila nekaj več zaposlenih in veliko dodatnega dela. Rešitev? Tako, kot so naredili v Splošni bolnišnici Šempeter pri Gorici: poslali so delegacijo v Bosno in pripeljali 60 novih delavcev...

Kmalu bomo namesto Pastirica žgance kuha prepevali Tjera čoban ovčice...

Morda po Nova popevka aktualna nekaj let, kasneje ko dobijo stalne papirje, bodo šli višje gor na sever ALI zahod.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ali če bi bila dirka krog krajša, AMPAK vseeno sem noro navdušen za Zarca, ki sem mu res želel prvo zmago že zdavnaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Ja, sploh ko poleg vsega svojega dela uvajaš še novega zaposlenega tri mesece potem ti pa čez pol leta gre, ker mu je nekdo ponudil več denarja. Se pravi ves trud, ki sem ga dodatno vložil, da si izobrazim pomoč je šlo v nič, ker delodajalec ne razume, da bo pač treba ljudi pošteno plačat. Zdaj pa nov razpis pa ponovimo zgodbo, ki bo imela verjetno enak razplet. Dejansko jebe lud zbunjenog.

Ja, niso več tisti časi, ko si prišel na zaposlitveni intervju in ti eden iz komisije (porogljivo) odvrne; vam javimo svojo odločitev, veste imamo preko 200 prijavljenih na ta razpis. Itaaak :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem se s službeno Octavio 2022 maw šefa počutil na avtocesti in pomagal umirjati divjake. Imamo namreč isti avto kot policisti za loviti divjake po avtocesti. Sem bil danes veliko po avtocestah in zgolj slučajno v modri srajci. Vozil po omejitvah in malo kdo upal iti mimo. Heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Jaka32 napisal:

Če koga zanima, sem dobil odgovor iz Carglasa.

Pravijo, da v primeru treh luknjic od kamenčkov zamenjajo samo celo vetrobransko steklo, torej plačam 1% vrednosti avta (203,90 eur), ostalo pa zavarovalnica.

Očitno pri njih krijejo samo eno luknjico, en kamenček.

V odgovoru pa nisem dobil odgovora na to, koliko bi me stalo, če sam plačam flikanje treh razpok. Verjetno je ceneje, kot teh 203 eur za celotno steklo.

Jah, površni ljudje in preobremenjeni za sedenje za računalnikom, da bi dosledno prebrali cel mail...

Sem šel pred par meseci v samoplačniško steklarsko akcijo (Pelko me je napotil na Zbilje), tam sem na keš plačal 35€, je pa bila konkretna poškodba, v velikosti kovanca 1 eur. Priporočam!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Po trinajstih letih, menjam prvo službo :D Ali je to za v jamralnik?

Ni, to je za v Hvalilnik. Čestitke! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.