Nismo se pa seveda dotaknili se druge zadeve - kinke predpogoj, izolacija hise, dobra okna....ne glede kaj te greje je treba to zadrzati v bajti in to ne da ti vlaga tece v potokih na notranjosti
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz sem kupil v carefour enega...neznanega za 20?.
In zanimivo, imam ovitek na njem pa kovinsko plosco za magnetni nosilec v avtu.
Ce dam polnilec na notebook ne dela cez ovitek, samo brez, ce pa dam ma stenski polnilec z 2.4A pa fila tudi preko ovitka. Drugace preko notesnika zazna kovino (ploscico) - utripa samo ne polne.
Hvala lepa za google maps! Od vceraj smo v Montpelierju, nova soseska in avto je imel ceste le naslova ne, zato sem 1km pred izvozom preklopil na gmaps. Naslov je imel zato gremo.
Nakar pravi izvoz cez 4km, cilj cez 7km - ok ocitno blizje (avto je reke izvoz 1km ciljl 9km)
Nakar ko bi moral biti izvoz nic....naslednji izvoz 25km....obvoz 52km!
Nazaj na citroenovo navigacijo imel vse nove ceste, za novo sosesko je bila tudi spremenjena obvoznica.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
U, ?ment, mi pa ?e i??emo nosilec in drog, da ne bomo kar na ?tilu od metle obe?ali zastavo... Pred vsakim praznikom se spomnimo, da moramo to ?e nabavit, po vsakem prazniku zmerno do prete?no uspe?no pozabimo...
Pri toliko gmajne iscete stil?
Bi pa naj bil hitr tale brez?i?ni polnilec 15W, no navadni na kabel pa ultrahiter 40W.
Bomo videli ko ga dobim kak se vse skupaj obnese.
Jaz sem ze skorajda kupil enega za v avto, ki podpira tudi magnet, se prav da bi telefon sam fliknil nanj in se fila - sam nima nobenega smisla ker se vedno rabis kabel zaradi carplaya
Bi bilo pa zanimivo testirati 'domet' oz skozi kaj ?e polni- na primer da ga das pod predal v avtu, bi kot v VAGu dal polnilec pod predal oz policko pa da fila
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V Angliji je ?e nekaj let prva izbira imena otroka Mohamed, medtem ko je Ahmad 'new entry' direktno na 53. mesto
2017
https://www.babycentre.co.uk/top-baby-boy-names-2017
Fatima je tudi visok new entry za punce.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani