V?eraj je bilo odli?no. Kljub padcu v zadnji ?etrtini so vseeno zmogli toliko, da so se lepo izvlekli, kar je odlika velikih ekip. Po?asi razmi?ljam, da je ta ekipa pa morebiti res zrela za kaj ve?.
morm re?t da so dobr igral in na koncu sm se ?e jaz tresu a bomo spelal al ne-pa nism nek ljubitel ko?arke,ampak podpiram pa jih bravooo na?i !!!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
No, AJTI - JEVCI, prosim za predloge za kak?en enostaven program za risanje tlorisov. Enostaven zato, ker se mi ?al ne da delati faxa da bom lahko narisal kvadrat kot npr ACAD.
?e je zraven modul oz mo?nost da se to potem predstavi tudi v 3 d tolk bolj?, ni pa nujno.
Nekaj hvalijo googlov sketchUp ampak se mi zdi da je za kupit in ne kar za risat....
Sam sem risal na?rt hi?e in nisem ga kupil.
Verzija ki jo sname? z uradne strani je ?ist ok,itak pa vse dodatke sprot z neta potegne? kar rabi?,recimo tud mazdo 3 ki sem jo postavil pod zami?ljen nadstre?ek
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
hmmm, pa kaj ima? driske al kaj? ?e se ne motim je to vnetje ?revesja? Pa si to kdaj ?e imel, ker kolikor vem je to kroni?no, ?e seveda sploh je to to.
Ufff preve? je za povedat na 1x . bom ti povedal v ?ivo ?e te bo zanimalo(druga?e pa nikoli imel tega prej)
Kako izgleda rde?a R Laguna II Grandtour v primerjavi s ?rno, to mi totalka morala pade, ve? pa presodite sami!
Jo?a dejmo govort raje o avtih
rede?a je meni lep?a.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
js pa u sredo ustat ob 4h in do 8h spit 6l ogabnega pra?ka za pucanje ?rev :S
Povezava za deljenje
Deli na druge strani