Hmm, malce sem ?pekuliral, predvideval mo?ne izide itd...
In ugotovil;
-da se lahko doma?ini nemci sre?ajo z prvaki brazilci ?ele v FINALU
-bojo pa morali ?e bojo hoteli do tja prilezt najverjetneje v ?etrtfinalu premagati mo?ne ARGENTINCE
-zna se zgoditi da se ?e v osmini finala sre?eta Brazilija in Italija
-verjetno bo v osmini finala ?e en huuud obra?un ?panija - Francija
-?e pa ?e bojo italijani prvi, pol pa dobijo v osmini verjetno hrvate/avstralce (opla! )
-najverjetnej?i finale torej NEM?IJA/ARGENTINA vs. BRAZILIJA/ANGLIJA ...........no pa gremo re?t da tradicija nekaj velja in ker so do sedaj na evropskih tleh ju?noameri?ke reprezentance samo 1x osvojile naslov (in to ?e kn neki let nazaj), napovedujem finale NEM?IJA - BRAZILIJA (ponovitev prej?njega finala), s tem da bo tradicija obveljala!
Kak?na napoved a?
Pa ?vabov sploh ne maram!
Se zna zgodit da bo pa na koncu finale ?vica - Nizozemska :ne vem:
Poljaki si s svojo sterilnostjo v napadu in malce strahopetno taktiko niso niti zaslu?ili kaj ve?, vse pohvale pa za igro ekvadorcev ki so me res prijetno presenetili.
Meni na?eloma nemci nikoli niso bili kej posebnega, tudi letos mi niso, se mi je po dopadlo to da so na veliko streljali! Mislim da so imeli ?ez 20 strelov proti golu, kar ni od muh.
Kar se kostarike ti?e pa so pa? odigrali v okviru svojih zmo?nosti.
Uvrstitev nemcev v drugi krog nebi smela biti vpra?ljiva, bojo pa vsekakor s tako nezanesljivo igro v zadnji linji imeli te?ave v osmini finala kjer se bojo po vsej verjetnosti sre?ali z angle?i ali ?vedi, ki bojo znali njihovo nezbranost kaznovati in obenem ne prejeti ?tiri komade!
Glede na to da ste vsi ful navdu?eni nad canonom, kanon nej bo!
Sej ?e vam povem po pravici sem se tudi sam bolj nagibal h kanonu, ?e na druzga me je prepri?alo to da je ta firma bolj doma v fotografiji kot pa sony ki je bolj vsestranska firma.
Stvar je taka, v kratkem imam namen kupiti fotoaparat, pa bi rabil preden pade kon?na odlo?itev ?e nasvet forumskega fotografa Marka_mx-3, ker sem opazil da ma? kr neki pojma o teh stvareh.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
He, he!
Brazilija gre domov..........zaslu?eno!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani