Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Nope. Okužila se je na nasilniškem protestu, kjer so okoli nje somišljeniki tulili v zrak. Seveda je bilo zato v zraku milijone kapljic. In mogoče sta imela dva od vseh masko. In ga je fasala. 🤪

Sam sicer nikoli nasilno ne uveljavljam svojih prepričanj(ki se v 99,3% ponavadi izkažejo kot pravilna). Ne žalim  ljudi, kot nekateri antivaksarji radi počno tu v tej brezvezni temi.

Radi sodelavci priznajo, da vedno uganem zadeve, kako se bodo odvijale naprej. Rekel sem jim, da se bo ta sodelavka, ki že eno leto stalno pravi, da kje bi se lahko okužila in s tem bi pridobila status prebolelnik udeležila teh nasilnih protestov. Danes sem dobil domov na telefon vsaj deset lajkov od sodelavcev in povabil na kavo v ponedeljek. Kako sem ko prečital, kot čitanko za prvi razred. Decembra imajo že rezervirano smučanje v Franciji. Tako se jim ne bo rabilo testirati. In, ker je strašnooo škrta, je norela, ko je morala vsem v familiji plačevati teste vsak teden.

Sedaj bo prišparala.😊

Lajki so prišli na fejsbuk

Še vedno ni argumentov za cepljenje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 22 urami je Alex napisal:

Uspel sem "prepričati" z mojimi argumenti še dva zagrizena anticepilca v firmi, da, sta se šla včeraj cepit. Danes sta že prinesla papirje. Tako, da bomo v kratkem 99,45%, precepljeni. Tista, ki je vpila na protestu v Lj  danes pravi, da jo boli nenormalno glava in kašlja tudi 100/ uro. 

Bo še zanimivo. 🤗

No, pa da slišimo te argumente. 

Mogoče se bo na podlagi teh argumentov še kdo od teh, ko bodo to prebrali, cepil. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 urami je Alex napisal:

Mimogrede, gnoj si ti. 😉

He, He, Labiju stari gardi pa ne upa nobeden dajat prsta dol. 😄

Kaj je definicija stare garde? 

Po drugi strani pa...prst dol dam izjavi. Zaslužiš si ga pa ti. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 15 urami je Alex napisal:

Mimogrede, gnoj si ti. 😉

He, He, Labiju stari gardi pa ne upa nobeden dajat prsta dol. 😄

Ker na forumu ni tako pokvarjenega človeka, kot si ti. 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Pri nas v firmi štirje javili, da imajo korono. In to ne, da so samo pozitivni, ampak, da so kar konkretno bolni. Vsi štirje necepljeni. Počasi imamo že probleme z delovnimi procesi, ker je trenutno 7 ljudi na bolniški zaradi Korone. Ni zafrkancije. 

Okužili so jih pa cepljeni. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je Alex napisal:

V tej pandemijo se je pokazalo točno, kdo je kdo. Vse je prišlo na plan. In prav je tako. 😊

V bistvu je veliko ljudi, ki normalno razmišlja in upošteva navodila kovid skupine ugotovilo, kako so nekateri ljudje  naivni in "sprani". Ločilo se je zrnje od plevela. 😊

Ti nisi med njimi...ki normalno razmišljajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.