Mah kurc, zmeri zamudim use najbol? Zadne ?ase mi n? ne gre po planih, pol pa naj ?e en re?e TI BO BOG POMAGU pa ga bom tok prbou da mu ve? nobena kapa nau prou
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Metr me je kr zmrazil k sm to vidu Najbl me boli srce za otroke k majo ?e ceu lajf pred sabo pol pa tkole kon?ajo... Mislm groza kaj se dogaja na cestah. Pol pa ?e v revijah pumpajo mlade z opisi v revijah kako pa recimo ta nov polo GTI leti in kak?no lego ma in pol mulci mislijo da majo najbolj?i avto in se dogaja to kar se. Sploh pa delajo dandanes PREMO?NE avte in dokler bo moderno da se mlad uspe?en podjetnik pijan za volanom iz?ivlja nad ostalimi s svojim 400KM Audijem ali BMW-jem se bo to dogajal. Seveda je pa velik tudi odvosno od tega kolk ma posameznik v glavi stvari raz?i??ene.
POZOR!
Voz sm mislu dans rihtat daljesam sm tud jst neki zaspan oz. se mi ne da kj preve? delat, s to razliko da jst sm ?e eno pivo spiu na malci Trenutno bi pa pasu en pizda burek sam se mi ne da u lj po njega
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sposojeno iz hyundai foruma:
http://www.youtube.com/watch?v=dVln5owk0pM...266d456c946643e
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani