Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano
pred 10 urami je g.Wankel napisal:

Zgleda že tako, ampak je drug nos (se zgleduje bolj po tistih prvih maketah ob prestavitvi novih pravil) in sidepodi (niso tok zašiljeni)...definitivno pa ne bo izgledal tako.

@TiEn vzamem nazaj :D 

Image

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano
pred 2 urama je TiEn napisal:

Samo pobarvan koncept od FIA

Zgleda že tako, ampak je drug nos (se zgleduje bolj po tistih prvih maketah ob prestavitvi novih pravil) in sidepodi (niso tok zašiljeni)...definitivno pa ne bo izgledal tako.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 18 minutami je Jest napisal:

Danes nasel to posto v nabiralniku za zeno… Ko je cas izolacije ze mimo… Pricakoval sem vsaj prilozeno potrdilo s QR kodo… A sem bil mogoce prevec optimisticen… 

Izgleda ima drzava se vedno prevec denarja za razmetavanje… pa organizacijsko močno šepa…

Sem v javnem sektorju in lahko pritrdim :D Organizacijsko v srednjem veku. Ker se pač nihče ne pretegne za spremembe ali digitalizacijo.

Zato lahko samo pohvalim svoje vodje, ki prisluhnejo željam je pa res da tudi sam kar dost težim, da se uporablja čim manj papirja. Žal, drugje, očitno na NIJZju ni tako.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je SpEkTr napisal:

Ravno to sem včeraj študiral, da sem očitno ujel zadnji vlak prebolevnika. Velja mi do 18.7.22, če prav razumem, grem s tem tudi lahko na Hrvaško. Razen, če boš moral imeti test v vsakem primeru.

No po novem, pa tega ne bo več...

Iskreno mislim, da takrat sploh ne bo več PCTjev. Lahko sem pa naiven :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Bini napisal:

...... ne razume, še vedno ne... 🙈

Nikoli ne bo razumel. IQ mu ne dopušča :(

Žali ljudi, ki jih sploh ne spozna potem se pa zgovarja in krivi druge, da iščejo konflikt.

Žal zarad takih je ta država tam kjer je.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Pri nas je včeraj sodelavec v isti pisarni tko casual ob pokašljevanju izjavil, da ga boli grlo pa bi preventivno vzel lekadol. Itak smo ga napol prisilili, da se gre testirat in itak - pozitiven.

Pa da vidimo kaj bo, zaenkrat še vsi negativni. Ostali smo še 3x cepljeni in ena ki je prebolela v decembru :D

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Shrek napisal:

Kovid JE. 

Omejitve so pa politične in nelogične. 

V eno trgovino lahko brez PCT, v drugo ne. Po levi strani pločnika lahko brez PCT, po desni ne. Mislim...ne vem, no... 

Na smučišču strogo kazati PCT, v Hoferju pa ne npr., je men totalno neumno :) 

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.