Prelepo.?e dolgo ni pihala tukaj pri nas tramontana in je bil ?e skrajni ?as,da vr?e dol ?e tistih par borovcev,ki jih prej 200 let ni uspelo nobeni burji izpulit ali polomit.Sej skoraj ni ve? celega drevesa tukaj na obali. :ne vem:
Danes popoldne in zve?er bodo predvsem v zahodni in ju?ni Sloveniji lahko nastale mo?nej?e nevihte z nalivi. V no?i na nedeljo bo ob prehodu vremenske fronte ob morju zapihal okrepljen severni do severovzhodni veter s sunki do 100 km/h, ki bo nato hitro oslabel.
zdej mi je ?e 2x zaribal, prvi? je ?plinta zaribala in se skrila v karter, jz pregledam dam novo gor pa jo je vn potegnal pa ?e enkrat zaribal... dober da so bli rabljeni deli, zdej bo pa ata karter spucu jz sm pa naro?o DR 70ccm Evolution (okol 11hp)
kupim nov bat, dam gor rabljen OK cilinder pa mi staro ?plinto zakahla pa spet vse zariba zdej gre pa blok narazen, vse spucat pa 70cc kit gor in konc muske dober da me je to pri?lo okol 50? da nisem novo kupoval
V razredu tovari?ica razlaga, da jih naslednji dan obi??e ravnateljica. Tovari?ica Janezku: "Pazi se Janezek, da ne bi sli?ala iz tvojih ust kak?no neumestno besedo. Obljubi, da bo? priden!?"
Janezek obljubi in naslednji dan se pojavi v razredu ravnateljica. Tovari?ica pravi: "Danes bomo jemali novo snov. Rime. Kdo mi zna povedati kak?no rimo?"
Janezek takoj dvigne roko a tovari?ica se dela, kot da ga ne vidi. ?ez nekaj ?asa ravnateljica opozori tovari?ico, da Janezek ho?e nekaj izjaviti in tovari?ica mu da besedo: "Izvoli Janezek a ne pozabi obljube!"
Janezek pokima in pove rimo: "U vodi stoji Jurca in voda mu sega do k..."
"Stop ... obljubil si Janezek!"
"Ma ne tovari?ica sej ni ni? kaj takega, to se lahko pove." Tovari?ica zbere pogum in mu da nazaj besedo. "U vodi stoji Jurca in voda mu sega do kolen."
No Janezek si imel prav, da ni ni? kaj takega, a vendar se ne rima!" Janezek odvrne: "A se rima, se rima, ko pride plima!"
Janezek, ali pri vas doma molite pred kosilom?
Ne, moja mama dobro kuha.
U?itelj se u ?oli razjezi na u?ence in re?e:
"Vsak k je neumen naj vstane!"
Pa najprej noben ne vstane, pol se pa po?asi Janezek dvigne iz stola.
U?itelj ga vpra?a:
"A ti misli?, da si neumen?"
Janezek pa re?e: "Ne, ampak nerodno mi je, ker samo vi stojite!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani