Ko je kro?i??e varno narejeno, vozim tako kot se zagre. Tuki pa ni varno in me boli kita, kdo ?aka. V tem prometu se ne da vozit tako kot pi?e v knjigi, ?al, sploh med folkom, ki vozu kot butli na trenutke.
Zahvalte se unim, ko na?rtujejo take ceste. Js nism pla?an za to...
Tale kro?i??a po ?tajerski cesti v LJ so res dost nevarna, pa brez zamere. Se vsak dan peljem 2x po tej cesti in raje vzamem zunanji pas po celi dol?ini od Toma?evga do ?al, ker se mi je ?e parkrat zgodilo, da sm za?vicu fuL in je res ?koda ?ivcev.
Opazujem pa drug folk, ki se odlo?a za vo?njo po notranjem pasu in prekri?a pot tistemu, ki se odlo?i, da ne bo zapustil kro?i??a in zelo zelo velikokrat gre na tesno in mi zanimivo, da ?e ve?krat ne pokne, pa ?e tako dostkrat vidim razbite avte tam...
Js sm bil skos na Mobitelu, najprej kot lastnik ?tevilke, nato sem ?tevilko prenesel na firmo kot ?ihten telefon in nisem imel nobenih problemov, ker imamo mobitelov oddajnik v na?i vasi. Potem se je direktorjeva ?ena odlo?ila, da bomo za par centov manj na mesec, vsi, ki smo bli na slu?benih telefonih, ?li na Simobil. Vse lepo in prav, ?e bi mi jeben signal vleku v hi?i. Ma fakof.
Fak, kje je poletje, ko sm jamral o premal dela, haha.
Od septembra dalje imam pravo nori?nico - vzel nov kredit, prodal dva avta, kupil dva avta, pripravljam teren za toplotno ?rpalko, da nam bo pozimi toplo, na ?ihtu delam nadure, itd itd...
Vse to pa je dost povezano s stresom in ?e dobro, da imam fuzbal ob sobotah, da se zgonim im zderem na polno. V?asih se mi zdi, da se ?e soigralci spra?ujejo, ?e sm "diht", haha.
Sem tudi sam probal zadevo, ampak se jo kmalu naveli?al. Je bila pa interesantna mojemu otroku, ampak se raje zaposlima z Geocachingovem lovu zakladov, ki je veliko bolj?e.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Don't do this at home:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani