Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Ko je kro?i??e varno narejeno, vozim tako kot se zagre. Tuki pa ni varno in me boli kita, kdo ?aka. V tem prometu se ne da vozit tako kot pi?e v knjigi, ?al, sploh med folkom, ki vozu kot butli na trenutke.

Zahvalte se unim, ko na?rtujejo take ceste. Js nism pla?an za to... :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

http://www.24ur.com/novice/slovenija/krozisca-ki-nas-spravljajo-v-slabo-voljo-kdo-ima-prednost-kdo-caka-kam-se-je-treba-razvrstiti.html

Tale kro?i??a po ?tajerski cesti v LJ so res dost nevarna, pa brez zamere. Se vsak dan peljem 2x po tej cesti in raje vzamem zunanji pas po celi dol?ini od Toma?evga do ?al, ker se mi je ?e parkrat zgodilo, da sm za?vicu fuL in je res ?koda ?ivcev.

Opazujem pa drug folk, ki se odlo?a za vo?njo po notranjem pasu in prekri?a pot tistemu, ki se odlo?i, da ne bo zapustil kro?i??a in zelo zelo velikokrat gre na tesno in mi zanimivo, da ?e ve?krat ne pokne, pa ?e tako dostkrat vidim razbite avte tam...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

kako pa ple?e? na siddharto? :ne vem:

zagrabi? bejbo in se vrti? kot prfuknjen, zraven pa ?e ska?e? in nori? kot da ti manjkata dva kole??ka v glavi. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Tole so te?ke teme in valda ima vsak svoje mi?ljenje o tem.

Moje mi?ljenje je, da naj vsak dela s svojim telesom, kar ho?e. Isto bi moralo biti, ko je nekdo na smrt bolan in bi si rad skraj?al muke...

?e sm zdej zarad tega slab ?lovek - So be it...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Js sm bil skos na Mobitelu, najprej kot lastnik ?tevilke, nato sem ?tevilko prenesel na firmo kot ?ihten telefon in nisem imel nobenih problemov, ker imamo mobitelov oddajnik v na?i vasi. Potem se je direktorjeva ?ena odlo?ila, da bomo za par centov manj na mesec, vsi, ki smo bli na slu?benih telefonih, ?li na Simobil. Vse lepo in prav, ?e bi mi jeben signal vleku v hi?i. Ma fakof.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?ist pozabu napisat, da sm po dolgem ?asu znova preplesal celo no? s svojo drago. :danzoman:  slow-slow, quick-quick... in z obrazom cheek to cheek. ;)

Rok'n'bandovci in Stilovci so naredli dobro ?urko. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Fak, kje je poletje, ko sm jamral o premal dela, haha.

Od septembra dalje imam pravo nori?nico - vzel nov kredit, prodal dva avta, kupil dva avta, pripravljam teren za toplotno ?rpalko, da nam bo pozimi toplo, na ?ihtu delam nadure, itd itd...

Vse to pa je dost povezano s stresom in ?e dobro, da imam fuzbal ob sobotah, da se zgonim im zderem na polno. V?asih se mi zdi, da se ?e soigralci spra?ujejo, ?e sm "diht", haha. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pol leta al kolk pa? ?e delajo to avtocesto okol ?alca... Pa to samo eno polovico, druga stran ?e pride na vrsto, lol.

PS: Pa da ne re?em, da so lani pol leta delali protihrupne ograde par km stran...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pokemon GO
Napisano

Ideja je vredna milijone. :D Kapo dol, res. :)

Sem tudi sam probal zadevo, ampak se jo kmalu naveli?al. Je bila pa interesantna mojemu otroku, ampak se raje zaposlima z Geocachingovem lovu zakladov, ki je veliko bolj?e. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.