Z M A J 9.475 Napisano 3. julij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 3. julij, 2011 Na gorenjskem koncu tut sprehod okol blejskega jezera poj pa obisk slapa savice za v vednost: to mor? pla?at,da ga vidi? sploh Si biv prvi? pri slapu al kaj, jaz vem da je zadeva pla?ljiva ?e vsaj 25 let! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 3. julij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 3. julij, 2011 V gri?ih je bil danes lep dan! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 2. julij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 2. julij, 2011 Jutri grem mal u?ivat po Bohinjskih gorah (po potrebi bi ?el tudi solo, ?e ne bi ?el kolega, ker sm gorak k zmaj)! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 1. julij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 1. julij, 2011 Za piknik je ?edalje ve?ja udele?ba (?e par rednih kandidatov ?akamo)! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 1. julij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 1. julij, 2011 In to đabe. Vsaj neki zastojn u tej dr?avi! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 30. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 30. junij, 2011 Sm ?ist relaksiran, ni nobenih te?akov v slu?bi, ker koristijo lanske dopuste! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 30. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 30. junij, 2011 ?e kdo kej poslu?a poro?ila, so proglasil Pahorstan, da uspe?no stopa po sledeh Gr?ije! :mi pijemoo: Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 29. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 29. junij, 2011 Sm mislu it dans ?e v KP do kolega, pa se mi ni javu na gsm in sem zdej v Kamniku! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 29. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 29. junij, 2011 V Mazdo6 sem vsak dan bolj , naslednje leto pa mogo?e ?e 2.generacijo kupm (nikol se ne ve)! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 29. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 29. junij, 2011 V?eri mi je Peri?nik menjal sve?ke in zra?ni filter, pa se kar pozna razlika - NGK Iridium so hude k zmaj! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 28. junij, 2011 ?alabajzarija v ?ivo Napisano 28. junij, 2011 Fu?, fu?!! Padle bodo ovadbice! Dobro da je g. Lojz na dopustu! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 28. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 28. junij, 2011 Tamalo zdele treniram in je pridna, pospravi vse igra?e v nek ko?ek, ki jih najprej ven razme?e! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 28. junij, 2011 Tole je pa kr smeh Napisano 28. junij, 2011 jaz sem prvi dal tralalala Priznam, sploh nisem porajtu, je pa vseeno kar ?pasno! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 28. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 28. junij, 2011 ?e mal pa greva na izlet s tamalo (upam da so male noge v dobri dnevni formi)! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 28. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 28. junij, 2011 Delovna aplikacija Izvr?be mi ne deluje, najraj? bi ?el kar dam! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 27. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 27. junij, 2011 Mal prej sem imel dimljenga lososa za malco, zdele pa sledi malo telovadbe z nekimi manj?imi kvihti! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 27. junij, 2011 Tole je pa kr smeh Napisano 27. junij, 2011 Bencinska polka! http://moskisvet.com/clanek/visoki_obrati/...oli-videli.html Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 27. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 27. junij, 2011 ?estitke za naslednika! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 27. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 27. junij, 2011 ?e takoj zju3 sem iskov parking k ubrisan! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 26. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 26. junij, 2011 Varjanta je ?e Bobi-ja kontaktira, on ima skladi??e za Zelenkote! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 26. junij, 2011 Jamralnik v2 Napisano 26. junij, 2011 Nisem preve? zainteresiran za ju3 it na ?iht, ker smo ga mal preve? za?ural preteklo no? in nikakor ne bom uspel nadoknadit spanca! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 26. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 26. junij, 2011 Bazenska ?urka je bila na nivoju, pa dobra dru?ba zbrana! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 25. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 25. junij, 2011 Hehe, ?e mal pa bo vrtela atija okol malega prstka. Me tola?i, da bo to sicer res, ampak potem boste par mescev kasnej ?e ostali na vrsti! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 25. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 25. junij, 2011 ?e par urc pa na Obalo! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J 9.475 Napisano 24. junij, 2011 Pohvalite se,... Napisano 24. junij, 2011 Malega otroka sem uspe?no uspaval - je pa bila bitka kdo bo koga okomandiru! Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Si biv prvi? pri slapu al kaj, jaz vem da je zadeva pla?ljiva ?e vsaj 25 let!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani