Ni kej zaprl se je, igral je umazano igro na 5 min prekinitev, a to je o?itno recept kako uni?iti tempo barce, ki ni izkoristila 2h od 3h priloznosti, pa imamo.
Skoda, a vsaka izkusnja stane.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Karte v nulo, vsak mesec nove od TeleAtlas, Navteq, a kar je najbolj pomembno od lokalnih izdajateljev v drzavi, na primer za Slovenijo Monolit, ki je v iber natan?en, vse novogradnje v roku 1 meseca updejtane, vsi kolovozi itd...
Ta vikend sem sprobal vse ceste po kampu + tiste na divjih obalah, in res vse kar je zvo?eno je gor.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V?eraj je pa za menoj 2 cm od difuzorja cez ?rni Kal vozila ?rna mazda M6 karavan prvi tip - KR - RP XXX, vozila zenska, res divje, ampak najhuje je da je imel pa on zadaj otroka brez stol?ka....
Folk ni normalen, in ker sem imel sam psa in enega froca, sem moral na ravnini se odlepiti od nje da sem se znebil magneta na riti, ker mimo pa ni ?la, samo stalno eno gumo ?ez ?rto in 1m za ritjo
P.S. Verjetno je imela nalepko otrok v avtu zadaj....
na barca forumu je en francoz napisal, da je pri Marseillu videl vse razpolo?ljive oklepnike Carabinerjev in Guarda di Finanza na poti proti Barceloni, ?e? Murinho je tu....
Sem poklical Ajvarja, ki je ?el na Grobnik pa je z njim vse OK sam, kot je rekel, so se trije modeli na stezi zapletli med seboj in je bila potrebna prva pomo?. Po njegovih besedah ni bilo huj?e.
napihovanje?
Dan pa je dodatno o?rnila ?e nesre?a na dirkali??u Grobnik, v kateri so se po?kodovale ?e ?tiri osebe, ena je v kriti?nem stanju.
Mam tut jz ?e povhn kufr raznih plinskih iber zagrete?ev, ki ne pustijo drugim da terajo kar ho?jo!
P.S. - kupu bom Twingota L.1993, pa nam nucu ne plina ne nafta, pa? pa benz - unih 5 litrov al kok ?e po?re, pa hkrati bom NEOPREDELJEN in NEOBREMENJEN!
pa glej da bo imel platneno streho za miata meet (kaj je s tem mitom zdej??)
Tole je o?itno resni?na zgodba. Men se je tud ?e zgodil, da je en zraven za?el govort po telefonu pa nisem vedel al z mano govori al ne sam sem bil tolk pameten, da sem ostal tiho, da je kreten nujno moral telefonirat - ni bolj romanti?nega kot, da sedi? na WC-ju in serje? ter se zraven pogovarja? s svojo drago.
direktna asociacija pa to...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Morci je tudi ze prijetno hladen za kopanje, ta vikend spet...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani