Ko pospe?im nad 100 km/h se zemljevid tako oddalji, da vidim od hrva?ke, slovenije in avstrije. Seveda ko se vozim po sloveniji recimo po MAriboru. ?e ga zoomiram 3 krat ali 4 krat je dobro in se prilagaja v dveh nivojih ko vozi? po?asi ali mora? zaviti pribli?a, ko si nad 100 oddalji.
Ampak vsako krat ko ga pa na novo pri?gem pa je ista pesem (SLO, CRO in A).
mi ?ivce para
nastavitve?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
problem je v tem samo da priklopim kabl za internet se mi sesuje racunalnik (zamrzne slika) monitor gre na spanje in potem je treba ponovno zagnat ?katlo in to ho?e naredit v safe mode ..
torej ti bi po moje moral priklopiti modem v router na port za DSL in ra?unalnik na ethernet od routerja ?e se ?e spomnim sploh teh zadev...:)
?e pa priklaplja? kabel direktno iz modema na pc se ti paloh sesuje ja...
Samo ?e povej ali ima? ti kabelski internet za tako konfiguracijo?
Ta tvoj stavek mi ne gre v glavo:
ko pa dam kabl za modem noter se mi pa ra?unalnik obesi oz ga zazene v varnem na?inu
:)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
druga?e pa gonilniki so v biosu je odprt samo problem je samo da dam kabl v "mrezno" se mi ugasne monitor in zamrzne pa ni vazno a sm v windowsih al pa v biosu ..
kej tazga pa ?e ne!
?Aki mal kabel v mre?no in modem sta pa 2 ?ist razli?ne zadeve
Kaj tebe zdaj mu?i dejansko
Ko smo ?e pri tablicah, prvi? me na meji niso postran gledal s CIGI, ker je policaj samo mahal za roko in s ?udnim pogledom nazaj mrmral saker, saker...koga je pa to...
Pri tem je najbolj zanimivo to, predvsem pa v poduk vsakemu, ki seda za volan alkoholiziran. Kljub temu, da je un divjal s 140+km/h in da tega ne bi nih?e predvidel je bil sokriv tudi drugi voznik, ki ni kr?il CPP ampak je bil za volanom alkoholiziran, kar takoj pomeni sokrivdo.
A so dobili premal ali preve? kazni ne bom sodil, ker ?e nekaj let v zaporu je precej huda kazen... pomisli le kako dolgo je to obdobje, ?e bi se sam zna?el v taki situaciji... kako bi se ti ?ivljenje spremenilo. To niso samo ta tri leta, to so nato ?e leta, ko se spet privaja? nazaj v ?ivljenje. Sam sem do?ivel nekaj podobnega, ko me je biv?a dr?ava "kaznovala" z letom dni voja??ine. Po letu dni sem bil ?ist zme?an, ko sem ponovno za?ivel civilno ?ivljenje pa to ?e zdale? ni bilo podobno zaporu. Da bi moral 3x toliko... ne vem, po moje bi se mi zme?alo.
To ima? prav, a se bojim da te tri leta nih?e ne odsedi.
?e damo velecenjeno primerjavo s tujino - v Franciji voznja pod vplivom alkohola zapor in odvzem vozniskega, povzro?itev nesre?e brez huj?ih po?kod z alkotom - 2 leti in izpit, s smrtjo pa minimum 6 let + izpit....
UK
here are four offences relating to causing death by driving. These are:
Causing death by dangerous driving
Causing death by careless driving when under the influence of drink or drugs or having failed to provide a specimen for analysis without reasonable excuse
Causing death by careless or inconsiderate driving
Causing death by driving while unlicensed, disqualified or uninsured
These offences carry serious penalties, including maximum terms of imprisonment of 14 years and minimums of 2 years, and unlimited fines.
sicer je pa v Franciji eno od pravil ki je ve? kot scarry - prednost imajo vozila, ki se vklju?ujejo na avtocesto....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zameni papir
Povezava za deljenje
Deli na druge strani