Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

jaz pa ?e uni?ujem en plato :pepsi:

Da se vam navjo Pepsija?em ?abe zaredile po trebu?ni votlin, ne pretiravat! <_<:P

@Grega - ?e ima npr. 25, pol raj?i ne grem - ful, ne maram kopanja v mlaki! :whatever:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Grega, mislim da se 30 in manj - letniki vozjo v dragih avtih iz precej druga?nih razlogov kot da na?igajo spletni Poker! <_<

npr. dru?tvo AMD - ata, mama, davaj! <_<:P (oz. sin po poklicu bi se lohk reklo)!

ali pa razni "reket" varjante, se prav domnevno varovanje lokalov, ki vemo kako poteka! :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Men je najve?ja bojazen cesta v de?ju (zlasti kak?en primorski tip asfalta in prvi de? po enem tednu), to je tema! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ja, Boss, podn! <_<

Kaj pa RE 050 a je to dobra guma, glede na proizvajalca bi reku da je, aj apa gledal sem ?e PIrelli Zero nero? :ne vem:

Trenutno imam gor Dunlop SportMaxx - noro dobre gume! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej men je nekako bistveno kako se v de?ju dr?ijo, zato sem celo razmi?lja? o Uniroyal, ker v de?ju sem mal paranoja, sem imel ?e nekj prigod in zdej se vozim res po?asi! <_<

P.S. - pred leti sem se nategnu z gumami Nankang - joj kok je pa to ena kriza, pomoje ni slab?e gume! :hudicek:<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Trenutno zni?ujem povpre?no porabo zadnjega tanka LPG, ko ga je kolega teral iz MB v smeri ?abarije (sem ?e danes zni?al z 11,3 na 11,1)! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Mene pa najbolj boli to, da zdej keri vladajo pa? vladajo, medtem ko alternativa jim je (plus, minus) enako slaba! Se prav se nam obeta res izjemno svetla prihodnost, zato si raj?i takoj natanknite son?na o?ala! B):whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.