Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Bayern o vsi odpisali pri 0-1 v minhnu in 3:0 v londonu, se preden se je koncal prvi polcas...

Se celih 90 minut je na voljo in verjamem da bomo zlahka v barceloni nadoknadili 2 gola.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Drift meet Rijeka 2001

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zdej pa eno vpra?anje, za ?umlovce; me zanima (odgovorte po pravic, ?e ho?te), ?e niste od naveze Mercedes-Ross Brawn-?umaher, pri?akoval "nekolko" ve? kot da bo delil 10. mesto v skupnem se?tevku z Adrianom Sutilom (pazte to - vozi Force India makino)? <_<:P

In kateri navija? ne pri?akuje zmage? :ne vem:

Pa ne podcenjevati force indije (poglej fizika, skoraj zmagal, pol pa ni mogel ni? v rde?em), ni F1 ?panska vas....

Jaz ?e vedno verjamem v ata, rabi ?as, res pa da je vsak minljiv. ?umija sem videl 5x v zivo in noben mi ne more preko PCa tega vzeti, ko vidis in slisis v zivo kako in kje on bremza ....zakon, in ta na?in voznje ga tepe - kje so ga prehitevali sedaj? Ne na ravnini ampak skoraj vsi na izhodu sirokega ovinka, kot da bi za krog zaostajal....torej oprijem - bodisi zarad njegove voznje, gum, bolida...karkoli zani? je blo...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

kaj naredi en vulkan?ek

Kak?na sre?a, da je bila vsa oprema karavane formule 1 v ?etrtek ?e na Daljnem vzhodu, to pa ne velja za serijo moto GP. Zaradi zra?nega kaosa je druga dirka sezone ne Japonskem zdaj uradno odpovedana!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mal me odvracate s temi nastavitvami:

za zdaj mi je edini minus, to da moram skoz tankat

kaj je zdaj s temi nastavitvami skoz non stop? al sam rad neki stelate drkate brez potrebe?

ker ce moram skoz neki nastavt, pol me bo res minil?

explain your answer :D

Moje instalacije NE MORES spreminjati vse je v epromu....lahko pa le spremljas (monitor) pritisk, kdaj na lpg preklopi, morebitne napake, ?as voznje na plin....itd itd

Dear Sir, is this a satisfactory answer?

P.S. Glede tankanja, to je samo pri CX-7, ker pa? je bolj zejen in podmeni - pri meni ker avta ne ?param tam pri 3.000rpm + ga uporabljam za vleko, prevoz....itd

?e bi se peljal 130 po avtocesti bi tud jaz redkeje hladil masino na pumpah....vse se pozna.

P.S. Pa ne mislit da sem divjak....

Naj ?ivi pepel!

Ni mi treba v Romunijo! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je** sem se cel petek s programom za avtoplin na PCju, danes pa je majstor Ajvar ?e preden je pojedu sendvi? nalo?il en woodoo program in zadeva dela....

Sam mal je smotan ker ne ve da ima 2 USB klju?a....

?e enkrat hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tele sirene sem poslu?al cel dan, ko pa berem se pa ?oham po glavi:

Ceste znova zahtevale ?ivljenje

Kriva naj bi bila neprilagojena hitrost

Na cesti Medvode-Kranj pri Jeprci v kri?i??u za ?kofjo Loko se je popoldne zgodila prometna nesre?a, v kateri je en ?lovek umrl.

V nesre?i sta tr?ili osebni vozili. Trije ljudje so se pri tem huje po?kodovali in so jih prepeljali v ljubljanski klini?ni center. En ?lovek pa je na kraju nesre?e umrl.

Po poro?anju medijev naj bi bila za usodni dogodek kriva neprilagojena hitrost 37-letne voznice, ki je, da bi se izognila tr?enju z vozilom, ki je v kri?i??u zavijalo levo, zapeljala na nasprotni vozni pas. Iz nasprotne smeri je v tistem trenutku pripeljal 74-letnik, za katarega je bilo tr?enje usodno.

Ve? podrobnosti o nesre?i za zdaj ?e ni znanih, so pojasnili v Operativno-komunikacijskem centru Policijske uprave Ljubljana.

V tem kri?i??u ni levega izvoza ker gre za deteljico...

smer kranj, izvoz desno za ?KL

smer medvode izvoz desno za ?KL

iz smeri ?KL vklju?itev desno za Medvode

iz smeri zbilj priklju?itev desno za kranj

?zmeden?

ok, tukaj je jasno, popravljam - gre za izvoz pri PROJ-u za zbilje, in ne ?kofja Loka...

http://24ur.com/novice/crna-kronika/v-trce...seba-umrla.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

S plinskmu Renojem v dveh dneh prevozu nekje med 500 pa 600 km (relacija; Kamnik - Se?ana - ?tanjel - Gorica (Sveta gora) - Vipava - Kamnik, drug dan pa MB in okolica, pa potem Celje (?martinsko jezero) in nazaj v Kamnik. :danzoman::P

kolk litrov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zdej ne vem to?n kake sta mela ?ase (celokupno gledano je o?itno Niku bolje znesel, drga? ne bi bil 3., velemojster pa khm . ... <_< )

Glede lanske sezone pa ?e zmer nism zvedu po ka?ni recepturi nej bi bil Hemi prvak, razen ?e ne govori? o F1 in se omenjeni dirka? ?e kje drugje udejstvuje, pa bi tam "moral" bit prvak! :harhar:

P.S. Mali Rosberg je u skupnem se?tevku (?e se ne motim) uvr??en na senzacionalno 2. mesto, kje se nahaja 7-kratni superdupermaher, a kdo ve (za nami pa ni ena, pa? pa ?e 4 dirke, da ne bo pomote)? :glare::vesel:

spomni se lani kaj je spet delal Hamilton....samo v zivo smo ga videli ko je v zadnjem krogu naredil traparijo...

letos se poceni hodi naokoli, prejsnjo dirko je 4x zamenjal smer na ravnini, tokrat se rinil pred lete?im ?tartom, delal ?talo v boksih...

nima v glavi, pa je hiter druga?e.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A spada to sem?

?ez vikend

- polo?il ?e 10m2 mankajo?ih plo??ic v gara?i, potem vse spucal in zafugiral 30m2 in seveda spucu vse na konc

- spucu baldahin, stole, mizo, prikolo itd, tako da gre v petek na svoj plac na morju

- mulce peljal v lumpija da sta se zlajhala ob takem aprilskem vremenu

- vsak vecer nabrcal 14km na sobnem kolesu v pol ure, ker dostava semen?ic ni mo?na....

- prebelu 40m2 sten

- v nedeljo prepri?al 4 letnika da ima F1 prednost pred ?iv ?avom

- pol ure sestavljal helikopter iz legokock, ki je ?ivel 3 minute

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Kok sm u?eri u?ivu, ko so va?ga POLBOGA scat pelal en za drugmu, za finale ?e Petrov! :harhar::vesel:

Skratka, mam ob?utek da ima ta heroj po vsaki dirki manj navija?ev! :hudicek:

@Jures - kar se pa ti?e Hemija, da bi bil lahko s pametnej?o vo?njo zadnje 3 leta prvak, se pa ?e kako moti? (morda si lansko sezono gledal samo na en u?, pa ?e to napol priprt); lansko leto namre? ne bi bil prvak, niti pribli?no, sam ?e te spomnim, imel je znatno slab?i bolid od Brawna, pa jasno tudi od Red Bulla! <_<

Je pa zanimiv (moj pogled) na stanje po mo?tvih, kdo je prvi ?ofer oz. bolj?i od dueta, po ekipah;

McLaren: 1. Hemi, 2. Button

Ferrari: 1. Fernando, 2. Massa

Red Bull 1. Vettel, 2. Webber

Mercedes: 1. Rosberg, 2. ?umek

Renault: 1. Kubica, 2. Petrov

O ?umaherjevi (recimo trenutni) kvaliteti pa sicer pri?ajo dose?ki malega Rosberga, ki dobesedno raztura, v identi?nem avtu kot ga ima superheroj, aja pa gume in steza je tut za oba identi?na! :zvizga::whatever:

joza ti tudi gledas na en uc, case sta imela identicne sumi in nico....tud mclarna sta nicota povozila...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Sam kaj pa hamilton dela ?lovek, to je pa obup...?e bi on znal dirkati tudi z glavo bi bil prvak zadnje 3 leta, vse na silo, brez tolerance, unici avto na 1/3 dirke pol pa javska...

button je 2x po?asnejsi pa zna zmagati!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

ce je kdo gledal vceraj almeira - real se verjetno strinja kako ?alost smo gledali, real se je neverjetno mu?il z drugliga?em, sodniki pa niso pustili da almeira zadane se drugic....

Da pa je almeira 2x zgresila neovirano 10m pred golom.... :vskalo:

Skratka ceprav sem za Barco, je zalostno gledat tak real.....na sodniski infuziji da so se zivi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Izpoved nekega ?tajerca

Ne vem, kaj mate proti Bosancem. Mene so v?asih tudi fejst motli. Zaj pa ne ve?. Do tega pa je pri?lo takole:

Mam h?ero, ki mi je kot frkla pila kri. Bil sem vse, stari, bolan, zabite?, sto let za leseno ?lico, ni kaj ni blo. Mam babo, ki me je jebala v glavo ko majmuna. Ni? ji ni pasalo. Bol ko sn delal, bol je ?vekala. Mam sosede, ki so mi nonstop delali pizdarije. Nobeno stvar nisem prav naredu, ne da bi meli pripombe. Pol pa je h?era spoznala enga Bosanca, zanosla in se z njim o?enla. Sprva sem mislu, da se mi bo sfuzlalo. ?ez dva meseca je pri?la nazaj s plavim frisom. Ati, mami lejta kaj mi je naredu. Ni? ve? neandertalec in podobno. ?ez dva dni je tak ?la k njemu nazaj. Vsake tolko cajta jo naklofa in se pridere k svojemu zlatemu ateku. ?e staro je strah zeta in se je fejst vnesla. Jaz pa od cajta do cajta povabim Bosanca v gostilno na pija?o in sma najve?ja kolega.

Zakaj pa ne. Porihtal mi je familijo kot se spodobi. Toti nimajo milosti do bab. Pranje nog vsak ve?er, postre?ba all inkluzive, nobenega ?panskega sranja na TV, samo fusbal, itd. Marsikaj bi se lahko nau?ili od njih. V?asih naredimo pri nas piknik in pride zet s familijo (mata tri sine) in ?lahto.

V?asih ?e kake kolege sabo prpelejo. Ko se frocovje zakadi po vasi spizdijo ?e podgane. Sosedi dva dni ne upajo iz bajt. Tudi na njihovo muziko sem se navadil. Saj ni tak slaba. ?e sploh ?aban ?auli? in tista Kuje Mujo konja po mjesecu, ?eprav je baje ?e zelo stara. Sedaj ?e me kak sosed ho?e kaj gnjavit, samo re?em, da bom mel piknik, pa mam mir. V trgovini vcasih za ?tos stegnem roko proti pakiranim ?evap?i?em. Narod samo raz?iri oke v strahu, spet bojo meli piknik. Skratka sedaj sem car na vasi.

Zato:

?iveli Bosanci!

Mujo je bil na poslovnem potovanju na Japonskem. V rde?i ulici si je najel kurbo ter celo no? opravljal zadevo, kurba pa je ves ?as kri?ala:

- "Hasimota! Hasimota!"

Ker Mujo seveda ni snal nobene besede po japonsko, je zaklju?il, da je to verjetno pri njih beseda za zadovoljstvo in odobravanje. Ves utrujen je ?el naslednje jutro s poslovne?i igrati golf.

Japonec, ki je igral prvi, je z enim udarcem spravil ?ogico v ciljno luknjico. Vsi so ploskali, Mujo pa je hotel izpasti pameten in je vzkliknil:

- "Hasimota!"

Japonec pa se obrne k njemu in ga za?uden vpra?a:

- "Kako to misli?, napa?na luknja?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Problem s registrsko tablico, mi?n impossible, za 12mm prevelik napis. :angry2:

Problem z enim le?ajem na polosovini in ne kolesnim. :(

Skratka za v grabn. :glare:

Sucker ne gre ve? gor??????

Pa probaj GO Sucker al pa LJ Sucker :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na ura
Napisano

obleka bo Miro design, cevlji pa Jo Ghost :bravo:

vec pa ne povem :harhar:

nekdo se zeni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Samo brez panike, vedno je 3x vec prosenj kot mest, na koncu pa se iscejo, starsi v paniki oddajjao 3-4 prosnje na vsa mesta, potem pa umikajo.

Je bilo danes po radiju da na vrhniki tudi 3x prevec prosenj a prosijo starse da naj ne klicejo,k er se vsako leto uredi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na ura
Napisano

tezko komentiram, ker ni moj stil...:)

Moj stil je chronograph

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Duhovnik iz male slovenske vasi je bil velik ljubitelj ptic,

ki jih je skrbno ?uval v kletki za cerkvijo.

Neko nedeljsko jutro je ob obi?ajnem sprehodu med perjadjo opazil,

da je izginil njegov najlep?i pti? in ker je vedel, da ga je moral ukrasti

nekdo tik pred ma?o, se je odlo?il nagovoriti svoje vernike.

'Kdo ima ti?a?!'

Vstali so vsi mo?ki.

'Ne, nisem mislil tako.

Je kdo videl ti?a?'

Vstale so vse ?enske.'

Ne, ne, tudi tega nisem mislil.

Je kdo videl ti?a, ki mu ne pripada?'

Vstala je polovica ?ensk.

'Neeee, ne in ne, mislil sem ali je kdo videl MOJEGA ti?a?

Vstali so ministranti, dva duhovnika in koza.

Neee mislil sem ali ima kdo zdaj ti?a v rokah? Vstala je punca v zadnji klopi in rekla fantu. 'Sem ti rekla, da bo videl!'

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

se bom jst v Zarji pozanimal... :)

v medvodah je bilo enako, potem so odprli dodatno enoto zarad pritiska

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

To pa je ?e ma? pezdeta za sodlevca...

Ok navija en internet radio za vse tle okol nas... potem sa pa najde pizda, ki fura ISTI radio samo z 2 sek zamikom. In to potem poslu?aj cel dan... pro?nje ne pomagajo.

Pobiram predloge za kak odli?en prank da tega pezdeta nau?im lekcije.

Zanekrat ?tudiram, da ?e se bo enkrat pozabil odjavit, da mu bom na?aral na PC, da mu bom lahko remotely procese ubijal. To sem ?e enmu u?pi?il, pa sem mu mal winlogon ubijal... samo to zna trajat da bo pri?la prilka.

Kdo drug kak predlog?

?e je to vindows potem notri prides kot nobody in disablas zvocno kartico....

druga varianta pa je da v izhod zvo?ne das neko malo sponkico ki naredi stik, ne skuri ampak ne da zvoka

preverjeno :)

tretja:

http://www.funny-pranks.net/prank_videos/5...ting_prank.html

cetrta:

naredi command line ukaz v njegovem boot.ini

thats simple command run by run command

"shutdown -s -t 100"

-s for shutdown

-r for restart

-t for time

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Canyon praznuje
Napisano

:mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

mam en predlog... kaj pa ?e bi ti Lu?ko mal izve?bal pa bi ti pomagala pri vseh silnih projektih pa bi lohka pol skupi spat hodila pa ?e cejt bi bil za kako rundo smu?anja. :blush:

ne ne iVar naj kar dela, ona pa na meet-e hodi :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sam v postli jo ?e vidim ko vstamem je ona ?e v njej in ko grem spat je ona ?e v njej.

pa se premika :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.