Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ne me basat... a tolk to vpliva? Sej ga nisi prelepil pa svetloba nanj pada iz vseh strani - kr ne morem verjet, da je tolk ob?utljivo.

Zgornji del ?ipe je ?e zelen rob povrhu...tako da se pozna

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ta ?rn je za de?, un mali na notranjem ogledalu pa za svetlobo :vskalo:

jaz pa gledam ko bik kaj se mi coming home vzge za bajto v senci pri belem dnevu

Jutri bom moral zgleda na DARS povpra?at ?e je mo?na zamenjava z ra?unom..... :rulam:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zakaj je dobro v?asih prebrati navodila......pi** sem kreten.

post-2637-1275325644_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moram pa pohvalit to kar kurcamo pri mazdi - elektronko in lu?i

lu?i so povezane s senzorjem svetlobe tako kot treba

POZICIJA 0 - ne dela ni?....

pozicija auto - senzor preklapla osvetlitev armature in lu?i, vendar stalno ?ez dan (ko zazna svetlobo vklopi 30% na H7 - dolgih lu?eh....ko zazna mrak ali temo preklopi na zasen?ene 100%)

pozicija park - samo parkirne

pozicija zasen?ene - parkirne in zasen?ene

pa to sploh ?e ni vse

ko senzor zazna mrak ali temo se vklopi coming/leaving home - se pravi takrat ko je treba

coming home

ko ugasne? avto, da? lu?i na 0, se ob odprtju voznikovih vrat vzgejo meglenke in osvetlitev avta do 60 sec oz ko zaklenes avto

leaving home

enako ko odklenes avto do takrat ko odpres voznikova vrata

zelo prakti?no kjer ni osvetlitve in tudi gara?ne hi?e

In najbolje - vse se da sprogramirati PO ?ELJI!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

no jaz se bom hvalil, da sem bil na jugu albanije in se kopal v res hudo lepih plazah in morju

zdaj pa prava pohvala: mercedes a160 cdi (od punce avto): tankal 38l, naredil cca. 900km, kar pride dobrih 4 litre povprecne porabe (!!!???) ce to ni mal pol ne vem...

ce bi bla skoz normalna cesta bi padla se pod 4...

:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ja, trenutno glede na razmerje mo?i med mo?tvi, zame je pa letos prvi favorit Hemzi,(na ?alost..),razen ?e Ferrari ne naredi kak?eno "inovacijo" pa Alonsa priklju?i.... :ne vem:

Po moje bo ferrari kmalu Schumija zacel vabiti...Massa itak gre v Reno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pri se?tevanju plina in benza si mal premal se?tel - 99? je prav

Razlika je torej 18? na 1100km se prav cca 54? na mesec. No ja, prav dost francozi ne bojo pr?paral tko, da je kr mal sme?no kolk komplicirajo.

roko na srce....

zavarovanje 500e ceneje

gumne 400? ceneje...

itd

:)

treba je globalno gledati, firma je prisotna po vsem svetu - preko 10.000 ljudi, vsak se mal vozi pa to....to je razumljivo, sicer pa se ne smem pritozevati, 12 let sem ze zadovoljen tukaj.

Loh bi bil baraba pa se v bemflu vozu navsezadnje, ampak mi to pomeni eno figo. Sem bolj prista? klasike, CX-7 je bla izjema - a svetla.

Worldwide web sites

Austria Germany Spain

Belgium Hungary Switzerland

Bulgaria Luxembourg United Kingdom

Czech Republic Netherlands United States

France Poland

Algeria

Argentina

Austria

Belgium

Brazil

Bulgaria

Burkina Faso

Cameroon

China

Congo

Croatia

Cyprus

Czech Republic

Denmark

Egypt

France

French Guyana

French Polynesia

Gabon

Germany

Greece

Guadeloupe

Hungary

Ireland

Italy

Ivory Coast

Lebanon

Lithuania

Luxembourg

Madagascar

Mali

Martinique

Morocco

Netherlands

New Caledonia

Norway

Poland

Portugal

Reunion

Romania

Senegal

Spain

Slovenia

Serbia

Sweden

Switzerland

Taiwan

Togo

Tunisia

United Kingdom

United States

Uruguay

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Res je, se strinjam.... Sicer pa grem stavit, da bo Vettel na koncu pred Webbrom(btw avstralc je zaguljen ?e kot tak,meni je ..kr neki...) :zvizga:

trenutno je webber edini na poti do naslova (psihi?no in tehni?no)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem si moral kar o?i pomet - Jures hvali navornika. :aaaaa:

Pa tolk sta me pred kratkim za Ajvarjem maltretirala, k sem si dovolil kak plus za navor povedat :hohoho::hohoho:

kako gre ?e tisto o zare?enem kruhu :harhar:

Glej se vedno RAJE vozim bencinarja, ampak avto ni slab, a ga naj pljuvam ker je navor?? Pri rubriki + bi nabral veliiiko, a pri rubriki minus v glavnem prestop na dizla v smislu vo?nje, uglajenosti in konstantnega ?altanja...:), in pa predvsem da mam sedaj glavo tam kjer sem prej imel rit v CX-7

stro?kovno na hitro:

1100 bo tale naredu za 81? garant

CX-7:

450 km tank plina s 52L + 450 plina + 200 plina z recimo 25L plina = 124L plina x 0,66 = 81? + dodaten benz 14?

skupaj 95?

AMPAK primerjava CX-7 s TDI jem, treba bi blo na primer M6 170 bencinarko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Ne vem no... zakaj samo Vettlu? Tukaj je veliko Webbrove krivde. Vettel je ?a bil spredaj in tako se NE vozi proti mo?tvenemu kolegu sploh, ?e je hitrej?i in prakti?no ?e spredaj. Pusti? dovolj prostora za oba. Tako kot je vozil Webber se dela le v primeru , da bi bila zadnja dirka in onadva edina kandidata za naslov in da bi to prehitevanje pomenilo naslov za enega ali drugega.

Sicer je pa tko, da odvisno iz katerga kota gleda?... jaz bi temu rekel deljena krivda... recimo ?umihejter bi pa rekel, da je 100% kriv ?umi, ?e bi se slu?ajno on nahajal v tej situaciji neglede al bi bil na poziciji Webbra al pa na poziciji Vettla. :hudicek:

A so ga ze diskvalificirali?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Gledal sem drugo polovico dirke pri ta??i, ravno od tam kjer sta se sesula RBja :). suha dirka je en drek, kot sem ?e rekel, samo mo? avta....pika.

Lahko pa re?emo:

Mclaren ujel RB

Mercedes naredil korak naprej, kjer je bil prej Mclaren, a ne Schumi ne rosberg ne moreta ni?

Ferrari nazaduje, za?el ga je je*** Renault, in tudi v skupnem se?tevku ga bo 123 ujel Mercedes...

That's it novega v F1...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?estitke in velik dobrih in varnih km. Men osebno CX-7 bolj le?i. Js sem z Euro Wagni zaklju?u. ?koda da ni tole bel CX-7, ki je men najbolj u?e?.

hvala vsem, da ne bom preve? 'svinjal' foruma lahko samo re?em, da sem nadpovpre?no presene?en nad avtom, kljub temu da sem ga izbral iz dolo?enih razlogov. Lahko bi opisal ob?iren test a upam da bom kdaj ?e kako mazdo lahko obdelal :)

TDI 143 CR pa je zadetek v polno med navorniki, ma?ina vle?e, sploh ni glasna kot so rekli testi, pa ga ne vozim sedaj kot novega do 1500km, pa sem ga komajda spravil do 5,7 povpre?ne....kot da no?e pit ve? :) po 450km mi pravi 720km remaining...

skorajda trkam po cagru, ker se ?e nisem navadil....

Najbolj so pa nezadovoljni otroc, ker ni ve? mo?nosti izsiljevanja za gormite na bencinski....

P.S. Tudi jaz si ?elim da bi bila to bela CX-7....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zadek je pa meni ?uden?? Kot Fiat Stilo karavan ipd., druga?e pa bolje to kot Nemca, ceneje pa ?e notri se vidi da isto. Seati so pa dra?ji od ?kode???

Glede na to kaj je vse notri za 22k proti 28k na ceniku = 36k pri audiju....je vsak iz koncerna cenej?i...

Avto je dober majke mi, samo star imiđ ma. Skorajda govorimo o premium znamki :rozico:

iz kranja sem prpelu sladoled v sovoznikovem predalu (polovica je dodatno hlajenega) in je zmrznu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?paudi je doma, prvi ob?utki zelo dobri - test po jepr?ki cesti, s tem da so bile gume na samo 2.4, medtem ko je za polno obremenitev 2.8...sem dal zlato sredino 2.6 in 2.7

Gor so ER300 gume :jupiii:

Ve? ko ga malo zvozim, danes gre na prvo pot v Rovinj

Ima pa nekaj kar dam kapo dol, ker grem na navornika z bencinarja - matri?ni barvni prikazovalnik, ki prikazuje trenutno prestavo in z zeleno barvo priporo?eno naslednjo prestavo za dol in gor....skratka skoz ho?e da ?altam :P je pa zelo uporabno

Glede meritev Boss, v avto iz tovarne ki je imel 18km z nazivno kapaciteto 70L tanka je ?lo not 70,3L...81? :vskalo:

post-2637-1275039578_thumb.jpg

post-2637-1275039627_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Pa kaj bi vi2 rada klitoris slikala za na jumbo plakat?

:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?a dajo striptease tudi ;) al pa koncert RBD vsak teden :P

Pa da ?e Murko himno poje - zmaga!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e okol tega je tolk pluvanja in nakladanja kak?en nepotreben megalomanski projekt je to. Si predstavlja?, kaj bi blo, ?e bi res bil za 30-40k gledalcev - jamra?i in stalni negativisti bi raztrgali jankota, mestno oblast pa ?e tri ?etrt Ljubljane, ki smo si drznili izvolit Zokija za ?upana. :jezicek:

?e dajo asfalt namesto travo bo stadion skoz zaseden :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

poro?en!

Dobrodo?el v klub

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

sej tega me je strah :jezicek:

fotkic je bil malo morje denarja pred 5 leti, sedaj pa odprt za vse predloge...:) ga ne uporabljam.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotoaparat
Napisano

Super fantje... hvala, ker mi pomagate pri odlo?itvi.

Sem gledal tudi Canon SX1 IS ampak ga nekaj grajajo, da je samodejna nastavitev fotkanja resni?no slaba in da se je tega treba vedno lotit ro?no s kr nekaj nastavljanja. To ni cool ?e posebi, ko rabi? neki na hitr prtisnt in ni ?asa narest doma?e naloge iz manualnega nastavljanja fotki?a.

Kak?no je pa kej mnenje o Olympusu SP-800UZ - fotke so se mi zdele dobre.

?e koga zanima res dober in kvaliteten fotoaparat po mazda ceni - Konica Minolta Dimage A200 naj me zvrcne ..:)

uporabljen 3x....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

carji

?e eno so na?li, 7 otrok, 4 pravnuki!!!!

Komajda hodi in sli?i ampak mama je razturala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo danes zastavil prvih 13 kvadratnih metrov tlakovcev-mater sj mi kar gre :)

Objavljena slika

Objavljena slika

Bo moja M3 kon?no dobila parkink pa streho nad streho :P

V kvadrantu G8 ma? kocko postrani :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Zarad Chucka Norrisa so Devi?ki otoki samo ?e otoki..

Chuck Norris je legenda. edini ki je kavsal pred svojim fotrom

?e imata ti in Chuck Norris 5?, ima Chuck Norris ve? denarja.

Chuck Norris lahko z eno ptico ubije dva kamna.

Na svetu sta dva tipa ljudi: Chuck Norris in nesposobne?i.

Nekateri berejo stripe o Supermanu. Superman bere stripe o Chuck Norrisu.

Chuck Norris ko dela sklece, se ne dviguje ampak potiska zemljo navzdol.

Chuck Norris ni nikoli dobil oskarja, ker si ni nih?e upal mu dati kovinski predmet v roke.

Solze Chuck Norris-a zdravijo AIDS in raka, ?koda da on nikoli ne joka.

Ko se Chuck Norris pogleda v ogledalo, se steklo trese, ker ga je strah biti med dvema Chuck Norris-oma.

Chuck Norris vedno spi v osvetljenem prostoru. Ne zato, ker se boji teme, ampak zato ker se tema boji Chuck Norris-a.

Parkiri??e za invalide, ni njim namenjeno, ampak je to Chuck Norris-ov parkirni prostor. Znak samo nakazuje, kaj se ti bo zgodilo, ?e parkira? nanj.

Ko ti Chuck Norris poka?e sredinec, ti v resnici poka?e kolko sekund bo? ?e ?ivel.

Duhovi so ljudje, ki jih je ubil Chuck Norris, samo smrt jih ?e ni uspela sprocesirat.

Chuck Norris je umrl pred desetimi leti, samo smrt nima jajc, da mu to pove v obraz.

Koledar Chuck Norris-a gre iz 31. marca takoj na 2. april. Nih?e se ne ?ali s Chuck Norris-om.

Chuck Norris-ov pes je sam streniran, da po?isti drek za sabo. Chuck Norris ne ?isti nobena sranja.

Chuck Norris igra rusko ruleto s polnim bobnom...in zmaga.

Chuck Norris ni mo?an kot konj, konj je mo?an kot Chuck Norris.

Chuck Norris ne potrebuje besed za zapeljevanje dekleta, on samo re?e TAKOJ.

Chuck Norris je 1/8 indijanec. To nima veze z njegovimi predniki, ampak je indijanca pojedel.

Chuck Norris je ?tel do neskon?nosti. Dvakrat.

Chuck Norris je naredil samomor. Trikrat.

Boogieman zve?er pogleda v omaro, da ni slu?ajno v njej Chuck Norris

Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.

Chuck Norris se ?e ni kdaj umil ker voda pred njim be?i. Pa vendar ni umazan, ker je Chuck Norris hitrej?i od vode.

Chuck Norris je edini mo?ki, pri katerem ?enska utihne potem, ko jo je nategnil.

Samo Chuck Norris je sposoben narediti samomor iz zasede!

Chuck Norris ne dobi son?nih opeklin, sonce dobi Chuck Norris opekline!

06.06.06 je pri?el hudi?, da bi za?el apokalipso, pa je sre?al Chuck Norrisa...

Chuck Norris ne ve veliko o spletnih straneh. ?e dobro da ne, saj bi druga?e zbirsal celoten internet.

Chuck Norris je ubil Hitlerja, sam neonacisti tega no?ejo priznati!

Chuck Norris ne gleda son?nih zahodov. On jih napravi!

Chuck Norris lahko za?ge mravljo s pomo?jo pove?evalnega stekla. Pono?i!

Chuck Norris lahko deli z ni?lo!

Chuck Norris je edini, ki je premagal steno pri namiznem tenisu!

V povpre?ni sobi je 1278 predmetov s katerimi te lahko Chuck Norris ubije, vklju?no s samo sobo.

Chuck Norris ne bere knjig. Tako dolgo strmi v njih, dokler ne dobi informacij, ki jih rabi!

Nekoc je Chuck Norris tako mo?no zamahnil z nogo, da je le-ta prebila svetlobni zid, ?la nazaj po ?asu in ubila Jurija Vego, ko se je ta odpravljal domov

Na za?etku je bla Pangea, potem je pa pri?el Chuck Norris...

Strela ne udari Chuck Norrisa, ampak Chuck Norris strelo.

Chuck Norris te lahko ubije s katerimkoli delom svojega telesa v eni sami sekundi. Ce je dobre volje ti celo dovoli, da lahko sam izberes.

Samo Chuck Norris pozna zadnji dve decimalki ?tevilke PI.

Chuck Norris je edini ?lovek na svetu, ki lahko kro?ni udarec po?lje po elektronski po?ti.

Chuck Norris ne spi.... on ?aka.

Policija ozna?i vsakogar, ki napade Chuck Norrisa kot CD 45-11.... samomor.

Chuck Norris lahko ubija s pogledom in to za tri generacije naprej.

Chuck Norris ni naro?en na National Geographic, ampak je National Geographic na Chuck Norrisa.

Zakaj kupuje Slovenska vojska nove oklepnike? Ker nimajo Chuck Norrisa.

Chuck Norris na krvodajalski akciji: "Dvocevko in vedro prosim!"

CHUCK NORRIS je prvi sesul windowse!

Naslednje ime za Microsoftov operacijski sistem bo ChuRis, ker bo bolj udarjal po luknjah.

Zakaj Chuck Norris nima antivirusnega na ra?unalniku. Ker ko virus prileti v ra?unalnik, se ga tak vstra?i, da se kar obrne.

Bog je hudi?a pregnal z nebes na zemljo, Chuck Norris ga je usekal naprej v Pekel...

Chuck Norrisov prdec di?i kot pomladanski travnik. Ampak te vseeno ubije.

?e ne bi bilo Chuck Norrisa, bi danes na Zemlji ?ivelo 11 miljard ljudi.

Teorija evolucije ne obstaja. Obstaja samo spisek bitij, ki jim Chuck Norris pusti ?iveti.

Chuck Norris ne rabi vojske, on je vojska.

?e vedno mislite da ste lahko Chuck Norris? Ne? Sem si mislil!

In v razmislek: Zemlja se vrti samo, ker Chuck Norris te?e po njej...

Ce vprasas Chuck Norrisa koliko je ura, ti bo odgovoril "Dve sekundi do!", in ko ga vprasas "Do ?esa?" ti bo s kro?ejem gobec razbil!

Macgyver lahko napravi avion iz zvecilnega in pisarniske sponke, vendar ga lahko Chuck Norris ubije in mu ga vzame.

Chuck Norris se je nekoc sprehajal po ulici z masivno erekcijo. Nobeden ni pre?ivel!

AMPAK:

Bruce ga dol vrze :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tri ?ene stoje pred vratima raja.

Nakon ?to jedna stidljivo pokuca otvori sv. Petar osobno vrata i upita prvu:

"Za ?to si ti koristila svoj ?enski organ za tvog zemaljskog ?ivota?"

Ona će: "80% za sex a 20% za pi?kiti"

"Onda uđi, ti si dobrodo?la"

Onda se obrati drugoj ?eni:

"Za ?to si ti koristila svoj ?enski organ za tvog zemaljskog ?ivota?"

Ona će: "50% za seks, a 50% za pi?kiti"

Vrlo dobro, ulazi!

Na koncu upita i treću: "a ti?"

"Sv. Petre ja sam moj organ koristila 90% za pi?kiti a 10% za sex!"

A Sv. Petar će na to: "Ako je to tako, ?ao mi je ali onda mora? otići,

ja te ovdje ne mogu primiti."

"..... ali iz kojeg razloga Sv. Petre?"

"Draga moja, ovo ovdje je raj, a ne WC.....!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.