Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Zadnji? se zbudim pa tole vidim :D Ko me gleda ko zaklano tele...

Objavljena slika

Kaj si ji z u?esi naredu ... a je to nova moda - polizana u?esa nazaj :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

RO in HU sta v globji krizi kot Gr, le da to nikogar ne **** ker niso v EUR zoni.

KBC PL se je prodal Katarcem, Erste je odpisal 800MIO, od tega 930M v RO in HU.......................

aja - vse so na?e stranke.... :vskalo:

KBC je Belgijska vlada ?e 2x dokapitalizirala z nekaj miljardami ?. zdej se pa pri?akuje da bo KBC dala denar za dokapitalizacijo NLB - ma ja malo morgen, ?e ?e zase nimajo :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

(*fun fact: pi?e se tako kot Boss-ov "najljub?i" politik*) :D

Hmmm, naklju?je? :hudicek:

Evo zdaj sem naredil to?no tako potezo kot jo po?nejo v stranki mojega "najljub?ega" politika. ?e povezave ni ni pa? samo namigni da je pa ?etudi je enak samo priimek. :whatever:

Tako je..odpis je bil tudi Gr?iji.....tudi na severu EU je kriza pri bankah...so na?i nekaj kupli, da ne govorimo o Dexiji..jaooo. Sam kot se sli?i lepo, da bodo s tem dobi?kom izgubo pokrivalo, sam da gre dobi?ek za izgube je pa nekaj najslab?ega, namesto za investicije in razvoj...kam to vse pelje,...raje ne razmi?ljam...samo res zanimivo, vsi imajo delo, vsi garajo a na koncu sami minusi, in to v marsikateri panogi,...narobe svet.

Sej sej, ampak Slovenceljni vidijo samo NLB kako smo zajebal in imamo slabe nalo?be - ?isto vsi jih imajo in to ogromno, razlika je edino v tem, da pa? v NLB smo to mal prej priznali in naredili nekatere odpise, drugje so pa kr precej ?akali in dajali ob?utek, da je vse v najlep?em redu.

?al ni ... treba se bo sprijaznit s tem, pa ne narest nekih nepremi?ljenih potez, da se ne bo destabiliziralo situacije, ker ?e enkrat nastopi anarhija si bomo vsi ?elel imeti recesijo. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Pol pa ne drkaj telefon, ker o?itno je jasno kje grmi zajec. Pokli?i na Tu? pol naj pa ?e Uro? pa bosta mal primerjala odgovore pa ni? povedat, da pozna? problem tud pri drugih uporabnikih - da vidi? al se bodo izmotavali al kaj bo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pri spovedi

Faran: “O?e, imel sem bli?nje sre?anje z neko ?ensko ... skoraj ...”

?upnik: “Kako to misli? ... skoraj ... sin moj?”

Faran: “No, slekla sva se, legla v posteljo, drgnila najine intimne dele ... pa sem se pravo?asno ustavil, ?e preden bi se lahko kaj resnega zgodilo ...”

?upnik: “Sin moj, drgnenje intimnih delov je isto kot da bi ga dal noter. Pusti to ?ensko, za pokoro pa zmoli petdeset o?ena?ev in vrzi 50 ? v pu?ico za reve?e ...”

Naslednjo nedeljo:

?upnik: “Sin moj, si zmolil pokoro, ki sem ti jo nalo?il prej?njo nedeljo? Si izpolnil vse, kar sem ti naro?il?”

Faran: “Sem, seveda sem, o?e.”

?upnik: “Nisem opazil, da bi vrgel 50 ? v pu?ico za reve?e.”

Faran: “No, z bankovcem za 50 ? sem podrgnil po pu?ici, noter ga pa nisem dal. Pa saj ste sami rekli, da je drgnenje isto, kot da bi ga dal noter.”

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove CPP ob?inske pole
Napisano

Sam mal - a so se pravila v CPP kakorkoli spremenila? Kot je meni znano ne, spremenile so se le neke dolo?be v ZPrCP predvsem na podro?ju kaznovanja vse ostalo pa ostaja enako.

Tko, da ne vem zakaj, ?e se pole spremenijo bi se morala tudi knjiga? Al kej ne razumem? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mazdica je na lepotnih operacijah in bo lepa lepa v petek,..zakaj v jamralniku,..ker je nadomesten avto fiat punto :glare:

To bi morala biti vesela - najslab?e je, ?e dajo nadomestni avto, ki je bolj?i od tvojega pa ga pol no?e? vrniti :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zato, ker so togi kot prekla in v vseh, ki niso njihovi, vidijo izdajalce in sovra?nike - to je stranka zagrenjencev, ki nimajo niti najmanj?ega smisla za humor. Zato sem jih kot vzor?ni primer potegnil ven sploh ob izjavi kako so napadli Viranta, ki je bil prej njihov zdej pa ker ni kao ve? njihov, je pa izdajalc pa ne vem kaj ?e vse - ogabni so.

Pa ne da mi je slu?ajno Virant v?e? - njegova pla?na reforma v javnem sektorju je namre? naredila velik problem in dodatno luknjo v prora?unu - ampak kljub temu si ne zaslu?i takega zmerjanja in ?ikniranja.

O?itno nekomu po?teno te?e voda v grlo in to me neznansko navdu?uje, da ne bo Ivan mislu, da bodo sami na volitvah haral in pri 30% udele?bi pobrali 50-60% glasov, kot se je ?e hvalil.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Temu se re?e satira in humor na nivoju ... ni ?aljenja, v bistvu ga pa vseeno malo okrca oziroma njegove potomce. Vi? kej tazga v SDS niso nikoli sposobni narest - tam grejo v nesramnosti preko vsake zdrave meje... sej pol ni ?udn, da so durh na durh nekje na sodi??u al pa v kak?nem sodnem procesu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromotor
Napisano

Mislim sda je ?as da tudi za gospodinjske aparate uporabi? isto taktiko kot za avto- novo :hudicek:

Sej sem mislil ampak ko sem ga odprl sem ugotovil, da je prakti?no brez znakov obrabe. Tesnila, gumjaste cevi, cela plastika in vse drugo, da mi je enostavno greh tole stran zagont. ?e ne bo ?lo druga?e bom pa? samo motor menjal - sicer je malo druga?en ampak na?eloma bo ?el notr.

Tko je to, ?e bi mi to po?el serviser bi mi vse skupi opilil 200? kar je ?e pol novega pomivalca, motor me pa pride 100? pa ?e malo zadovoljstva ima?, k si sam stvari porihta?. :danzoman:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

An?e je opravu delo z odliko, da ne bo pomote! :jupiii::danzoman:

Kaj si pa pol ti u?pi?u? Feltne?

Odrexzan od sveta zahvaljujoc blackberryju :(

?e ti je to kaj v tola?bo - nisi edini. Pa so ?e kej zrihtal al bo? moral kak drug telefon uporabit?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Kolegica je lihkar dobro pogruntala, ko je rekla, da po u?eri?nji fuzbal tekmi je verjetno Janko z Vića moral sin?kom danes kupit cel plato Kinder jaj?kov (da nehata jokat), ker je njuna (originalna) ekipa usjala s Smu?arji! :P

Ampak kolk je hudo, ker je Janković pol srb. :whatever: Sinova pa kolkor vem so sam ?e ?etrt Srbi. Me res zanima kolk Slovencev nas je ?ist rasno ?istih? Po moje kaka polovica.

A naredimo anketo na forumu, pa da vidmo strukturo - sej ne da bi se ?li rasno nestrpnost ampak bolj zato, da kon?no dojamemo, da smo verjetno v Slo ker precej me?ani, da ne re?em zme?ani :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromotor
Napisano

overtuned :hudicek:

?e si mislil na pralni stroj, k sem ga mal upgradal - tist deluje OK :bravo:

Govorim tukaj o pomivalcu in o motorju za pumpo. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Internetni ponudniki
Napisano

Ja sej pol pa infarkt pri 42-ih - ne vem, ?e se je vredno tolk razburjat razen, ?e je to za preganjanje vsakodnevnih veliko bolj kriti?nih skrbi. Se pa strinjam, da je car in ?koda, da ga niso predvajali na?im reprezentantom v Litvi - po moje, ?e bi ga sli?ali bi se marsikdo vsaj malo zamislil ali res daje vse od sebe.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromotor
Napisano

Mogo?e pa mu fali megabond :bravo::ouje:

Z lahkoto, ga zavrtim na roke, tud pumpa, ki je montirana na koncu se obra?a BP. Tako, da mazanje ni problem.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nove CPP ob?inske pole
Napisano

Kaj pa recimo da se dejansko nau?i kar pi?e v knjigi ?

A njen tip naprej kolegico kresne(za vajo-trening) pol pa ?ele njo ?

Se popolnoma strinjam, ker tist se nadudlajo na pamet pol pa v naslednjih 10 dnevih pozabijo vse in je katastrofa na cesti. V knjigi vse lepo pi?e in res ne rabi pol imet, sploh, ?e je funkcionalno pismena in tisto kar prebere tudi razume.

Se opro??am za moraliziranje samo s to bodo?o voznico si bom tudi sam verjetno neko? delil cesto in res ne bi ?elel, da se meni oziroma mojim karkoli zgodi zaradi njenega nepoznavanja prometnih predpisov.

Ajvar :bravo: lepa primerjava :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.