slabo se vidi, ampak tipo je po moje z ?ago za ?elez odprl odbija? (na treh delih tako da ima odprtina strehico na auspuh) za 2 cevi pri?vasane na cev auspuha, okoli avta je nalimana plastika ki ponazarja pragove, na strehi pa je lovilec muh....
Spredaj ga ?al nisem mogel slikati......enako lu?i so bile ovite v nekake okrogle cevi - ?e? bo bolje svetil usmerjeno...
Jaz sem se smejal se 5 minut......
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Odli?en vikend je za mano, ?raufanje od jutra do ve?era(gapson-Spektr-james), naredil ?e 600 nalepk, po?tukal kolegov webpejđ, za?el enega novega, izbral-zrihtal slike z tekme na blego?u, lucija je huda name, skratka sem super spo?it za nov teden.
Je pa v?eraj popoldne pri nas padal sneg .
a Lu?ka je ?e s tabo?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
se mi zdi da je samo opazil kamikazo za njim in pani?no reagiral....zakaj bi imel nekaj proti po?asnemu vozniku ?e ima lev pas????? PA sploh ni sla pocasi by the way
Policijska uprava Koper na podlagi 12. ?lena Pravilnika o postopkih z najdenimi stvarmi (Ur. list RS, ?t. 75/2003) razpisuje
1. javno dra?bo najdenih stvari v letu 2010.
Dra?ba bo v soboto, 8. maja 2010, ob 9. uri na dvori??u Policijske postaje Koper (na Ljubljanski cesti 8 v Kopru). Ogled stvari bo mo?en eno uro prej, med 8. in 9. uro, na isti lokaciji.
Dra?ba bo potekala po na?elu videno - kupljeno - odpeljano. Vljudno vabljeni!
Seznam predmetov, ki bodo naprodaj:
ZAP. ?T.
OPIS PREDMETA
IZKLICNA CENA V ?
1.
Samsonite zelen kov?ek skupaj z vsebino, kozarec, steklenica 0,5 litra, bunda bele barve, odeja rumene barve, brisa?a modre barve
2 ?
2.
mo?ko kolo modre barve z rde?imi in belimi ?rtami ?t. okvirja 0521842Z
5 ?
3.
skuter Piaggio ?rne barve, po?kodovan desni smernik, plasti?ni oklepi v celoti podrsani, ?t. ?asije DOM535630M
V?eri mi je probal en đanki vlomit v avto. Prasec je zapi?u ?raufenciger in naredil udrtino v stre?nem stebri?ku in zvil ter spraskal barvo na notranjem delu in na vratih.
Sre?a, da razen ?kode mu ni uspelo priti v avto ?eprav notri itak ni bilo ni?esar.
No evo, ?e malo pa bo? tako kot jaz, pobarval vsak del avta da se ne bo sploh opazilo da je bil barvan....
Pa si imel kaj takega v 'vidnem polju'?
Imas voznike v avtih, ki so jim ze mame pa ate prale mozgane da je motor smrt.
Ta bo naredil vse da bo zablokiral tvojo pot v smislu, kaj se pa gres, tega ne smes.....skratka jemlje zakon v svoje roke.
Na k. mi pa grejo vsi v avtih - ki mi vozijo na tablici motorja. Res vozim turisti?no motor +/- 10km okoli omejitve (ja tudi manj ker nekatere ceste si ne zasluzijo znaka 50), potem se ti pa nalim na rit kao ja pol? prokleti a nima? motor, ?e z avtom te na??ijem...
Tem samo maham naj grejo mimo, ker se budale ne zavedajo da se lahko 3x hitreje ustavim, pa tudi da ce saltam dol, se bom ustavil brez ?toplampe.
in ?e se takega idiota ne more? losat, ti ostane samo eno, gas pa naprej....ve?krat je to pametnej?a poteza, ali pa voziti za nekomu ki je zatopljen v telefon in bo kar na lepem zavil nekam ali pa se ustavil sredi ceste, ker ga nekdo vodi preko telefona
?e enkrat me je izu?ilo, da tisti, ki pravijo, da je ?port koristen, serjejo.
V glavnem v?erja mi je ratalo razfukat koleno in to oreng tako, da sem tam ?ist trd namest 40cm vi?je. Za povrh pa mi je v istem trenutku ratal na drugi nogi zvit ?e gle?enj.
Jebemu rekreacije in ko?arko...
A tud ti bo? brez svetovnega prvenstva? Adijo medalja
?e mate preve? energije pridte k men betonirat pa ?olat.
P.S. Sam res, drug teden bi lahko akcijo usekal. Za?olal sem, samo ko pride beton (kr hru?ka) bo treba ravnat preden se osu?i, zato bom pa premal sam....
Anyone?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
slabo se vidi, ampak tipo je po moje z ?ago za ?elez odprl odbija? (na treh delih tako da ima odprtina strehico na auspuh) za 2 cevi pri?vasane na cev auspuha, okoli avta je nalimana plastika ki ponazarja pragove, na strehi pa je lovilec muh....
Spredaj ga ?al nisem mogel slikati......enako lu?i so bile ovite v nekake okrogle cevi - ?e? bo bolje svetil usmerjeno...
Jaz sem se smejal se 5 minut......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani