Spet neki ?raufam pomivalni stroj, ker se mu dogaja, da na vsake toliko ne obrne glavni motor, ki poganja pumpo za brizgat vodo skoz ?obe na vetrnicah. V?asih pomaga, da ga mal rukne? pa obrne ampak ?edalje bolj pogosto pa tud to ne.
Elektromotor sem razdrl spucal kokr sem lohka. To je pa? brezkrta?ni motor in kej dost nima? za drkat sploh ker navitje zgleda OK in ni znaka, da bi kje karkoli prebijalo. Bom videl a bo kej bolje.
Zanima me pa nekaj drugega - na ta motor je vezan dimenzijsko kr konkreten kondenzator. Zakaj? Zakaj motor rabi kondenzator in ali je mo?no, da zajebava prav ta? :ne vem:
?e se kdo kej spozna na elektromotorje bi prosil za nasvet.
p.s. Jebat ga nov motor je 100? pa se mi kar ne da tolk denarja v 15 let star stroj vtaknit. Sem ratal ?isti ?krtuh tko, da ne me obsojat, ker rabim pr?parat dnar za nov avto
Mi to mamo ?e vedno ma? glavni display in na vsakem telefonu kolk folka ?aka. Tud jaz vsko?im, ko je gu?va sam kaj ti to pomaga, ?e ?e ?efe zraven prime za telefon pa je ?e vedno 16 ljudi na ?akanju. ?e pa bi bilo ?e tistih 6 ?tudentov pa bi meli izpolnjen letni plan 6% odpadlih klicev. Tko bo pa letos verjetno globoko ?ez 15% al pa raje proti 20 ... ?paranje FTW
P.S. - na va?i liniji 080 1000 sem ravno danes ?akal 5 minut in pol, nakar sem seveda prekinil, ker sem se zeeelo naposlu?al va?e uverture. S tak?nim odnosom do strank se vam ravno ne pi?e dobro (ali imate zaposlenih premalo ljudi na klicnem centru pa boste verjetno sami vedeli, ampak za nas kot stranke je to totalno nesprejemljivo!!!). Skratka obup od storitve!!!
Ko ti prekipi ti pa? prekipi - si ?ist lepo jezno a vseeno na kulturnem nivoju napisal
Bom pokomentiral pa tale odstavek in ga primerjal s tehni?no pomo?jo v na?i firmi.
Fucking ?para se zato so recimo pri nas ruknili letos ven 6 ?tudentov, kar je pomenil za 30% zmanj?an personal na pomo?i uporabnikom. Zdej pa rata paradoks. Taisti, ki so najbolj pizdili kolk je banka potratna in da bi si nekak povrnila vsaj del?ek ugleda se je le ta spravila v projekt "fitness" (ne se smejat tako je res ime projektu ?paranja ), odpustila ogromno ljudi in zdej se ta bumerang spet vra?a nazaj uporabnikom, ki ne morejo dobiti hitre usluge in informacije, ker ljudi pa? na podpori ni ve? toliko, da bi lahko zagotovili odzivnost. In nezadovoljen folk bo ?el drugam, kjer bo naletel na podoben problem saj v drugih bankah sploh nimajo hotlajna in zato skrbi zunanja firma, ki pa je isto podkadrovana. V glavnem ?tala vsepovsod pol se pa ?e pri?akuje od ljudi, ki 8 ur nonstop dvigajo telefone in posku?ajo oskrbeti nezadovoljne stranke, da so prijazni in polni elena. Ne gre, ne morejo.
Pri nas smo bolj pape?ki od pape?a in bi ?li v neki tralala peklensko drag sistem cestninjenja v prostem toku naemci pa ravno kar razmi?ljajo, da bi uvedli vinjete
To je najbolj logi?en in dale? najcenej?i na?in pridobivanja sredstev. Pri nas bi ga morali samo ?e nadgraditi s sistemom, ki ga ima Mad?arska pa lahko odpadejo ve? ali manj vse kontrole, kazni za neuporabo pa veselo lepo v pisemcu na naslovnika. Pa ?e to kmalu ne bi bilo potrebno, ker ?e bi vsak vedel, da z vstopom brez vinjete na AC avtomatsko dobi? kazen se ne bi nekateri ?li reeskirat v stilu "sej verjetno ne bo kontrole".
Sori, ampak skoraj tako kot pravi Labi (le bistveno manj krvavo) je blo leta 1991 pri nas. Le volilna nedisciplina nas Slovencev je prinesla tega ?loveka na to funkcijo, kot da je LJ samo iz Fu?in. Sedaj naj nam vlada biv?i enemy No1? ?e ve? kot dovolj absurdno da je Srbin ?upan gl. mesta na?e dr?ave. Kot intermezzo: vsazga lublan?ana z veseljem podra?im s tem v zvezi a ga ni noben volil, jeah right. Pa ne se mi sedaj ogla?at da ima dr?avljanstvo. Vsi jugovi?i ki imajo ?e star?e tu rojene ponosno ob vsaki priliki kokr se le da naglas povedo od kje so od ?eljkića in Avdića naprej.
Torej rad bi videl dr?avo na tem svetu, kjer je tisti, s katerim so se 20 let nazaj streljali postal tako mogo? ?lovek in to v politiki. Only in Sovenistan, ma re?te kar ho?ete. Tako da Labija ?ist podpiram. ?e bo tale ?lovek mandatar, pol smo Srbija, al pa ?e bolj? ?efurija. Svoje si bom mislil tudi o volivcih, a to je ?e drugo. Prava slika bi bila, ?e bi bile volitve obvezne in neudele?ba 200?. Pol pa garant adijo ves ta folk nazaj na Fuđine,sem prepri?an. Prav nerodno mi je, da smo tako prodan narod.
Sem pa itak mnenja, da noben ki ima do sedaj kakorkoli veze s politiko, ne bi smel bit zraven oziroma izvoljen, le tako bi imeli kako ?anso. A to je ?al nemogo?e, kar poglejte ?krata iz Murgel. ?eprav je ?e 10 let v penziji, ko jim pride prav, ga dajo na TV.
Katero gorje je manj?e Ivan ali Zoki, je pa resno vpra?anje. Po mojem sta oba prej za v arest kot za tako funkcijo. Seveda pa sta oba, jasno da, nedol?na kot ov?ici.
?lovek pa kaj je s tabo narobe? ?iri? rasno nestrpnost in ?e to povrhu z neresni?nimi trditvami. Dej poglej si Jankovi?ev ?ivljenjepis pa bo? videl da je mama Slovenka in o?e Srb on pa razen zgodnje mladosti od 12 leta ?ivi v Sloveniji. Se pravi od leta 1965. Ti pa pi?e? najmanj kot, da je s tankom juri?al na slovenijo 1991 in da je zato dobu nagrado. ?e enkrat, ?e slabo vidi?, Janković ?ivi v sloveniji ?e 46 let in ne 20 kot se tebi zdi.
Sicer pa za splo?no informiranost pa ker vem kolk te?ko je danes sploh kej najti na internetu
Suvereno sem nateral 3 Jugoviće, ki so se mi naslanjal na ?rnga zmaja, kot da ga majo v lasti ?e odkar so ga v fabrki nardil, mislim bedniki eni! Mogo?e se je kdo ?e sliku z njo, da bo mel za Fejzbuk, hihi.
Labija pa kar ?tekam, ker ?e samo zdaj ko je "?ef" ?abarije se obna?a ko bog i batina (lokalni ?erif) in mu nih?e ni? ne more (razne peticije ob?anov itd., ni ?anse).
Ampak a ni hec Zokija kot "lokalnega ?erifa" nekateri folk ne prenese, medtem pa Ivana kot verjetno bodo?ega "zveznega ?erifa" bi pa taisti navdu?eno sprejeli. Jaz res po?asi obupujem, ker o?itno ne dojamem te logike.
Glede peticij ob?anov v stilu "tr?nice ne damo" pa je moje mnenje tako, da se ne strinjam, da neka manj?ina postavlja diktate ve?ini, ki bi radi imeli urejeno tr?nico in tudi omogo?en dostop do nje. Kaj hudi?a je problem, ?e bo spodaj gara?a - lahko bodo ?li na tr?nico tudi tisti, ki zaradi pomanjkanja ?asa ne morejo biti vsak dan pe? po pol kilce banan in glavo solate in rabijo nakupit sadja in zelenjave za cel teden.
Po drugi strani so vsi imeli tolk za povedat, ?ez kongresni trg kolk bo vse zjebano - zdej je pa to en lep?ih koncev Lj z urejenim "nevidnim" parkiri??em in lepim parkom nad njim.
Tele razne civilne iniciative so v ve?ini babji jamralni kro?ki, ki jim je ve?inoma glavni hobi, da konstanto nekaj pizdijo in se na smrt bojijo vsake spremembe.
Hmm, a res? Po ?em to sklepa?? Res bi rad sli?al metodologijo po ?em lahko re?e?, da je JJ 10x bolj?i - je imel svoj trenutek pa ga je zapravil tko da mi res ni ve? jasno kam sploh ?e gleda folk.
Aja pa sam tudi nisem najbolj navdu?en na Zokijem. Zoki ima podporo v LJ v Sloveniji pa ne - sploh ker slovence fou?ija razganja in pa? uspe?nih ljudi ne maramo. Nej kr v Lj ostane pa porihta mesto do konca -zaenkrat je naredil v Lj veliko ve? dobrega kot pa slabega in zato bo podporo obdr?al.
Ha,na?tej mi na PRST ene roke,kateri je bil po?ten "?ef" do sedaj.
Kot je meni znano Pahor glih ni baraba - je pa? preve? spravljiv in naiven ter premalo odlo?en, verjetno tudi premalo sposoben za tako nalogo samo ni barabon. ?lovek se je trudil kot je pa? lahko in sem ?e zmeri prepri?an, da je hotel delati v dobro ljudi sam ?al se mu to ni posre?ilo.
Zadevo daovnloadajte(desni klik in shani povezavo-save link as in spodaj zberete nameso save as adobe acrobat, all files) in ji pol poleg imena fajla dopi?ete kon?nico .mp3 !
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobi dobi... brni in se za?ne navitje precej segrevat. Na motorju je montiran tudi ventilator, ki hladi navitje, ?e seveda motor normalno laufa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani