Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Bomo vidli kaj bo va? adut v Me?ki pokazal na prihajajo?ih dirkah, ena lastovka ?e ne prinese pomladi al kako ?e pravjo! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Hihi, mo?no dvomim, sicer sem ga vmes ?e dvignu za 40mm, ampak ?e vseeno so zadaj izpu?ni cevi tok nizko, d aje kriza (max. ene 10 cm od tal)! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Knofek je potem po radio zvezi spra?eval, kaj za vraga je un po?el zadaj oz. kaj je ?elel dose?i? :P:hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Se pravi mo?no da rezultati dirke ?e niso dokon?ni (?eprav mu seveda privo??im, ki je ?lan moje najlup?e ekipe)?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Tolk bi ?e lohk mel mozga oz. razsodnosti, da ve, da ne more nobenmu zaupat, a zlasti novinarjem ne, za katere velja, da je dobra novica - SLABA novica in ta se prodaja! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ah dobro, Boss, zdej pa se mal vpra?aj ?e Prvo?ol?ki zasedajo mesto Premjeja (ki naj bi dal nekaj nase - na?eloma)??? :whatever:

P.S. - kako ga je ?e Makarovi?eva enkat komantirala, ?e je kdo gledu; "Jaki mislec!" :danzoman::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Tole je blo zanimivo kot ?e dolgo ne :jupiii:

Kdo bi si mislil, da se da zmagat s taktiko "demolition derbya" :ne vem:

A niso med dirko (gledal sem samo uvodnih 25 krogov) govoril da bojo dirkalnik ?t. 4 ?e naknadno nekaj obravnavali? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

za Symona
Napisano

Stotinko bolj?i pospe?ek do 100??? Verjetno je mi?ljena desetinka, ki Stotinko me pa prov zanima kako se jo izmeri! <_<:hudicek:

Unle talevi rumenko - dirkalnik mi je pa noro v?e?! :ljubezen::rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Najbolj? da jih v Montrealu v kajake presedejo, pa z njimi pol dalje dirkajo. No Hemi pa spet ni kej dost pameti uporablju in ?e lepo po?iva! :blush::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Hja sej.. t.i bonitetne agencije so samo s tem namenom, da s svojimi ocenami uni?ujejo doma?e banke in da tuje lahko harajo na trgu. Folk je pa ?e davno izgubil tisti malenkostni ob?utek patriotizma in se je pripravljen prodati tujcu za pol procenta - ja take mamo. :(

Boss, tudi sam ?e zdale? nisem zadovoljen s trenutno situacijo, ampak ko govori? o pol % razlike. Ja men je logi?no, da ?e npr. vzame? kredo za hi?o (govorim iz teorije, ker v praksi tega ?e nisem po?el), pa jo vzame? na 30 let, pa ima? nekje 3% obresti oz. razni Euribori al karkol ?e so, drugje pa 3,5, halo, logi?no da ?e ho?e? samemu sebi dobro, se ti bo v tako dolgi dobi ?e krepko poznala ta razlika 0,5 % :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.