Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

mazda sla v safe mode :( ,prizgala se je lucka za motor,baje da je fuc lambda sonda nekje cez 600e..ni hotla se navit vec kot 2500 obratov,peljem na servis mi resetirajo in zaenkrat je mir..drug teden pa servis,bomo vidli kako bo..upam da mi bojo zrihtal pod garancijo...neki kao niso hotli ker imam cip notri...po resetu naredu cca 300 km brez problema..je kdo imel podoben problem?

Da ampak na benz Galuni (mnogokratna prigoda) - njeno rezervno ime je bilo Safety mode Renold! :hudicek::blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj pa Ajvar, za v tole navadno 2.3, a je Elf 5W 30 oz. 40 okej al bi raj?i dal Valvolina 5W npr.? :ne vem: :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

?akam da RADO PEZDIR ustanovi svojo stranko, upam da bo kdaj kej kruha iz te moke - namre? ne maram ne levih ne desnih, vsi skup naj grejo v koprive na veliko potrebo! :hudicek::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jo?a pa ne da se ?udi?, da ti pije olj?ek glede na to, da zadnje ?ase probava? top speed :hudicek:

Ja sam res, prej mi ga ni, hehe :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

No pa sem le porajtal, da mi neki olja fali v mazdojcu, tko da sem ga dans nabavu in takoj dolil - cena na OMV za liter 5w-30 je nekih 19?! :hudicek::whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.