Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

po petih letih spet na mobitelu :)

lahko bi se reklo, da sem menjal vse mozne operaterje...

T-2 je zanic, ostala dva (simobil pa mobitel) sta ok, vsak s svojimi prednosti in slabosti

men je zaenkrat cool. sam je samo za slo-cro....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Milan je zasral vodstvo :vskalo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Noja... jaz sem lani (oz. konec 2008, ko sem kupil avto) dobil ugodno (par mesecev vozene v odlicnem stanju) ... in se mi ni izslo...

Za 4 zimske sem dal 400? (nove bi bile dobrih 800?, so pa gor tele >> http://www.nakupovanje.net/dunlop-225-45r1...guma-pr-1154894 ) ... za 4 16" feltne bi dal recimo 200? (to mora biti ze dobar ponudba), poleg tega pa bi moral kupiti se stiri senzorje za tlak (ki so takrat bili okoli 60? za kos), ce ne bi hotel, da mi celo zimo sveti lucka na amraturi :) ... In se vedno bi moral nabaviti komplet gum ....

na gume.si al kje ze sem nael najcenejsi komplet za cx7 valarje nokian m+s za 850?, pa niso slabe :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

sva ?e dva sam, da sem na 18-kah... joj kolk avto bol? zgleda kot pa na zimakih

evo jest sem pa vajina kombinacija, opran pa na 18kah.....

p.s. ena guma za cx7 ma 12kg ?zmeden? , skor se mprec prsu ko sem jih nesel na podstreho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kaj so te za kak?nega nadzornega zaposlil :)

?el je gledat kam gre uklopkotov cash....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pismo korisnika servisu kompjutera:

Dobar dan! Kada ?elim kopirati film na USB, kliknem PASTE, onda mi se

pojavi tekst da nema dovoljno mjesta na USB-u. Poslije toga kliknem PASTE

SHORTCUT i onda mi stane film na USB. Problem je kad hoću gledati taj film

na tuđem kompu, onda se javi poruka da ne mo?e naći film.

Ovo je ?udno, po?to sam sigurna da je film na USB-u, jer ga na mom kompu

otvara sa USB-a. U ?emu je problem? Hvala

Odgovor:

Draga Gospođo, ne mo?ete utrpati svoju bundu u torbicu. Cedulja sa

natpisom, da je bunda u ormaru, pak staje u torbicu. Zna?i ako ste kući i

pro?itate cedulju iz torbe da je bunda u ormaru onda ćete je tamo i naći.

Situacija se mijenja ukoliko se nalazite kod prijateljice i pro?itate sa

cedulje da se bunda nalazi u ormaru. U njenom ormaru mo?ete tra?iti

unedogled, Va?a bunda sigurno neće biti tamo.

Pozdrav,

Korisni?ki servis.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo bo pa njemu napisal kazen?
Napisano

hehe....full bolje leti zdej :bravo:

vids, klopko, ce bi ti to mel, bi te kamera slikala samo v zadnji del avta....

Al pa? ma? to :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?e jo bote odnesli, pa je drugo, oz. 2. prihod je pod ? :danzoman::P

a bo sel real v stecaj za sezono 2010/2011?

Loh me jajcate kokr ?te, ampak zadnji igralec, ki je res bil pomemben za Real je Beckham. Ne samo da je s ?opkom preporodil Real do naslova, ko ga je kon?no Capello le dal na travo, tudi prodaja je omogo?ila nakup dana?njih superotrok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kdo bo pa njemu napisal kazen?
Napisano

Iz tega je ratal vic, ki se je mojemu stricu res zgodil....

Ga ustavi radar pred cestninsko Kozina.

PA gospod 120 ste sli na 80, kaj nas niste videli?

Ne sem se ravno odpel, ker mi je telefon zadaj zvonil.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lojz leta 2009
Napisano

Pod 2010:

Bernie Eccelstone za Bahrajn:

"Prepri?an sem, da je bila tekma enako razburljiva, kot je bila povpre?na dirka v zadnjih petih letih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Ko gleda? Messija je vse tako izi.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

ta bo res potopil F1

Bernie Ecclestone has admitted Formula One must for now live with its current set of rules. After the processional Bahrain grand prix, there has been widespread criticism of the current rulebook and calls for immediate changes.

Ecclestone has proposed that external engineers in future pen the regulations, and is also pushing again his controversial proposal for circuit 'short cuts'.

"Some might wonder why the teams have options on tyres at all," he said. "Maybe if we only gave them a soft compound they would have to stop twice but I am not sure that they will vote unanimously for the mandatory two-stop race which Red Bull proposed.

"It is basically the same problem we have had for the last few years about downforce and cars not being able to get close to the one in front to create more overtaking. The teams know this but they won't do anything about it because each team looks after its own interests, trying to win."

Reinstating refuelling is also now impractical due to the designs of the 2010 cars, leading Ecclestone to admit that the rules for now are set in stone.

"We cannot change the rules. It would take far too long and it's too difficult. F1 is now a democracy. And all the teams voted for these rules, so now they must also deal with them."

by the way Ali?i?ev F1express.si pa je ?ista kopija www.f1-live.com, kjer berem novice....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Imam dodatno parkiri??a, steklo pa to?o. Toj je to... to?o so podra?il ko prasci.

Predlani mi je nara?unla da ?e bi hotu polni kasko bi blo cca. 1900? vse skupi.

Zjebal mi je bonus, ko sem bil predlani zadnji v veri?nem, namesto da bi bil pri enih 35% popusta, sem ?tartal skoraj od za?etka.

jaz imam totalni kasko (superkasko)..... :ne vem: mam pa 55% bonusa, mogo?e ti ?e vedno vle?e vrednost avta ??? - eto

Sem pa sam opazil ob selitvi v Kranj da je AS Kranj neprimerno cenejsi od AS Ljubljana....teta rekla da so to lo?ene enote s svojimi tarifami.... :ne vem:

Hec: pol mora biti na stajerskem svinjsko drago...:)

post-2637-1268828804_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Planica, Planica - pa ne sladoled :)
Napisano

Naj 'popravim' ugled planice, ni ve? taka pijanica, so pa seveda posamezniki, ki slabo vidijo na dale? in si izostrujejo vid s substancami. :bravo:

Vsako leto sem, tam zadnji 2 leti z otrokom, in nikoli ni panika glede tega, pa vsaka jim ?ast za organizacijo parkinga, prej ko pride?, vi?je parkira?, hitreje gre? dam :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V?eraj ske?iral 1200? za registracijo.... zdej pa kruh pa vodo jest :D

????? Jaz dam 1490 za cxa....

Crvena jabuka so mim....gre na Parni Valjak...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?e kar malo pateti?no, da med dirko spoznava progo in luknje in po krogu in pol po dveh minutah voznje ima ze pol minute zaostanka!!!...

Karun Chandhok apologised to his HRT team after his debut grand prix in Bahrain lasted a little over two-and-a-half minutes.

Chandhok, who was only signed up on the eve of the season and largely because of a reported US$5 million he brought to the team, was unable to practice on Friday and had limited time on the track in a car he had never driven before on the Saturday. After a handful of painfully slow laps in qualifying, he started the race at the back of the grid and was already 31 seconds off the pace when his car hit a bump and crashed into a barrier.

"Sorry, but this was my fifth lap on this track," he said afterwards. "I hit a bump in the new part of the circuit. I was not that much experienced in that part of the track as I had driven only four timed laps over the weekend.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAM LETOS NA MORJE? :)
Napisano

Jaz pa ze ene par let hodim v Sveti Filip i Jakov, cca 5 km od Biograda na moru. Izredno lepo mestece, sama ravnina in se clovek lahko sprehaja par km v katerokoli smer, prijazen gazda..... itak da stalno lepo vreme... se splaca kaksno urico dlje na jug peljat, kot pa cepeti zaradi dezja v sobah.

za velko no? gremo v Biograd, ptem pa glavna sezona Rovinj - kjer se mamo mega v kempu, po sezoni pa ce bo se kej ?oldov mal po Italiji.

Severno Evropo pa vidim prepogosto....

Smo pa s kolegi posezonsko za novembrske po?itnice iz Benetk ve?krat usekali z nizkocenovci:

- Barcelona

- Marakesh Maroko

- Cagliari Sardinija

- Cela Portugalska

Majka, ?e poletje, vse ceneje, in nobene gu?ve. Med glavno sezono grem ve?krat proti alpam / hribi / planinam, tud z dru?ino + Bovec, ki je meni No.1 kraj v SLO, pred in po sezoni pa mor?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ej a ni tako da ti Jankovi? ne more dat pik ?

?e pa ?e pa vsaj v?ivaj v razgledu na igri??e. <_<

Jankovi? je bil priv ki je uvedel piko - mercator piko!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

After all the pre-season expectation, the press wasted no time in slamming the new regulations which reduced the Bahrain Grand Prix to something of a procession.

Drivers and insiders are blaming the refuelling ban, with most cars adopting similar race strategies at the Sakhir circuit and then being unable to follow their rivals closely enough to overtake.

Red Bull's Mark Webber blamed the rule makers, asking scathingly: "Why do they keep dicking with it?" The Daily Telegraph's Kevin Garside agreed, arguing that Bahrain was a "warning of the dangers of tinkering beyond repair".

The Sun predictably slammed the 'Bore-rain GP', with the Daily Mail adding: "The FIA and teams must look at the problem urgently and see what can be tweaked. The sport is in danger of missing out on its greatest bonanza. There are four champions on the grid, all in competitive cars. The racing should be sparkling rather than as dry as the desert."

The most scathing criticism was in the Times

The foreign press was less vociferous in its condemnation, but even Italy's La Gazzetta dello Sport - delighted with the Ferrari one-two - had to mention the lack of fizz. "Looking at it objectively, this new and highly anticipated F1 produced a rather boring race, with very few passes and most of the field bunched at the back. But Sakhir is an odd track. We'll see how the season unfolds."

France's L'Equipe said it was "unanimous" that Bahrain "was deadly dull", while Auto Hebdo insisted it is "too early to say" the new rules have failed, "but the lack of excitement did not go unnoticed".

Germany's Bild quoted Adrian Sutil's father Jorge as saying: "Next time I will take with me something to read."

Michael Schumacher and race winner Fernando Alonso predicted more of the same in 2010, and reigning world champion Jenson Button played down Alain Prost's claim that the new generation will adjust to the formula that was last in place 17 years ago.

"It's not like the old days," Button said. "We have so much more downforce. You could follow cars [back] then. You could slide up the inside. You could race. It's very different now."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

Ampak Jures a ti osebno drugace vozis, ce vidis pred sabo nekoga s to nalepko? Sicer manj problematicni so tisti zadaj, veliko bolj so tisti spredaj, k ti prpelejo nasproti ali pa cez rdeco v krizisce. Mislim, da tam preti veliko vecja nevarnost kot pa od zadaj.

a ves da ja vcasih, sicer ne vozim za ritjo a sem predvsem bolj toleranten do njih. muzko manj na glas na semaforju itd itd.

Ampak odprl si neskoncno temo, ker imas pa tudi divjake s to nalepko.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Otrok v avtu
Napisano

na zacetku sem uporabljal to nalepko - magnetno z enim samim namenom, in sicer IMEJ VARNOSTNO RAZDALJO!

Ker se me nabijes od zadaj tudi za 20 na uro je lahko to usodno...

no kmalu sem obupal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako v opozorilo vsem nam malim dirka?em! :P

Pazite se Brn?i?eve ulice.

Preklet Jankovi? :angry:

Da seveda o kazni ne bom govoril in seveda me je ?elja po mo?nej?em avtu kar malo minil :o

Sem pa imel malo sre?e da niso stali ni?je od Gorenja ker ?e ne bi bilo adijo izpit.

Objavljena slika

Avto si opral :jupiii:

No na koncu je ?rno na belem to dokaz, da si divjak, in to topli - Lojz je mel prav :)

So?alje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.