Glede na to, da ve? glav ve? ve, tukaj na forumu nas je pa uradno ve? tiso?, bom kr tlele popra?u, kaj se kej priporo?a!
Imam pa v planu, vsak mesec dajat nekaj v te namene (recimo kak?nih 100 EUR), pa za "tamalo" - 4mese?nico kak?no zavarovalno polico odpret itd.
Zdej opcij je malo morje, pa predvidevam, da je najbolj?a samo ena, medtem ko nekaj je potem ?e dobrih, kak?ne pa ?ivi nateg, zato bi prosil ?e za va?e mnenje kam investirat, da se poja?a, ne pa izgubi ?e tisto kar je.
Dokaj dobro poznam od Merkurja zadeve (Top garant npr.), pa od Fondpolice (KD) sem tut ?e mel neko stvar (mislim da KD Maximus al Pelikan) itd.
TNX za odgovore!
LP!
Borut
Jaz imam za tamala2 var?evalni ra?un na Hypo banki, mene ze pred leti niso prepri?ali s temi skladi, in me tudi ne bodo, in danes mi ni ?al, ker nisem izgubil 0.
Na var?evalnih ra?unih sem pa presene?en koliko obresti dobivata.....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
se prav, ?e samo zamenja? tale modul z obstoje?im dobi? OFF res OFF. Za dnevne ledice mi je jasno, da pride modul zraven z nakupom teh lamipic ampak dokler si ne omislim, drugega modula mi nakup dnevnih lampic ni? ne pomaga
Se prav 300? na servisu, kaj pa direktno naro?ilo oz. s katere strani ma? tale info.
www.allmazda.net
preverit je treba na servisu drugac za 6ko
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ja sam kakor kol... lu?i mu s tem modulom ne bi smelo uga?at :ne vem:
Pazi so 4je moduli, in njemu o?itno dela auto modul kot je treba na svetlobo, torej nima DNEVNIH lu?i....
Sedaj pa se mi pojavlja, da se v?asih lu?i (ko je na funkciji AUTO) same ugasnejo in armaturka mo?neje zasevti, ?eprav po vgradnji tega modula to nebi smelo biti .
To je funkcija senzorja za svetlobo. Vpra?anje je ?e si ti res prepri?an da takrat ugasnejo lu?i, ?e ja potem nima? priklopljenih dnevnih lu?i - ?e je tako potem tvoj avto tudi ko ga v?ge? v?ge BREZ lu?i.
Je tako?
Namre? tovarni?ki priklop pa nam naredi da avto v?iga z glavnimi lu?mi
In to kar ima? ti si vsi mazda?i zelimo, ker das samo dnevne lu?i posebej in si zmagal
Za CX-7 (za vse je isto samo druge kode)
E22367890A 1 (W/O AUTO HEAD LAMP>W/O RUNNING LAMP) Price
E22767890A 1 AN (E227-67-890B)
(W/AUTO HEAD LAMP>W/O RUNNING LAMP)
- 071201
ER*9** -112527 Price
E22767890B 1 (W/AUTO HEAD LAMP>W/O RUNNING LAMP)
071201 -
ER*9**112527- Price
EH14677R0A 1 (W/O AUTO HEAD LAMP>W/RUNNING LAMP) Price
EH1567890A 1 AN (EH15-67-890B)
(W/AUTO HEAD LAMP>W/RUNNING LAMP)
- 071201
ER*9** -112527 Price
EH1567890B 1 (W/AUTO HEAD LAMP>W/RUNNING LAMP)
071201 -
ER*9**112527-
Ti ima? tega v celoti boldanega
In ?e gre kdorkoli na servis izklopiti dnevne lu?i ko?ta 300? ker mu zamenjajo ta modul....ki opravlja potem samo auto funkcijo brez dnevnih lu?i, sedaj pa imajo nove W(with) auto in running (dnevne) lights...
?e so ti vgradili ta modul in si ga pla?al lepo zapelji nazaj pa naj ti uredijo tako kot se zagre. S tem modulom bi morale lu?i skos goreti le armaturka bi se ti morala zatemnit oz. osvetliti ?e je dan.
Glede na to kar pravi? je modul ali crknil ali pa izgubil kontakt.
?e preden gre? pa mogo?e neumen izpade? (brez zamere!!) daj stikalo na pozicijo normalnih lu?i, zavrti gumb za osvetlitev skrajno desno potem pa ga pritisni v pozicijo da se osvetlitev zatemni (slab?a osvetlitev)
?e je v tej poziciji stikala osvetlitev na?timana na najja?o ti stikalo auto ne bo preklapljalo, poizkusi v CX-7 je tako da z gumbom za osvetlitev 'pove?' auto poziciji kako naj dela
japan all the way......noro (?e enkrat vsaj pri meni)
Hamilton je kot Tom Cruise v dnevih grmenja - his way/my way.......samo da on no?e sli?ati o my way....
?e se ne bo umiril ne bo dolgo v poziciji za zmage. Popolnoma vsako dirko naredi eno ali ve? katastrofalnih napak.
Pri naslovu je imel sre?o z Glockom, medtem ko ga je Raikkonen sezono poprej rutinirano premagal za piko, ?eprav je mali imel ?e pokal z verigo na roki priklenjen....
Ko ste glih pri tej debati o dnevnih lu?eh: Men so ugradil tisti modul na uradnem servisu, da se lu?i pri?gejo same, armaturka pa glede na zunanjo svetlobo. Rezultat je bil ta, da se kratke lu?i vedno pri?gejo, armaturka pa skoz zatemnjena (stikalo na funkciji AUTO), kakor bi normalno imel pri?gane lu?i. Sedaj pa se mi pojavlja, da se v?asih lu?i (ko je na funkciji AUTO) same ugasnejo in armaturka mo?neje zasevti, ?eprav po vgradnji tega modula to nebi smelo biti .
Kako naj re?im ta problem, da bi imel tako kot je imela M3 letnik 2009-na AUTO so skoz gorele kratke lu?i, armaturka pa se je pri?igala in uga?ala glede na dnevno svetlobo. Ne bi rad izgubil tudi garancije. Mi lahko kdo pomaga .
YavarYe X6V6? Boss?
Pa to je v vseh mazdah....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se sli?iva ?ez teden, lahko uletim.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani