Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Mah folk neresn totalno - sm dal oglas, da podarim otro?ko posteljico in pa banjico za kopanje dojen?ka, pa vsi kli?ejo, pol pa da naj jim jaz dostavljam, halo? O?itno ?e ni krize v tej dr?avi!!! <_<:hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz mam konstantno nekje 104, 105 kg, u bistvu se sploh ne ukvarjam s tem, vem samo da kaj manj kot 95 - 100 jih itak ne bi ?elel imet, tako da kar je ostalo so finese, treba samo malo obliko definirat (brez pretiravanja s kakimi fitness scenami in dietami). :bravo:

Danes mi zamenajo kompresor in bo klima za?ela obratovat! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Finance mam dokonca u krizi, a priliv bo ?ele nsledn petk! Mogo?e bo pa pomankanje povzro?lo padec mase ?e za par kg in bom spet na 2-mestni cifri. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobro d sm ful firb?ne sorte, kar se merjenja avto teko?in te?e, drga? pra?anje kva bi lohk blo. Dolivam pa itak u expanzijsko, hladilnik ma stalno full, ampak kukr vem, ko mu prmankuje, pol iz expanzije cuza! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ola mi sicer ne ?re, mi pa po?asi izgineva hladilna teko?ina (tko re?mo ene 3 dcl v enem benz kestlu), kva bi to blo, sam da ni ?e kak dihtnga, no sicer pa avto ni lih nov! :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ni zainteresiran, o?itno misli da jo bo dubu zastojn, pa ?e da mu jo bo nekdo domov dostavu! :whatever:

?e jo kdo nuca, naj pove - gospod, ki jo prodaja je iz Novih Jar? - BTC! Lahko bi jo sicer jaz vzel, pa neki zaslu?u, ampak na mazda?ih ne bi ?elel slu?it niti ?! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imam mo?nost dobit ?e eno (original) letno vineto za 60 ?, verjetno jo bo vzel kolega DraGO. ?e jo slu?ajno ne, je na voljo ostalim! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

No sej Jure, jz ne lih da sem ga ti??al do skrajnih mej - mi pa? ni bilo tolk do tega, da eventuelno kam odnese s ceste tole mojo ma?inerijo! :P

Aja moram pohvalt Javarja, ki mi je zrihtal krom nalepko od foruma! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja Javar, se me je Jurc kr neki ?asa dr?al, pol sem malo pospe?il :P

Ko pa smo pri?li na prelaz (Kozjak) pa sem videl mokro cesto, to pa me je minil ti??at. Verjetno sta tudi vidva potem dost umirjeno peljala, ker sem vidu, da v Sutjeski ko sem na moj makadam lih dobro zapelju, sta se peljala naprej ?ez selo 2 mazdojca (vmes med nami pa ?e nek R19 16v)! :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.