potem pa te povabim v centru mesta na kavo jutri pridi v Evropo ves kje je pa vzemi listek delavskem mostu in se zapelji notri..pa da te vidim kok hitr bos kavico spil...ok?aja delam pa dopoldne...zmenjeno?
sem naredu napako do 1,5ure je 17e
in do 2 ure 27e
evo dokaz:
aja caki caki to je res v zaprtem delu mestas, samo stanovalci imajo dovolilnice, nisi napisal vsega....
To je zaprta pe? cona, a na vhodu ki je 1 minuta pe? je 1? na uro
pa delavski most je un ta velik pred qlandijo, tisti vhod je pa pri ta najboljsmu pomfriju v sloveniji
Bom pa pohvalil kar so naredili pred ZD Kranj. naredili rampo in dali 1 uro zastonj, ostalo pla?ljivo.
Tam so bili parkirani celodnevci, in v ZD z otrokom ali sam je bilo kriza. Sedaj promet lepo cirkulira, se posebej ko si pri dohtarjih narocen na uro.
No ja nasploh v Kranju ni problem, je lepo urejeno mesto, mi je veliko bolj vsec ko Ljubljana in mu ne manjka ni?. Primer pred ZZZS Kranj 5 min gruntas v kateri box parkirati, za ZZZS LJ na Miklo?i?evi 5 min zbira? pogum da sploh gre? z avtom...
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Kot prvo je dosti resnice v Jelin?i?evih nastopih (ne mislim samo danasnjega!!) Ampak njegov ekstremisti?en na?in je ustra?ujo?, in tako ne more priti na resnej?o vlogo.
Mogo?e je edini ki se ne boji povedati resnice, samo da bi imel takega ?loveka za vodjo - boh ne daj....se za?ne prvo notranje klanje in poravnavanje dolgov, potem pa ?e izolacija Slovenije
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Parkinga v Ljubljani je ve? kot dovolj! Kako meni vedno uspe najti prostor? In ni treba ni? improvizirati. Lepo zavije? v najbli?jo gara?no hi?o in ima? prostora na pretek ali je za to treba imeti ?e kan?ek ve?ji IQ?
Kar se pa kazni ti?e, so pa te ?e premajhne. Pa ne razumem zakaj se folk vedno prito?uje nad vi?inami kazni (meni so vse prenizke), saj jih ni treba nikomur pla?evati - pa? ne delat prekr?kov. :ne vem:
to?no tako, problem nio v parkingu ampak se mi mudi, ne morem pe?.....
jaz sem ve?krat dal bicikl not pa do tivolija z avtom...no vespa pa nepogre?ljiva
Brawn, pardon mercedes, je veliko izgubil ko ni vec postankov z gorivom, ross zgubu na taktiki, bo pa zaradi tega zelo pomembna aerodinamika, vsi startajo teki in boljsi kot je grip, prej gredo gume
Oprostite ampak men je sme?no, spet so prvi, pri stvari ki se predeluje ?e 3 leta. Svaka jim ?ast.
Bencinski motorji z direktnim vbrizgom niso ve? nobena novost in vedno ve? proizvajalcev vozil se odlo?a za agregate z direktnim vbrizgom, predvsem zaradi bolj?ega izkoristka. Posledi?no se tudi proizvajalci avtoplinskih sistemov prilagajajo tr?i??u ter "bol ali majn" uspe?no poizku?ajo razviti avtoplinske sisteme za direkni ubrizg.
V podjetju PLINEKS vgrajujemo avtoplinske sisteme 14ih razli?nih svetovno priznanih proizvajalcev. Z veseljem lahko obvestimo vse voznike motorjev z direktnim vbrizgom, da sta do sedaj uspe?no rezvila ter preizkusili tak?ne avtoplinske sisteme dva podjetja, in sicer gre za podjetje REG-OMVL ter ZAVOLI. Prav slednji je trenutno edini, kateri je usposobil najmodernej?i laboratorij izklju?no za razvijanje ter testiranje ne samo FSI agregatov ampak kompletne ponudbe agregatov z direktnim ubrizgom.
V ponos nam je tudi povabilo podjetja Zavoli za stokovno izobra?evanje, zahvaljujemo pa se za vso tehni?no podporo pri vgradnji tak?nih sistemov. Smo tudi eni prvih, ki smo uspe?no predelali Mazdo CX7 (z avtoplinsko fazo 2) ter Pegeota 308 THP; slike v nadaljevanju.
Moja se pol ze 2 leti vozi v beta varianti....
?al je v Sloveniji tako, da pride do ping ponga....tretji bo rekel, jaz s teboj nimam ni?, drugega pa lahko na sodi??e da? in bo? 15 let pla?eval stro?ke.
Jaz sem to?il izvajalca stanovanja, ker se mi ni odzval 120 dni na prijavo napak, pa sem zrihtal vse sam (po 45 dni imas to pravico) in vlozil zahtevek za odskodnino - leta 2006.
Do danes sem dobil delno za zunanjo ograjo, za parket pa se vle?e ze 4 leta....?eprav je vmes bilo ze 3x odlo?eno v moj prid se lahko nevemkolikokrat pritozis....
Tele sodi??a so obup. ?e se da se je treba sporazumet izven.
?e tole pred 4-mi meseci so mi poslali s sodi??a vabilo na arbitra?o - nekaj novega....kjer garantirajo sre?anje v 30 dneh....malo morgen, te?e 5-i mesec...
?ak, kdaj je prva tekma? MEn se zdi , da vseeno ni fore, da taktizira? s ?asom 7-8 sekund slab?im na krog. Po moje to enostavno ne gre nikamor in bomo videli najve?jo bruko vseh ?asov v F1
mclaren ima aerodinamicno napravo za zadnjim krilom, ferrari neke natene...:)
dirka je cez vikend + 2 tedna
Rice
to je se iz Jereza....
Mnjah, bl tko tko so v?eraj igral moji.... prvi pol?as bedno, proti koncu prvega se se koncno malce razigrali.
Meni ?e zdaj ni jasno zakaj Pep tla?i Inesto na levo krilo. Brez neveze Xavi-Iniesta je vezna vrsta popolnoma v razsulu, Iniesta pa tudi ni nek dober napadalec/winger. Potem ko se je Iniesta prastavil nazaj v vezno vrsto, je konco mal igra stekla. Biskvit ga je sral, Rafa tudi.
Danes pa bunker vs bunker... Inter vs Chelsea....
World War III - in sicer vsak v svojem rovu in slepo metanje granat iz rova....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aja caki caki to je res v zaprtem delu mestas, samo stanovalci imajo dovolilnice, nisi napisal vsega....
To je zaprta pe? cona, a na vhodu ki je 1 minuta pe? je 1? na uro
pa delavski most je un ta velik pred qlandijo, tisti vhod je pa pri ta najboljsmu pomfriju v sloveniji
Bom pa pohvalil kar so naredili pred ZD Kranj. naredili rampo in dali 1 uro zastonj, ostalo pla?ljivo.
Tam so bili parkirani celodnevci, in v ZD z otrokom ali sam je bilo kriza. Sedaj promet lepo cirkulira, se posebej ko si pri dohtarjih narocen na uro.
No ja nasploh v Kranju ni problem, je lepo urejeno mesto, mi je veliko bolj vsec ko Ljubljana in mu ne manjka ni?. Primer pred ZZZS Kranj 5 min gruntas v kateri box parkirati, za ZZZS LJ na Miklo?i?evi 5 min zbira? pogum da sploh gre? z avtom...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani