Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Ena starej?a klasika Grand Prix, ki jo priporo?am vsem ljubiteljem F1.

Sploh, ker je to iz ?asov, ko je bila formula ?e v tisti svoji zgodnji romanti?ni fazi, kjer je dirka? pomenil prakti?no glavnino uspeha. Odli?no posneto, prave steze, pravi dirkalnika, akcije ogromno - in ja za vse ljubitelje Monze v filmu je ?e originalni oval :danzoman:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

V redu je blo... lepo so po?asi mleli brez neke euforije in padcev v igri. To je prva lepa tekma na?ih.

p.s. a pomirjevala vzamejo v lekarni nazaj, ?e jih nisi odprl :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Hja, sej pravim to je moderni kapitalizem - izkori??anje do konca. kolk prav jim je pri?la tale kriza, da so lahko ?e bolj pritisnili delavce z izgovorom, da je sranje, ljudje pa smo sklonili glavce in upognili hrbtke zdej nas pa guzijo da je veselje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Gruzici so mo?nej?i kot Bolgari in Ukrajinci tko, da je vse mo?no ?eprav upam, da ne mogo?e ampak tako kot so na?i KEKci zgubli v?eri me ne bo ni? ve? presenetilo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

razmi?ljam a bi gledal dana?njo tekmo al raje ne ... ?e se bom odlo?u, da bi vseeno gledal pa grem najprej v lekarno po tamo?na pomirjevala, da ne bom pizdil kot "sosed...."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Danes sem na ?ihtu ?e od devetih zjutri pa do 7 zve?er bom zihr. :angry: pol me bo pa spet konc mesca ?ef jahal zakaj mam tolk nadur. Pizda. le zakaj neki? joj, kje so tisti ?asi v socializmu, k se je delal 8 ur na dan? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

In ti ?e vedno trdi?, da nisi jan?ev vernik? :ne vem:

Skos ga ven vla?i? in brani? pred napadi raznoraznih pajkovih glav in neravnote?enih foruma?ov.

Glej v depe?ah so recimo tudi tak?ne neumnosti kot je tole http://www.zurnal24.si/americane-skrbel-jansa-clanek-133853 . Briga jih ?ist vsak kurac in vtikajo se v ?ist vsako zadevo in to samo zaradi lastnih interesov in zato ker ho?ejo biti svetovni policaj in imeti nadzor nad vsem. Zato umetno ustvarjajo krize in nezaupanja in zato se jim ne sme verjeti a ma ?ist ni?ta.

Kar se pa medijev ti?e, da ne bo? na Finance pozabu pa na Skret na Kanalu A pa ?e kej bi se na?lo. Pa tudi to ni bistvo. Uravnote?enost medijskega prostora ne pomeni to, da ima? medije, ki navijajo za ene in na drugi strani medije, ki navijajo za druge.

To je vse BS, pravi medij bi moral vedeti, kaj je resni?na in verodostojna neizmi?ljena informacija pa ne glede koga razkriva (levega al pa desnega al pa neopredeljenega) in dokler bo SDS kokodakala, da je uravnote?enje medijskega prostora to, da morajo imeti enako koli?ino navija?kih medijev kot njihovi nasprotniki, je to ?ist eno navadno otro?ko nerganje v stilu: "mami, mami, Andreja je pa dobila 6 bombonov jaz pa samo 5" in nato v jok kaka krivica se ji je zgodila, ?eprav teh bonbonov sploh ne mara in ne je.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimivo, to kar levi?arji ozna?ujejo za desni?arske (oziroma SDS-ove) blodnje, sedaj potrjuejo tudi ameri?ani:

http://www.rtvslo.si/svet/wikileaks-sloven...dostojna/265315

Kon?no en pove naglas, kak?no je pri nas dejansko stanje - verjetno bi lahko Zoki na to temo vsaj ene 2 romana napisu :P:hudicek:

http://24ur.com/novice/slovenija/avdio-raz...dkupovanje.html

Ja LOL no, ameri?ane si najdu kot verodostojen vir :hohoho::hohoho:

Zaradi svojih interesov la?ejo in zavajajo, hujskajo ene proti drugim, gredo tako dale?, da so pripravljeni ?rtvovati svoje ljudi za to, da imajo povod za napad. Ti pa jih jemlje? za referenco, ajojmene sej me bo ?e kap.

Aja, ?e bi gospod veleposlanik biv?i mal bolj odprl o?i bi na?el ?e vsaj tri publikacije (Mag, Demokracija, Reporter), ki verjetno niso leve razen, ?e smatra SDS kot levico, kar verjetno ni dale? od resnice saj se poslu?ujejo metod, ki so bolj zna?ilne za komunisti?ne re?ime, aja pa predsednik stranke je bil tudi izredno zagret ortodoksni komunist svoje ?ase.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

S strani psihe je tole bilo dobro - wake up call...

za igralce verjetno res, moja psiha je pa oreng trpela, ker pri ?istih metih iz igre mam jaz vsaj 30% met za tri pa sem ?isti amater.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hmm a je to nek splo?ni vzorec... joj bom tepen :hudicek:

aja komarjevi samci so zato taki, ker so vegetarjanci in skos na travi - zato so ?ist cool :danzoman:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mo?kega spola bi bil pol trot,..kar je pa tud ?ist mo?no da je bil, glede na to da je ?ef reku, kr pejd k Valentini in evo res,...mam pa dons ?e pol roke zate?ene :(

To pa ne bo dr?al - troti so izredno miroljubni... samice so zajebane in sitne***

***raje ne bom vlekel paralele s ?love?kimi samicami, ker lahko kako okol u?es fa?em :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Kaj je blo to :ne vem:

Sploh mi ni blo jasno kaj se dogaja, 12% met za tri pa so kr metal pa metal majo pa vsaj ?tiri igralce, ki so odli?ni v prodoru.

Ajojmene ?e dobr, da je na koncu bolgarom zmanjkalo mo?i in znanja kako odigrat kon?nice.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ta mali je veliki, ki ga ?aka ?ola ?ez 2 dni....bogi prfoksi, ?e se najde skupina .....

hehe, a tvojga tud... pr nas bo ?la zdele ta srednja v prvi razred in bo po moje veselica, ker ne vem kako jo bodo animirali, da bo bla pr mer. Je huj? k cigo - skos okrog, umazana od nog do glave, k pride dam je pa to najhuj?a kazen, da mora bit noter 5 minut pa da se je treba it umit.

Italijani so vsi blond ?e bolje pomisli?....

Ja, sam ne v lase. :zvizga:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.