Skoči na vsebino
Nakup avta
Napisano

@Max, jaz imam tastaro ?katlo za parkrat manj denarja kakor prikazuje tvoj link! :P

@Qwerty, na sre?anju mora? ?e pokazat makino! :danzoman::pepsi:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tole sredo, en dan preden nam odprejo Qlandio, se odpre tudi Eurospin v Kamniku! :bravo:

Jure, pravi? da imajo dobro robo noter, katere izdelke priporo?a?, ti ma? garant trgovino v nulo na?tudirano? :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

Evo to je odnos do kupca, isto mojo predno sem jo vzel, so mi jo celo pregledal in nardil tehni?nega in pa ker klima ne ?tima, mi bojo ?e zamenal kompresor. Torej tud niso vsi preprodajalci rabljenih slabi in samo nategujejo folk. Aja govora je o RBA d.o.o. - Avto ?kofljica, zraven tehni?nih! :bravo::danzoman:

@Mihael - upam da kmalu sledijo slikce! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zdele ta trenutek ?re en lete?i :policaj: , ?evape v ?evabđenici ?ez cesto. :hudicek:

?e ga kaka zdrava kme?ka roka poprime, bo res LETE?I! :hudicek::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

@Bobi - tok nizkega avta mislim da ?e nisem mel in ?e medosna je pri 6ki gromozanska v primerjavi npr. z Mx5! :blush:

@Sishi, dobr ti prede, ne pa tist Volvo! :P:harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma ja, ampak ?e pogleda? kako izgleda en in kako pa drug, bi Mx3ki odpustil, tudi ?e bi jo samo ?e motor skupaj dr?al, taka je razlika. Pa? meni osebno je tisti Volvo tako zastarela oblika (itak je res, da je ven pri?el leta 1995 ali 1996, tam nekje), da je groza! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja za naselje si nastavi? npr. cca. 60 kmh (itak pol ?e neki tolerance itd., pa mal ?tevc la?e) in se pelje? cev cajt tolko, ker druga? pa ti cagar hitro "sam od sebe" zleze kar nekaj ve?! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup avta
Napisano

?e erbeg utripa, lohk d je sam iz?tekan. Tko je mela ?enska, k je vozila lupinco na sovozni?kem zicu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.