Evo to je odnos do kupca, isto mojo predno sem jo vzel, so mi jo celo pregledal in nardil tehni?nega in pa ker klima ne ?tima, mi bojo ?e zamenal kompresor. Torej tud niso vsi preprodajalci rabljenih slabi in samo nategujejo folk. Aja govora je o RBA d.o.o. - Avto ?kofljica, zraven tehni?nih!
Ma ja, ampak ?e pogleda? kako izgleda en in kako pa drug, bi Mx3ki odpustil, tudi ?e bi jo samo ?e motor skupaj dr?al, taka je razlika. Pa? meni osebno je tisti Volvo tako zastarela oblika (itak je res, da je ven pri?el leta 1995 ali 1996, tam nekje), da je groza!
Ja za naselje si nastavi? npr. cca. 60 kmh (itak pol ?e neki tolerance itd., pa mal ?tevc la?e) in se pelje? cev cajt tolko, ker druga? pa ti cagar hitro "sam od sebe" zleze kar nekaj ve?!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Max, jaz imam tastaro ?katlo za parkrat manj denarja kakor prikazuje tvoj link!
@Qwerty, na sre?anju mora? ?e pokazat makino!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani