V?eri mi je probal en đanki vlomit v avto. Prasec je zapi?u ?raufenciger in naredil udrtino v stre?nem stebri?ku in zvil ter spraskal barvo na notranjem delu in na vratih.
Sre?a, da razen ?kode mu ni uspelo priti v avto ?eprav notri itak ni bilo ni?esar.
No evo, ?e malo pa bo? tako kot jaz, pobarval vsak del avta da se ne bo sploh opazilo da je bil barvan....
Pa si imel kaj takega v 'vidnem polju'?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Imas voznike v avtih, ki so jim ze mame pa ate prale mozgane da je motor smrt.
Ta bo naredil vse da bo zablokiral tvojo pot v smislu, kaj se pa gres, tega ne smes.....skratka jemlje zakon v svoje roke.
Na k. mi pa grejo vsi v avtih - ki mi vozijo na tablici motorja. Res vozim turisti?no motor +/- 10km okoli omejitve (ja tudi manj ker nekatere ceste si ne zasluzijo znaka 50), potem se ti pa nalim na rit kao ja pol? prokleti a nima? motor, ?e z avtom te na??ijem...
Tem samo maham naj grejo mimo, ker se budale ne zavedajo da se lahko 3x hitreje ustavim, pa tudi da ce saltam dol, se bom ustavil brez ?toplampe.
in ?e se takega idiota ne more? losat, ti ostane samo eno, gas pa naprej....ve?krat je to pametnej?a poteza, ali pa voziti za nekomu ki je zatopljen v telefon in bo kar na lepem zavil nekam ali pa se ustavil sredi ceste, ker ga nekdo vodi preko telefona
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e enkrat me je izu?ilo, da tisti, ki pravijo, da je ?port koristen, serjejo.
V glavnem v?erja mi je ratalo razfukat koleno in to oreng tako, da sem tam ?ist trd namest 40cm vi?je. Za povrh pa mi je v istem trenutku ratal na drugi nogi zvit ?e gle?enj.
Jebemu rekreacije in ko?arko...
A tud ti bo? brez svetovnega prvenstva? Adijo medalja
?e mate preve? energije pridte k men betonirat pa ?olat.
P.S. Sam res, drug teden bi lahko akcijo usekal. Za?olal sem, samo ko pride beton (kr hru?ka) bo treba ravnat preden se osu?i, zato bom pa premal sam....
Anyone?
eh no... kam si pa zdej zavil. A sem koga ozna?il za ubijalca? Samo povem, da pa? ?e ne bodo najprej nase mirkal bodo te?ko pri?akoval, da bodo drugi na njih - jeba tko pa? v lajfu je.
Je pa nekaj res, ?e se ukvarja? za adrenalinskimi ?porti se pa? lahko zgodi, da je 1x zate to usodno. Saj to ni tko te?ko razumet, ali pa? :ne vem:
nisem zavil s poti, ho?em re?ti da je statistika bullshit - vsaj 50% tistih pod neprilagojena hitrost je pometanje pod preprogo drugih problemov.
Ze ene 2x ko sem vozil pocasi na motorju me bi nekdo s stranske ceste nabil, pa sem prepri?an da bi od mene ostalo le divjak z neprilagojeno hitrostjo.
Ko pa motor vozi po svoje proti drevesom po luknjah, komajda se drzi ceste na pesku itd je pa 'ni moj problem'
Sicer pa statistika govori svoje: mislim, da lani so bili med ?rtvami le motoristi cestnih zverin in nobenega choperja ali potovalnega motorja. Tudi enduro mislim, da ne. Bom poskusil najti to statistiko.
statistika tudi pravi da se letno ve? ljudi ubije v slovenskih gorah (ni ?ala) pa ?e niso zaradi tega ubijalci
V bistvu ne, je pa to "idealna" situacija za nastanek nesre?e: star?ek, z omejeno globinsko zaznavo, po?asnimi reakcijami, ki se povrhu ?e spravi prehitevat plus motorist, ki 100% ni vozil po omejitvi ampak verjetno kar po?teno preko.
Zdej me bo? verjetno napadel kako to predvidevam:
1. ?e je poro?ilo to?no je oldie prehiteval kolono, se pravi ne eno vozilo ampak ve?, kar pomeni, da je bil ?e kar nakaj ?asa na nasprotnem pasu.
2. motorist, ?e vozi po omejitvi, bi ga torej moral videti saj gre za popolnoma pregledno cesto in pri tej hitrost verjetno rabi max 60m skupaj z reakcijskim ?asom za zaustavitev oziroma bistveno manj, da bi se stisnil k robu ceste ali pa celo zapeljal z nje, kar bi bilo bistveno bolj pametno kot tvegat nalet frontalno, kjer motorist ?al nima ?ans.
3. po?kodbe na avtu so izredno velike kar nakazuje kar precej?njo hitrost ob tr?enju in dvomim, da je star?ek vozil ve? kot 100km/h
Aja, da ne bo nesporazuma: ve?ino krivde verjetno nosi 75-letnik, ampak tudi motorist svoj del,ki ga je ?al pla?al z najvi?jo kaznijo.
Velja za vse, ?e policija navkljub o?itni krivdi ugotovi prekr?ek tudi pri drugem udele?encu je hitro deljena krivda oz. se dolo?a procent krivde.
ne vemo kaj je bilo, a lahko da je oldi zavil na levo v trenutku ko je pripeljal mimo motor...ne ve?...Pezo je namrec po levi strani udarjen....ni ?elno
V bli?ini ?ikol, naselja v ob?ini Kidri?evo, se je danes okoli 15.35 zgodila prometna nesre?a, v kateri je umrl motorist, so potrdili na Policijski upravi Maribor.
Nesre?a se je zgodila, ko je 75-letni voznik osebnega avtomobila iz smeri Ptuja proti Slovenski Bistrici prehiteval kolono vozil, ko mu je nasproti pripeljal voznik motornega kolesa. Vozili sta kasneje ?elno tr?ili.
Motorist je zaradi po?kodb umrl na kraju nesre?e, voznik osebnega avtomobila pa je bil la?je telesno po?kodovan. Policisti ?e opravljajo ogled kraja nesre?e, so ?e sporo?ili z mariborske policijske uprave
Seveda bo folk obtozeval neprilagojenega divjaka na motorju
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa si imel kaj takega v 'vidnem polju'?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani