RazširiDanes sem bil na ogledu tele Mazde:
https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=19605366
Všečna zadeva, nekaj takega mislim, da je v mojem cenovnem rangu in pričakovanji.
![]()
@Alexima nekaj takega, mogoče jo pa proda za take denarce. Njegova je vzdrževana kot nobena....
Razširi
(FOTO) Jelen skozi steklo pristal ob vozniku: 43-letniku se je na Krasu pripetila neverjetna nesreča
VECER.COM
Vožnja od Dutovelj proti Komnu se za 43-letnega voznika iz Hrušice na Gorenjskem včeraj ni...Na štop je izgleda šel....
Evo ni imel piščavke.... 😁🥴😉
Alfa je Alfa, bela Alfa.... 👍😉
Danes brez kofeta....
Bo jutri slajši....
Kar vredu je šlo.... 👍😉
RazširiHm...
Ne vem, če so pri optiku kupljena RB očala čungalunga varjanta...
Ti je že @Jest napisal, lahko ti pa tudi v optiki prodajo takšne in ni nujno, da so čunga linga... Poznam enga, ki ima Rajbanke ispred treh let za 200€ pa ima ta problem,ful je razočaran....
Moja sestra je optik, zato te stvari poznam, da nebi kdo slučajno mislil, da se kar malo hecam.... 😁😉
Je pa še ena zanimivost, kupil si telefon za do 200€ in ne vidiš nič, četudi imaš OK polaroidne leče, ker pri telefonih za tako ceno šparajo in vse porabijo do konca.....
Razširi
In potem z očali, ki so "pravilno" brušena vidiš normalno, recimo, na zaslon fotoaparata. Dokler iz "landscape" ne obrneš fotoaparata v pokončni format. Takrat kar naenkrat "pravilno" brušeni polarizacijski špegli ratajo nepravilni.
Točno tako, res je....
Jaz še vedno kolesa po občutku zategujem zato sem napisal, da komplicirate.... 🫣
Sem za hec enkrat preiskusil koliko sem zategoval v primerjavi s ključem na vzmet in je bil rezultat za moje pojme dober, med 120 in 140Nm.... Še nobeno kolo me ni do danes prehitelo in tudi pretegnil še nisem nobenga.....
RazširiJsu imam rejbanke že uf...s tolarji sem jih še plačal... Vidi se nebeško z njimi, na telefon ne vidim, ko imam 360 folijo okoli telefona, pa na radio ne vidim v tovornjaku. Moram z navadnimi vozit zdaj...al pa očala predvigovat...
RazširiJsu imam rejbanke že uf...s tolarji sem jih še plačal... Vidi se nebeško z njimi, na telefon ne vidim, ko imam 360 folijo okoli telefona, pa na radio ne vidim v tovornjaku. Moram z navadnimi vozit zdaj...al pa očala predvigovat...
Ne delujejo dobro z avtomobilskimi armaturnimi ploščami ali zasloni LCD (zaslon s tekočimi kristali).
Tole drži samo v primeru, da so leče narobe pobrušene in vstavljene v okvir. Zato ne vidiš na noben zaslon, telefon itd. Če pa telefon obrneš ali pa glavo, ko jih imaš na glavi pa boš videl na LCD števec v avtu!
To se dogaja ponavadi pri slabših, cenejših ali pri nepravilni obdelavi leč v očala. Zato je najboljše očala pri nakupu preizkusit, da nimaš kasneje takne težave.
Te stvari optiki dobro poznajo.
Kak komplicirate..... 🥴
Jaz enako pravim, dokler kolki in kolena pa srce funkcijonirajo grem na klasiko....
Danes pelje pa 🚲 dirka po sloveniji mimo nas, bomo navijali....
Pa še ta dva te malo zajebavata... 😂
Si pozabo kje jo imaš....
Premalo ste jih, poglej kako zdaj vzgajajo svoje otroke....
RazširiJaz pri svojih 43.letih vsako jutro pretečem 10 km, delam 12 ur dnevno, petim sosedom pokosim travo, istočasno pišem 2 knjigi, prebelim vse sobe,... Poleg tega imam še čas za prijatelje in humanitarno delo. Nič ni težko, če zna človek dobro lagat...
Tapraw si za politika, bi lahko še več naredil.....
Napisano
Ko se najde kateri, ki ima piskača in povozi srno mu dam za pir... 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani