Ne vem a imam samo jaz tak ob?utek ali res polna luna vpliva tudi na ?ivali. Pravkar sem se vrnil domov. Po cesti se je sprehajalo polno srn, lisic, kun, tudi nekaj zajcev in jazbecev. In sploh niso be?ali s ceste. Kot da jih "nosi luna"...
kak?na detektivska akcija, huj?a kot iskanje izgubljenega avijona. Pa samo za to, da najdete eno poro?eno ?ensko... ?e ko sem bila samska, me niso tako iskali...
In taka akcija, da ugotovite nekaj, kar bi lahko vpra?ali... Aja, mo?ki nikoli ne spra?ujejo... Ah, mo?ki pa?...
Danes bom preko "Mazda-po?te" dobila paket iz Sevnice.
Nek mo?akar iz Kr?kega je od nekoga s tega foruma kupil plati??a za mojo petko. Ta mo?akar jih bo pripeljal v Ajdov??ino k svojemu prijatelju v slu?bo, ki je tudi tu s foruma. Ta prijatelj jih bo iz slu?be gredo? pripeljal k meni.
Pa bodo ?tiri plati??a brezpla?no pripotovala iz Sevnice v okolico Nove Gorice, meni pa pri?parali pot. Tako se dela, Mazda forum. Hvala vsem udele?enim in se priporo?am za naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da se nisi ti zbudu v ?ivalskem vrtu?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani