Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Ne vem a imam samo jaz tak ob?utek ali res polna luna vpliva tudi na ?ivali. Pravkar sem se vrnil domov. Po cesti se je sprehajalo polno srn, lisic, kun, tudi nekaj zajcev in jazbecev. In sploh niso be?ali s ceste. Kot da jih "nosi luna"...

da se nisi ti zbudu v ?ivalskem vrtu? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je zato ker en cilinder manjka, moj ima 998 ccm, 16 ventilov, 4 bate in neverjetnih 55 KM.

tuki je pa 993ccm, glede konjev sm se zmotu, jih je 53 :P so pa res 3-je bati pa 6 ventilov :D

js bi bolj reku, da manjka ?e 6 ventilov, ?e ena gred in turbo :P

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Precej nenavaden ob?utek, ko ima? pri hi?i motorno ?ago, pa je tako nezainteresirana za v?ig, da potem ro?no ?aga? z neko miniaturno ?agco. :party0035::zvizga:

To men ne da mira, grem direkt sravfat zadevo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

In vsi ostali:

kak?na detektivska akcija, huj?a kot iskanje izgubljenega avijona. Pa samo za to, da najdete eno poro?eno ?ensko... ?e ko sem bila samska, me niso tako iskali...

In taka akcija, da ugotovite nekaj, kar bi lahko vpra?ali... Aja, mo?ki nikoli ne spra?ujejo... Ah, mo?ki pa?...

Kaj, kaj? Sej js sm uprasu mal visje gor :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

haha, se mi je zdelo sumljivo, tam pri dostavi plati?? :D

hehe, tut men.... sm ?e mel dlje ?asa na sumu, pa nism bil zihr, pa sm se raj? vzdr?al komentarjev :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes bom preko "Mazda-po?te" dobila paket iz Sevnice.

Nek mo?akar iz Kr?kega je od nekoga s tega foruma kupil plati??a za mojo petko. Ta mo?akar jih bo pripeljal v Ajdov??ino k svojemu prijatelju v slu?bo, ki je tudi tu s foruma. Ta prijatelj jih bo iz slu?be gredo? pripeljal k meni.

Pa bodo ?tiri plati??a brezpla?no pripotovala iz Sevnice v okolico Nove Gorice, meni pa pri?parali pot. Tako se dela, Mazda forum. Hvala vsem udele?enim in se priporo?am za naprej.

ti si garant od Slivke "mamica"? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Za razliko od mene, no ampak se z ?verco zmeniva, da bo lepo v miru gledala ?iv ?av, jaz pa lahko ?e malo zadremam. :D

Pa dobr, tvpja je ze mal starejsa, se vrjetn ne zbuja in ne joka vec ponoc :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.