Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 45 minutami je Jest napisal:

Saj ima poleg DAB tudi FM… ali ne?

Predala nikoli se nisem zaklenil… niti v njem pustil kaj vrednega… Niti nikoli ne puscam avta odklenjenega… Itak je lahko avto zaklenjen, pa je samo prtljaznik odprt, ko se kaj natovarja… ;) 

Še ne samo to, da ne bi dajal kaj vrednega v ta predal, dejansko sem že večkrat slišal kako odvrniti morebitnega vlomilca. Da imaš ta predal kar odprt kadar je avto parkiran in ga takoj mine. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Ampak to, da si folk natika original drese danes pri teh letih me spominja na tiste čase, ko so si mladci čičkali običajne avtomobile z dirkalnimi črtami, M oznakami, pa napisi Alpina, Gordini, AMG, Abarth. Ne nič hitrejš niso šli, zgledalo je pač patetično in nič kej drugače ne zgleda danes, da si natakneš pajkice in oprijet dres Jumbo Visma in misliš, da bi na Sv. Višarje oplaknil Primoža. 😜

Jah, tule bi jaz vseeno omenil in računal na dejavnik motivacije posameznike, ki ga verjetno rumeni dres pogosteje spravi na Poganjalca.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 16 minutami je Bini napisal:

Bom čez vikend spil enga "monstruma", da vidim, če te res kaj vrže.... :whatever:

Ajoooj, eden ta zagotovo ne bo, razen če si postal že totalni DeSUS. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je AmpeR napisal:

Menda še več.  Zjutraj pri kofetu, za malico, namesto kosila, ma ne vem. Nonstop to pije.

To je potem odvisnik, ne jaz. Fuk Adio pamet! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

No zdaj pa povej še kolk jih je spil?

Za normalno raščenga dedca en monster na dan ne bo nič predoziranja.

Ugibam; 3 pločevinke v kratkem času?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pijem že nekaj časa alkohola kurckej, v Jamralnik pa pišem zato, ker sem se posledično vrnil v odvisnost; Monster in Pepsi sta moja glavna aduta. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 40 minutami je dvorjan napisal:

Eh, na toliko še SkyActiv G 2.5 spravim, če je lepa relacija. 😃

Verjamem da je možno; 5,77 povprečje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Hej. Malo matematike za dobro jutro. Koliko bencina porabi Getz na 100km, ko sem z 32,15 litri prevozil 557km? (Namig; manj kot 6 litrov na 100km).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 59 minutami je AmpeR napisal:

Danes se vračam iz LJ in prehitevam v klanec nad Razdrtem z obrati okoli 4000 ter kar naenkrat opozorilo in motor v safe mode. Pregretje motorja. Bem do Senožeč sem se spustu, zavijem iz ac, ugasnem avto, ugasnem power box in zaženem. Do doma vse ok. Uboga vagica....

Slivka bo ponorel ob tej novici žlahte! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Zdaj še reci, da je dvolitrski turbo dizel, pa bom začel jamrat še jaz. Ker dvolitrski turbo dizel iz Škode Octavie vgrajujejo v Forda...

Da, 110 kilovatov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.