Predala nikoli se nisem zaklenil… niti v njem pustil kaj vrednega… Niti nikoli ne puscam avta odklenjenega… Itak je lahko avto zaklenjen, pa je samo prtljaznik odprt, ko se kaj natovarja…
Še ne samo to, da ne bi dajal kaj vrednega v ta predal, dejansko sem že večkrat slišal kako odvrniti morebitnega vlomilca. Da imaš ta predal kar odprt kadar je avto parkiran in ga takoj mine.
Matej Mohorič je na svetovnem prvenstvu v makadamkanju (gravel kolesarstvo) v Benečiji v Italiji osvojil zlato medaljo. Medaljo srebrnega leska je dobil Belgijec Florian Vermeersch, bronastega pa Britanec...
Ampak to, da si folk natika original drese danes pri teh letih me spominja na tiste čase, ko so si mladci čičkali običajne avtomobile z dirkalnimi črtami, M oznakami, pa napisi Alpina, Gordini, AMG, Abarth. Ne nič hitrejš niso šli, zgledalo je pač patetično in nič kej drugače ne zgleda danes, da si natakneš pajkice in oprijet dres Jumbo Visma in misliš, da bi na Sv. Višarje oplaknil Primoža. 😜
Jah, tule bi jaz vseeno omenil in računal na dejavnik motivacije posameznike, ki ga verjetno rumeni dres pogosteje spravi na Poganjalca.
Danes se vračam iz LJ in prehitevam v klanec nad Razdrtem z obrati okoli 4000 ter kar naenkrat opozorilo in motor v safe mode. Pregretje motorja. Bem do Senožeč sem se spustu, zavijem iz ac, ugasnem avto, ugasnem power box in zaženem. Do doma vse ok. Uboga vagica....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tragedija pri Litiji, ki je pretresla slovenske avtomobiliste
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani