Ti dam primer..... torej pelje? se po cesti in kar naenkrat sko?i en medved od 200 kg pred avto in ga podere?, zaradi mo?nega udarca se spro?i airbag.... ok! Najprej si vesel da si ?iv in zdrav, pol pride pa drugi ?ok...AVTO TREBA POPRAVIT!!! In glede na to da nima? kasko zavarovanega more? stro?ke popravila krit sam.... in ok, dobi? nov odbija?, novo haubo, nov hladilni...recimo use za 30000 sit...sam treba tudi airbage zamenjat, ker ko se enkrat spro?i je konc! No in se odpravi? na servis kupit nova sprednja airbaga in prodajalec ti pove da stane usak 150 000 sit , torej skupaj 300 000 sit!!!
Nardi? rebalans stanja...torej usa zvita plo?evina 30 000 sit, avtoli?arska dela 15 000 sit, to je skupaj 45 000 sit....
Ampak Airbagi so pa 300 000 sit ..... KAJ NARDIT!!! Airbage je dobro met v avtu... for a possible crash... in seveda nisi pripravljen tolko $$$ dat za njih.. no in gre? na ?rni trg in jih kupi? za 50 000sit OBA!!!!!!
Torej kaj se bolj spla?a.....
Hope u got the point!!
P.S. Vse cene so izmi?ljene in so zgolj za primerjavo!!
Pa saj kolikor sem jaz to na hitrco prebral gre tukaj za to, da ljudje "kradejo" airbage iz svojih avtomobilov. Ali pa dajo en spro?en airbag v avto in potem pokasirajo ene 500 jurjev. Ej samo da ne bi potem meni ocenili ekonomsko totalke spet, ?e bi to probal.
?koda da nimam jajca za tako neumnost. Ne bi se branil ene 500ih jur?kov.
Hm.-..ma poglej to...na to pa niti pomislil nisem... :ne vem:
Oćitno je ćas da ?e jest malo pokvarjen postanem....
No kripa definitivno ta alfa ni!!!! Ej Devil...zadnje ?ase kar dosti pljuva? po useh avtih razen mazde, vectre in calibre???!!!!! Any reason...al si sam tolko velik mazda fan???
Moj prej?nji avto je bila Alfa 156 2.4 JTD pa morem re?t da je avto zakon!!! Edino malo premajhen je....in to je edina slabost!!!
Tako da ni lepo toooolko pljuvat vse poprek..... OK??
Kadar pride h meni ho?e samo monchery ?ret...sam da je alkohol v ?okolado zavit pa je vesel.... F totem mariboru pa ga itak ?e hlapi reve?a ubijejo......
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ti dam primer..... torej pelje? se po cesti in kar naenkrat sko?i en medved od 200 kg pred avto in ga podere?, zaradi mo?nega udarca se spro?i airbag.... ok! Najprej si vesel da si ?iv in zdrav, pol pride pa drugi ?ok...AVTO TREBA POPRAVIT!!! In glede na to da nima? kasko zavarovanega more? stro?ke popravila krit sam.... in ok, dobi? nov odbija?, novo haubo, nov hladilni...recimo use za 30000 sit...sam treba tudi airbage zamenjat, ker ko se enkrat spro?i je konc! No in se odpravi? na servis kupit nova sprednja airbaga in prodajalec ti pove da stane usak 150 000 sit , torej skupaj 300 000 sit!!!
Nardi? rebalans stanja...torej usa zvita plo?evina 30 000 sit, avtoli?arska dela 15 000 sit, to je skupaj 45 000 sit....
Ampak Airbagi so pa 300 000 sit ..... KAJ NARDIT!!! Airbage je dobro met v avtu... for a possible crash... in seveda nisi pripravljen tolko $$$ dat za njih.. no in gre? na ?rni trg in jih kupi? za 50 000sit OBA!!!!!!
Torej kaj se bolj spla?a.....
Hope u got the point!!
P.S. Vse cene so izmi?ljene in so zgolj za primerjavo!!
LP dAvid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani