Evo, pravkar sem se vrnil s teka... resda piha burja, a to nas ne more ustavit.
Joj jaz sem z mojo vespo Px200 sel enkrat po stari na crnem kalu....nisem vedel a naj grem dol z vespe pa jo porivam, ker je sla 2 km/h al raje sedim da mi je ne odnese (ker je tisti prvi vetrovni scitnik kot jadro)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eno laicno vprasanje. Kako je pa potem z alternatorjem glede na to da fila dva akumulatorja. Mi je jasno da to ne dela non stop, ampak a ga dodatna baterija nic ne "zjebe"?
ne bi smela, verjetno se samo oba polnita dlje
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem imel na dvori??u ve? Mazd, kot jih je bilo na MPL-2018...
Sem se lotil ?e ene dodelave. Z akumulatorja avta bomo potegnili dve dodatni ?ici vse do hladilnika v kamp prikolici, da bo med vo?njo hladilnik delal in bo vsebina pri?la lepo ohlajena do cilja. Pa mi je pri?el en Mazda?ki ?tromar pomagat, da bo narejeno vsaj malo po predpisih...
jaz imam malo druga?e, in sicer imam en aku v prikolici, nanj prikljucene porabnike. Od akuja pa do kljuke pa priklop za avto, med obema instalacijama pa stikalo. Namen je da ko se vozi? preklopi? na avto in se fila, ko uporablja? preklopi? na aku in uporablja?.
Ker lahko druga?e hitro scuza? aku avta ko stoji?.
Sam tale mesec me ima pa zelo rad....zdaj dobim ?e opomin za 78,51? od Triglava za nepla?ano premijo.....
za motor, ki sem ga prodal maja...(moj avatar)
Ja veste polica je permanentna.....pa jaz nazaj ja pa veste da ne samo se je naredil prepis motorja, bil sem na triglavu ob nakupu novega in prenesel bonus nanj iz starega zaradi katerega me terjate...
aja, ja potem pa nekdo ni zaklju?il police....ampak odprt imate saldo...
Da je komedija na vi?ku: motor prodan maja 2018, ra?un za obnovo izdan 11.9.2018. Komu? Za kaj? Ne re?em da bi ga vsaj prejel in lahko zavrnil...meni ni? tebi ni?.
Prosim? A sem res na skriti kameri?
A nadaljujem, druga kuverta od Triglava....zavrnjena ?koda na motorju. Pazi, bil na cenitvi, imam v zavarovanju kasko dodatna oprema do 1000? in mi je po?il v Franciji blatnik zadnje gume. Dodaten neoriginalen, to kar veli zavarovanje. Grem na cenitev, vse ok, slika, odobri, dobim poro?ilo za menjavo. Po?ljem ra?un novega, dobim v odgovor zavrnitev, ?e? da je to dodatna oprema in ne del motorja...HALO? Imam zavarovano dodatno opremo....pa cenili so in v poro?ilu pi?e blatnik - dodatna oprema, menjava.............................
jaz res ne vem ve?. sam ?e dopise pi?em
Tole grem gledati v kino, upam pa da res ni zablujen...namre? prva izbira za Fredija, njegov klon in velik fan, Sacha Cohen je odklonil vlogo ko je videl scenarij, ?e? da nima veze s Fredijem....
Vceraj isto, od razdrtega do Brda avtocesta stala, cestninske ni ve?, tovornega prometa ni bilo......slalom z motorjem ves ?as, ?e je bilo 30 tujcev vmes jih je bilo veliko, enostavno mamo ?e sami slovenci 5x ve? pleha...
priznali so da so se zmotili na nalogu ne gre za menjavo ekrana ampak naprave. Ker je odprt case na applu, smo se dogovorili da pla?am, in ce odobrijo povrnejo. Na zalost je naprava zacela crkovati dalje - notranji zvocnik, restarti.....
Ce ne bom pa moral se na sluzbo obrniti za stroske....
Tolazim se da bom dobil novih 365 dni 'garancije' . Upam da mi tudi pomaga napacna diagnoza pri eskalaciji pri applu, sem jim poslal vso dokumentacijo, resno pise all test ok, poslan predracun za menjavo ekrana 699?....
Mogo?e bi se moral malo zamisliti nad seboj. Vedno ima? te?ave z vsem, kar kupi?. A nisi pred nekaj meseci neko mizo reklamiral? Pa neko vgradnjo plina? ?e tisto nalepko Mazda klub, ki jo je opralo dol s ?ipe, si hotel reklamirat, ?eprav si jo dobil zastonj...
vse je res, razen nalepke..., narobe naro?am, pa kljuka je bila
Saj pravim, ce si res v to preprican, potem se vcasih splaca klicat direktno na Apple support... Ker servis v Sloveniji lahko dela samo po navodilih Appla... in v takih primerih imajo taksna navodila...
Se vprasanje? Kam simnesel na servis? Na Emonagram? Ki je sedaj lastnik bivsega Teleray servisa (Nokia), kjer so bili znani po tem, da je za veliko napak bila kriva tekocina... Vsaj tako berem okoli... jaz na sreco osebno s tem se nisem imel problemov...
EPL
sem poklical, bodo eskalirali, pa bomo videli, par dni
Zdaj si ne morem misliti, ampak da gre kdo odpret telefon pa ga mal po?prica pa slika za zazslu?ek....ne res no?em misliti na to....
Za popizdit.....kao telefon prisel v stik z vodo, predra?un 699?
To je lahko samo v Sloveniji. Telefon za katerega so ogla?evali vodotesnost, ti crkne zjutraj in potem kao voda........................................
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz imam na treh vozilih PO, LJ, GO - kam spadam?
Sem pa blizje Kranju kot LJ
Povezava za deljenje
Deli na druge strani