Od baumaxa v cityu al bauhausa?? ?e si ?el od baumaxa si se res sprehodil, ker druga?e je avtomat za filanje urbane na prvem kri?i??u na bus postaji (na tej strani kot je mcdonalds).
zato sem jaz nehal hodt na fitnes in zdaj hodim plavat...
100x boljse
...mah nekaj me je dekoncentriralo (nekaj v pajkicah ), in valda jest se narobe postavim in hopala ,plavanje je super ja, samo Tivoli mi neki ne di?i preve?.
Ah sej bo drug teden Umek in kompanija v LJ kaj ga bo pokal, decembra pa Guetta pride tako da spet bo pokal....samo upam da ?imprej neha pokat v mojmu kri?u ker sem ga totalno uni?u na fitnesu kot en star fotr okol hodim
Itak da je bolje, ?e bi jest pri nas delal striktno po navodilih pikico po pikici, striktno upo?teval vse maksimalne roke katere imam, ....bi ?e zdavnaj slu?bo zgubil...ampak to je gospodartvo, oni bodo pa dejansko delali, ma ?e bolje kot prej. Ne da delam napa?no ampak ve? stvari hkrati, 5x hitreje in po drugem vrstnem redu zato da lahko vse spravim ?ez kot se zagre, na koncu je vse tip top, samo hitreje in bolj nehumano,hehe, ampak treba je druga?e....
Poslu?am radio in nekaj glede teh stavk in lepo povejo, da carinki stavkajo tako da svoje delo ?e bolj temeljito opravljajo...WTF???? kak?na je to stavka, se pravi da druga?e pa zabu?avajo?? Ne mor? verjet.
Evole, tekma je bila super, navijali smo kot zme?ani, proti cca. 30.000 srbom...jao. ?eprav na za?etku je bilo kar pestro ko so skozi varni koridor vdrli navija?i (Grobari), vzeli zastavo in jo za?gali, potem so pa pri?lo robocopi...jao, na?i se skrijejo, ker to so pa mrge do amena, in par jih je kar batine dobilo, in je bil mir. V glavnem res ?koda ker niso zmagali, ampak tako pa? je, Ili?i? je bil tudi baje nekaj po?kodovan (po?kodba na trenigu), tako da.....v glavnem na ?tadionu so nas zadr?evali do cca. 00:30 (jao, verjetno so morali sterati doma?e navija?i po celmu Beogradu), druga?e pa ni bilo panike, na koncu nam je ?e en robocop taxi zrihtal, skoraj zastonj in itak da direkt na splave do ?estih zjutri....o ?enskah raje nebi, haha. Druga?e pa ni bilo nobenih izgredov, tekma je tekma,sovra?ijo nas ne, ?e na meji smo se danes malo o tem pogovarjali s Srbskim policajem, tako da ?e malo ve?ja kolona nastala....dane zjutraj sem sedel na Kalamegdanu in pil kavo pri 30stopinj...pri?el pa v temno LJ - 15 stopinj..jao.
?ez par uric pa v BG na tekmo SLO-SRB, tako da....Mazdica bo na varnem v varovani gara?i,tako da bo v priemeru zmage ali pa poraza na varnem ...drga? pa komi ?akam pleskavice, dobre ?enske pa 28stopinj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Od baumaxa v cityu al bauhausa?? ?e si ?el od baumaxa si se res sprehodil, ker druga?e je avtomat za filanje urbane na prvem kri?i??u na bus postaji (na tej strani kot je mcdonalds).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani