Skoči na vsebino
Mazda kofee bar
Napisano

Boss, sej nismo u Austrii, na mazdascene treffnu, tm je blo oderu?tvo na sceni! <_<:(

Jz bi pa en kakau s smetanco, pa ena gajstna in postavna deklina nej ga servira, pa brez ?urikenov za pasom, lepo prosm, k drga? bom od strahu poliu svojo spalno sraj?ko! :ne vem: :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

Vidm da je zmeraj ve? "enoceli?arjev" :P:hohoho:

tale tut :rispekt:

?prou sta oba orng desca in moja dooobra frenda, sam kva ?mo mata samo eno celico, tko da sta po definiciji to kar si napisu! :ouje::D:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Eh naj po?iva u miru, kjerkol se ?e trenutno nahaja, ?e pa dela kej druzga pa boh po?egni! :danzoman::P

Kdaj ma? zdej ?iht oz. kdaj ti u prihodnosti znese na MB sceno uletet kako sobot npr.! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Pa kon?no dec, dej povej a te je Radler prej kej prizadeu! :blink::hohoho:

Sm pa veseu d sta s ?ulibojem zgladila spor, k dec je res okej, sploh pa ne maram d ga kdo drug u drek rine! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Pol se pa dejmo usen pretvarjat kukr d je, ?prou niti sam ne ve, upam d nav ?krt in bo k?no drinko po?astiu u mazda kafetariji! :ouje::vino::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naj izjave s foruma
Napisano

ne bom kvaril u?itkov zato povem samo dve besedi - pokal bo :o

Tole se spodob citirat! :danzoman::P

?eprou loh da je tut mislu: "madona bo pokou ejga" - u smislu da nekoga ustrahuje! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Jz bi mogu bit mogo?e razo?aran, ker sm biu u prvi vrsti fen F.A.-ja, ampak ?e si je kdo zaslu?u naslov, je to vsekakor Kimi, ki je mev 2 let skoz blazno nesre?o s svojimi vozovi, tko da sm veseu :ljubezen::danzoman:

Glavno mi je pa blo, da ni Hemi prvak, tko da morala JE! :ouje::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.